אהמ
אהבתי את הפלטה, אבל ההצללה בבטן ממש מפחידה. תרככי את העור; רק באיזור של הבטן תמתני את הגוונים, כלומר תכהי את הצבע הכי בהיר, ותבהירי את הצבע הכי כהה וכך עד שהבטן תראה טוב. הציצים שטוחים. חוצמזה, כיף לצייר ציצים, וזה לא כזה בעיה. תעגלי אותם, כרגע זה נראה כמו כיסים ממולאים של מכנסיים.
יותר מדי הצללה מתחת לציצים, עדיף להשתמש בפחות צבעים כהים. הם קטנים וגם עושים הרבה צל? לא הולך ביחד. ההצללה בחיבור של הציצים מוגזמת קצת, כדאי להבהיר את כל האיזור. מה עוד? הפרופורציות שלך מעולות, גם הצללה בידיים ממש ריאליסטית. אהבתי שהבייס לא אנורקסי, זה מעולה. ממ... החלקים העליונים. הכתפיים מעולות, גם עצמות הבריח- הצללה מרשימה וצורה נכונה בהחלט. שוב, כמו עם ההצללה שמתחת לציצים, יותר מדי כהה. מה גם שבצוואר יש עורקים ממש בולטים. לכן כדאי להצליל את הצוואר בצורה אנכית ולא אופקית. הצבע של השפתיים והצללה ממש טובים. גם ההצללה של החיוך- משובח בהחלט. הטכניקה שבה השתמשת בעיניים שונה לחלוטין מכל המראה הריאליסטי של שאר הגוף, אז העיניים נראות קצת מפחידות. האף מעולה. וגם הסנטר והלחיים. חבל שאין עצמות לחיים, אני אוהבת עצמות לחיים.
הצורה עצמה של הראש קצת קריקטוריסטית ופחות ריאליסטית, וכמו שציינו לפניי- חסרות גבות. עוד משהו; הייתי רוצה לראות אותך מפנימה את ההצללה שהשתמשת בה בידיים, אולי אז הבייס היה קצת יותר אחיד והגיוני. אני מתכוונת בעיקר להבדלים בין ההצללה בבטן ולבין ההצללה במקומות אחרים. אם את באמת מבינה איך ולמה יצרת את ההצללה בידיים בצורה כזאת מעולה, אין שום סיבה שזה ייהרס לך בגלל הבטן- פשוט תיישמי את אותו הדבר בדיוק על איזור שדורש פחות הצללה. ההצללה בבטן היא הצללה שמשתמשים בה בדר"כ בבייסים קטנים, שם כל איבר תופס פחות מקום ולכן כל פיקסל פנוי מנוצל לגוון אחר, אבל בייסים גדולים? בדר"כ עדיף טכניקה אחרת. הדוגמא הכי מוצלחת שאני יכולה לחשוב עליה כרגע היא הבייס של אאוטם פיקלס שמבוסס על תמונה של אורלנדו בלום ושאר הבייסים באותו אתר שדומים אחד לשני. אז, לסיום- - דרושה הצללה אחידה: בטן, ידיים ועיניים. - השטחה של הבטן. - פרופורציות מעולות! - פלטה מעולה. - טכניקה שונה לעיניים + גבות. - בחירה מעולה של צבע לשפתיים. - אוזניים. - ציצים: לעגל, לשפץ ומומלץ להגדיל.
אם את צריכה עזרה בקווי מיתאר או שלא הבנת משהו, just say so. זהו, היה מגניב.