ה"י 14.6.11

../images/Emo115.gifה"י 14.6.11../images/Emo115.gif

יש כ"כ הרבה בלאגן בFM...
פתחתי את החנות 6 פעמים, ו-6 פעמים האקר עשה DC לכולם. נכנסתי למשחק בערוץ 3 ולא הספקתי לזוז וקיבלתי DC. אה, רגע, עכשיו קיבלתי עוד DC. נמאס לי. אבל ממש.

והDC שקיבלתי עכשיו בכלל לא בFM../images/Emo69.gif

נמאס לי כ"כ! מה נהיה פתאום עם כל ההאקרים האלו?!?!?! נקסון לא עושים כלום בקשר לזה, אני בשוק.

צ ל י ל 8

New member
ERROR 5. האקרים שולטים בכל הסרברים

מלא חפצים משוכפלים במחירים מטורפים ממש.

נמאס לי מהם!../images/Emo7.gif

בסוף מהייאוש סתם ישבתי בהנסיס -בכניסה- איפה שכתוב מארקט או שופינג מארקט או מה שזה לא יהיה [איפה שגאגא נמצא] וגם שם עשו DC!

Guid

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל. אין טעם בכלל לנסות לפתוח.

וגם כשסתם נכנסים לפרי מרקט כדי לחפש משהו ישר מקבלים DC... מבאס. שלשום אמרתי לעצמי שאני קונה Bow Expert 30, כדי שלא יגיע הכאוס ועדיין לא יהיה לי. אז קניתי ינשוף וחיפשתי את הספר. הוא עולה בסביבות 40-50 מיל בברה. מצאתי אחד ב16 מיל!!! את יודעת איך פחדתי שלא ייקרוס לי המשחק וזה ייעלם?
זה היה מפחיד. בסוף קניתי וזה עבד לי..

מצבניק

New member
לוטן חטפתי אתמול כל כך הרבה DC

עד שהתייאשתי מהמשחק. ניסיתי להגיע באורביס חזרה לויקטוריה, ולא היה צ'אנס! היה מישהו שרדף אחרי ועשה לי DC רק כי אמרתי לו שהאקים לא מפחידים אותי ושיעזוב אותי. אני שם את מיטב כספי על כך שהוא ישראלי. הוא היה אקדחון לבוש חליפה רמה 26 עם 140- FAME! זה פשוט היה בלתי נסבל!

למה ישראלי?

האקרים הם לא רק ישראלים. דווקא לדעתי הרוב מהארה"ב. תעשה לעצמך טובה ואל תדבר עם האקרים גם אם הם ממש בלתי נסבלים. בא לי לצרוח עליהם אבל הם מסוכנים וחבל להתעסק איתם.

miss_t

New member
בנקסון מודעים למצב ואומרים שזה בטיפול

Dear Maplers, Many of you have been experiencing issues with being disconnected yesterday and today, most notably while in the Free Market. We are aware of this issue, and our developers are working to resolve it. Thank you for your patience. -- The Maple Team --

צ ל י ל 8

New member
שיוסיפו לנו את הימים האלה של ה-NX

לחנות הרגילה, נראה אותם..... כבר יומיים אי אפשר לפתוח חנות רגילה.

../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

אני כ"כ צריכה למכור את היהלום המטופש הזה ואין לי שום אפשרות. מזל שמכרתי 5 hwabi לפני שעשו לי את הDC הראשון...

מ י ל ר

New member
קצת אנגו (הפעם עם הראל)

עשינו איזה 2 או 3 ואז הוא היה צריך ללכת המשכתי קצת לבד אבל קיבלתי DC.. אגב שרון ראיתי שרשמת שאת לא מוצאת אותה, טיפ שקיבלתי שאני אעביר הלאה: שאת מגיעה למפה פשוט תהרגי את כול המפלצות, ואז הבוסים טטען, אם באמת זה יהיה הזמן שלה להגיע.

צ ל י ל 8

New member
את כולם? אני מנסה להרוג כמה והיא לא באה

בחיים שלי עוד לא ראיתי אותה פעם אחת חוץ מתמונות של אחרים. אני יודעת שיש בוסים שמגיעים כשהורגים לפחות מפלצת אחת במפה שלהם, אבל את כולם? אני אנסה בכל מקרה. אני חייבת למצוא אותה לפחות פעם אחת... גם ככה מעצבן לעשות CC ולהגיע להתחלה.

מ י ל ר

New member
אם היא לא באה אז מישהו כבר הרג אותה

היא באה פעם ב-7 שעות יש פעמים שאני הולך את כולה דרך לשם ואז אין כלום...

עזרה עם קווסט../images/Emo26.gif

מה אני עושה פה? הבנתי שאני צריכה את המיניאטור פיאנוס אבל לא כ"כ הבנתי את הקווסט. יופי איך אני אמצא עכשיו מיניאטור פיאנוס.
אני לא יכולה להרשות לעצמי לבזבז מסוס על דברים שהם לא שיקויים עכשיו, וגם ככה FM זו לא אופציה לתקופה הקרובה בגלל ההאקרים. ופיאנוס אף פעם לא בבית.
ממש חיכיתי ל120 רק בשביל קווסטים, אז הביאו לי קווסטים בלתי-ניתנים-לביצוע? פפט

צ ל י ל 8

New member
זה ממש לא קווסט דחוף. אני אפילו לא התחלתי

אותו. תשאירי אותו לרמות ממש מאוחרות.

miss_t

New member
יש לי מינאטור בשבילך אם תרצי

הייתי מציעה לעשות את הקווסטים של פאפ- הם לא קשים, טיפה ארוכים- איסוף 100 דרופים ... ואם תרצי- נלך יום אחד לנסות את פאפ ביחד!!את הקווסטים מתחילים בשעון הזמן- במפה אחרי השעונים (אפשר לקחת מונית שחורה בעלות 45K- אאל"ט. היתרון העיקרי בפאפ הוא שהוא מפיל כמעט 50 שיקויים סגולים וורודים בכל פעם=> זה חוסך קניית שיקויים. אני וספיר הצלחנו לכסח אותו כשספיר הייתה רמה 125. אני לבד לא יכולה לעשות הרבה....

למעלה