.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאני אחר-כך מחדשת אותה אולי

-_- פשוט הייתה לי תוכנית טלוויזיה אחר-כך אני משדרגת אותה R אולי .. כי נראה לי אני אמחוק אותה

yaeloolik

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

כל אחד בוחר עד כמה הוא משקיע בדולי שלו. היא לא חייבת לנסות טכניקות חדשות והיא לא חייבת שייקח לה שעתיים. אני אישית לא הייתי מגיבה לה על כזאת דולי אבל כאילו שתעשה מה שבא לה...
.

PakoLina

New member
בייס ^^../images/Emo118.gif

פרסמתי אותו כבר בשרשור בייסים, אבלאבל תיקנתי אותו לפי תגובה מעולה של רקיע ^_^ מיאו 3:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהוא מהמם../images/Emo99.gif

אבל אני לא חושבת שצריך כל כך להבליט את הפטמות והערווה שלו:S
נו, רק אני. בכל מקרה, אני ממש אוהבת אותו וההצללות, ורק משהו. בבטן, יש לו מעין מתחת לבטן צבע כהה כזה [צד שמאל שלנו] אני מציעה להבהיר אותו טיפה..

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifוואי הוא ../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

רק הפטמות קצת גדולות !! חוץ מזה

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gif../images/Emo99.gifווא הוא מדה

**מדהים!!
אמממ בקובץ סימנתי לך קטע מוזר מאוד, הקווי מתאר לא נסגרו שם.....
הוא יפהפייה

LudaGirl

New member
הוא ממש יפה

יש הפרדה גדולה מדי בין הציצי (לדעתי) והפטמות לא צריכות להיות כל כך באמצע. וגם לא כל כך גדולות, כלומר, הן לא פרופורציונאליות בהשוואה לציצי, הן תופסות משהו כמו 40 אחוז ממנו. חחחח זה מצחיק

PakoLina

New member
תודה על התגובות ^^../images/Emo118.gif

- תיקנתי את הדבר המוזר הזה ברגל - הקטנתי את הפטמות P: - הבהרתי את החלק מעל הרגל. לא צמצמתי את הרווח בין הציצימ, איי לייק איט לייק דאט
תודה רבהרבה על התגובות! :]

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifדי הוא פשוט ../images/Emo2.gif

בקיצור קשה לדבר עם מוכשרות

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gif היא היא היא היא

היא מדהימה!!!!!!! השיער פשוט מושלם!!!! והרעיון מדהים!!!!

כשהוא יוצא ונכנס מאותו צד,

במקום להסתובב כזה על כל הרגל. מבינה? נגיד ברגל, המעבר בין השכבה הראשונה לשניה. איך זה נראה מאחורה?
הבנת, נו.P: ?

LudaGirl

New member
נחמד מאוד

נקודות האור בשיער קצת בוהקות מדי בשבילי. היש 2 פסים על החולצה, הקפלים, שקצת ישרים מדי

למעלה