.

o0Invisible0o

New member
יואו יואו..איזו תגובה!../images/Emo99.gif

אז קודם כל תודה רבה!
שנית כל, פחות או יותר ידעתי את זה..אני פשוט עצלנית. כאילו, לא..לא שמתי לב לכל הדברים האלה..אבל הרבה ידעתי. ועכשיו אני אסביר כמה דברים.. הבייס- התחלתי ממש מזמן. הגעתי לחלק של הפנים ועזבתי..ועכשיו חזרתי לעשות אותם..
עדיין לא סיימתי אותם..ולכן אין פנים! הגוף- את הבטן כבר הבהרתי [היית צריכה לראות את המקורית!
] וחבל לי שהיא עדיין נחשבת ככה כהה וגסה מדי.
אם אני לא אתעצל אני אתקן.XD החזה-
אני כ"כ מודעת לבעיה איתו.
אני פשוט, בלה. טוב בואי נגיד שמאוד השתפרתי בהצללות מאז שעשיתי את החזה הזה.XD בנוגע לפלטה- לקחתי מהבייס הריאליסטי של אוטום פיקסלס.>< נראה לך שאני יכולה ליצור כזאת פלטה מעולה?
גם כל הרעיון של הבייס מבוסס על הבייס הריאליסטי של אוטום פיקסלס..
והבייס הספציפי הזה הוא לפי תמונה..
של לורן גרהם מבנות גילמור. ולכן..הידיים יצאו כ"כ טובות! הן פשוט הוצללו לפי הידיים שלה..ואילו הבטן והחזה מוסתרים בתמונה והיו אילתור שלי.><
בקשר לעיניים- בלה. אני פשוט לא יודעת איך להצליל יותר ריאליסטי מזה.
כאילו, עיניים. אני ממש גרועה בזה..אני גאה מעצם העובדה שהצלחתי לצייר עיניים כלשהן..:X
אהההההה..ואין גבות ואוזניים [ועצמות לחיים.
] פשוט כי לא סיימתי את הפנים.
ותודה רבה על כל המחמאות ובכלל על התגובה המעולה הזאת!
ואשמח אם תציירי לי קווי מתאר לחזה חדש. ואני אנסה להצליל.

תגובה קטנה><

העין בימין - הגדלתי אותה יותר מידי, אז תתייחסי רק לאישון, להצללה שלו.. נכון יש את הקפל של הלחיים? אז מחקתי שם את הגוון הכהה, אני חושבת שיותר יפה כשהקפל לא מודגש כ"כ. גם עיגלתי את הצורה של הראש, מלמעלה.. אני חושבת שעוד הצללת רשת בראש תוסיף^^ אוזניים?
אני מצטערת שתיקנתי לך על הבייס, רציתי לראות איך התיקונים נראים לפני שאני מעירה לך
בכל מקרה, ההצללה מדהימה
עברתי על כל הבייס ובאמת, אני חושבת שעשית עבודה נפלאה^^ (בייס ראשון?
) גם אני חושבת שהידיים מוצללות מדהים. את יכולה לקחת תמונה, כל תמונה של בחורה בבגד ים בפוזה דומה, ולראות איך הבטן "מוצללת". אם הצלחת להצליל ככה את הידיים אני בטוחה שתצליחי להצליל גם את הבטן בצורה נפלאה^^

Guava the EZ

New member
אוקיי

ניסיתי לעשות את השינויים על הבייס עצמו, לא עבד לי- אז עשיתי גירסת אילוסטרציה לתמונה. פשוט ציירתי על התמונה בצייר בצורה גסה, במקום נגיד ללכת לפוטושופ ולעשות קאט-אאוט- מה שלא יעזור במקרה הזה, כי הבעיה היא האזורים שלא מופיעים בתמונה. השתמשתי בקווי המיתאר של הידיים שלך, כי הם היו מעולים וחביבים ביותר.^^ כל השאר מובנה לפי התמונה, ולא לפי הבייס שיצרת. שימי לב בעיקר להבדלים בעיניים ובציצים- הצורה כן משפיעה על ההצללה! וזה חשוב!
אוזניים ציירתי לבד, סתם כי התחשק לי לצייר אוזניים.
אני חייבת להסכים איתך, ההצללה בבטן מאוד מסובכת וגם אני לא הצלחתי לקלוט אותה. אבל רשת פשוטה של קווי מיתאר ופרופורציות יכולה קצת להקל על ההצללה. כנ"ל לגבי הציצים. שימי לב שהתנוחה היא לא בדיוק סימטרית, ולכן קצת יותר קל לצייר את קווי המיתאר, תמיד יותר קל לצייר כשהנושא בציור הוא קצת על הצד. זהו לבנתיים, לא זכור לי עוד משהו שרציתי לציין.

