.

ינקיפנק

New member
אויויווייויו יאי היא יעפהההה../images/Emo99.gif

החצאית קצת מוזרה, אולי תעשי פס למעל, וממנו קפלים, או משו..
 

LudaGirl

New member
טוב, נלך על זה

למיס פורום הדולי השלישית. בייס מDHF היא לא משהו, הנעליים באסה ואיני יודעת מה לשנות. והיא ריקה ואיני יודעת מה להוסיף.
 

Stinki Winki

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

העקב בצד שמאל ממש לא מסתדר לי... אני לא חושבת שאמורים לראות אותו... אממ תוספות... אולי כזה בד שקוף שקושרים מסביב למותניים?
 

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gifוואו../images/Emo99.gif

היא מושלמת!!!! אני מאוהבת בסגנון הצללה שלך לודה!!! מוכשרת!!!!!!
 
../images/Emo221.gif../images/Emo99.gif

אהבתי את הרעיון והבגד ים יצא מאד יפה. אני מסכימה עם נעה (?), בנעל השמאלית באמת לא דרוש לראות את העקב. מה שמפריע לעין זה הכמה פיקסלים שמתחת לבגד ים, הם בצבע העור וזה נראה מוזר כאילו הבגד ים לא מגיע עד הסוף.
 

LudaGirl

New member
העניין הוא ש

הפיקסלים האלה משתלבים בבגד ים כשאתן פותחות את התמונה בקטן. וכשרואים את הפיקסלים ככה ברור שזה לא נראה מתאים.
 

ינקיפנק

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifצומי צומי צומי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יש לי דולי
בייס מדולז פאקטורי. היא חצי גוטית חזי פאקצה, כזה. יאפ.
 
../images/Emo221.gif אהבתי את הרעיון

במקום הקוים הלבנים תעשי מיזוג של שני הבגדים, כאילו תעשי הצללת רשת. השער נראה גושי, תנסי להפריד אותו לפחות קבוצות ויותר שערות
 

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gifאוווווווו../images/Emo9.gif

היא כזאת מתוקה
 

yaeloolik

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

אולי אני מדברת בשם עצמי אבל לא נראה לי שמישהו חשב שהתכוונת שאיילת תעשה גבותXDDDDDD..
.
 

Guava the EZ

New member
אהמ

אהבתי את הפלטה, אבל ההצללה בבטן ממש מפחידה. תרככי את העור; רק באיזור של הבטן תמתני את הגוונים, כלומר תכהי את הצבע הכי בהיר, ותבהירי את הצבע הכי כהה וכך עד שהבטן תראה טוב. הציצים שטוחים. חוצמזה, כיף לצייר ציצים, וזה לא כזה בעיה. תעגלי אותם, כרגע זה נראה כמו כיסים ממולאים של מכנסיים.
יותר מדי הצללה מתחת לציצים, עדיף להשתמש בפחות צבעים כהים. הם קטנים וגם עושים הרבה צל? לא הולך ביחד. ההצללה בחיבור של הציצים מוגזמת קצת, כדאי להבהיר את כל האיזור. מה עוד? הפרופורציות שלך מעולות, גם הצללה בידיים ממש ריאליסטית. אהבתי שהבייס לא אנורקסי, זה מעולה. ממ... החלקים העליונים. הכתפיים מעולות, גם עצמות הבריח- הצללה מרשימה וצורה נכונה בהחלט. שוב, כמו עם ההצללה שמתחת לציצים, יותר מדי כהה. מה גם שבצוואר יש עורקים ממש בולטים. לכן כדאי להצליל את הצוואר בצורה אנכית ולא אופקית. הצבע של השפתיים והצללה ממש טובים. גם ההצללה של החיוך- משובח בהחלט. הטכניקה שבה השתמשת בעיניים שונה לחלוטין מכל המראה הריאליסטי של שאר הגוף, אז העיניים נראות קצת מפחידות. האף מעולה. וגם הסנטר והלחיים. חבל שאין עצמות לחיים, אני אוהבת עצמות לחיים.
הצורה עצמה של הראש קצת קריקטוריסטית ופחות ריאליסטית, וכמו שציינו לפניי- חסרות גבות. עוד משהו; הייתי רוצה לראות אותך מפנימה את ההצללה שהשתמשת בה בידיים, אולי אז הבייס היה קצת יותר אחיד והגיוני. אני מתכוונת בעיקר להבדלים בין ההצללה בבטן ולבין ההצללה במקומות אחרים. אם את באמת מבינה איך ולמה יצרת את ההצללה בידיים בצורה כזאת מעולה, אין שום סיבה שזה ייהרס לך בגלל הבטן- פשוט תיישמי את אותו הדבר בדיוק על איזור שדורש פחות הצללה. ההצללה בבטן היא הצללה שמשתמשים בה בדר"כ בבייסים קטנים, שם כל איבר תופס פחות מקום ולכן כל פיקסל פנוי מנוצל לגוון אחר, אבל בייסים גדולים? בדר"כ עדיף טכניקה אחרת. הדוגמא הכי מוצלחת שאני יכולה לחשוב עליה כרגע היא הבייס של אאוטם פיקלס שמבוסס על תמונה של אורלנדו בלום ושאר הבייסים באותו אתר שדומים אחד לשני. אז, לסיום- - דרושה הצללה אחידה: בטן, ידיים ועיניים. - השטחה של הבטן. - פרופורציות מעולות! - פלטה מעולה. - טכניקה שונה לעיניים + גבות. - בחירה מעולה של צבע לשפתיים. - אוזניים. - ציצים: לעגל, לשפץ ומומלץ להגדיל.
אם את צריכה עזרה בקווי מיתאר או שלא הבנת משהו, just say so. זהו, היה מגניב.
 
למעלה