Guava the EZ

New member
נזכרתי!

אולי זה יעזור קצת בהצללה בבטן- הבייס שלך מזכיר לי בייס ישן שלי, אולם הוא קטן ולא כזה גדול, אבל אולי זה קצת יקל.

o0Invisible0o

New member
יואו.../images/Emo99.gifאיזה כיף!../images/Emo9.gif

תודה גם לך וגם לרקיע! אני אשתמש במה שאמרתן לי [גם תמונה של בחורה בבגד ים! זה נשמע מעולה.^^] ואממ..ואוו. פשוט תודה!
אוף..אני אשתדל לעבוד על זה בסופשבוע..כי אין לי כ"כ זמן אחר.
אמ. וכן זה אכן בייס ראשון שלי.><

Stinki Winki

New member
שלי... חדשה לשם שינוי!

D: בייס מלורליין, עדיין למיספורום, הפעם יומיומית. אהבתי את המכנסיים אפילו שהצורה לא כ"כ טובה ובהצללה יש יותר מדי קפלים. החולצה בהשראת הקליפ של HIM (קילינג לולינס
) וכל ילדי ה-emo הטיפשיים האלה. כלומר הקטע עם הפסים. שתקתי><""""

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif

ואוו. ממש אהבתי א תהג'ינס. באמת!
החולצה גם מדליקה.
יואו. רוצה לראות שיער.
[תסרוקת מגניבה והרבה שוונצים, נכון? נכון???
]
*שותקת*

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gif הכפלים מדהימים!!!

והיא מושלמת!!!!!!

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif סיימתי את דולי בגדי ים../images/Emo2.gif

סקא.[השמאלית]. אה, וקיבלתי סולו

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיש לה ציצים ענקיים../images/Emo2.gif

ההצללות ממש יפות אבל אני חושבת שהיא לא מספיק מיוחדת בשביל מיס דוליז. תנסי להוסיף לה דברים שייחדו אותה

leonel knight

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

הייתי מוסיפה לה משהו אבל אין לי ממש רעיון למשהו שיתאים

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני רוצה את הציצי הענק שלה!!!!!!!!!! הציצי שלי קטן לטעמי!!!! היא מדהימה!!!!!

../images/Emo221.gif ../images/Emo9.gif

ממש אהבתי. בחזיה תעשי עוד צל אבל בגוון קצת יותר בהיר מהכהה. ובשער תוסיפי עוד גוון כהה לשביל, ואולי אפילו עוד גוון לברק

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif תודה../images/Emo9.gif

יש לי בעיה לעשות גוונים, אני לא יודעת איך, כי אלה לא פלטות שאני עשיתי

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo3.gif זוועה

דולי מהירה ::D ^.^ סתם היה לי בא לעשות דולי בלי להשקיע !! אמממ .... לאגמורה החלק העליון של החולצה קצת הסתבך לי בייס של גפן EE צ'אוצ'או ואל תשקיעו בתגובותת חח
כי אני מתארת לעצמי שצריך הרבה תגובות כי קישקשתי ב-5 ד' ! אז אל תשקיעו כי אני לא ממש ישקיע בעצם בדולי הזאתי

../images/Emo221.gif ../images/Emo4.gif

בעיקרון עושים בובות ומשקיעים בהן, אחרת בשביל מה לעשות דוליז? זה נחמד שאת עשית דולי ב5 דקות אבל תשקיעי בה, תנסי לפתח טכניקה חדשה. אולי לא תצאה לך הדולי הכי מהממת בעולם אבל תשקיעי

למעלה