^O^

grobear

New member
טוב

היא קצת אחרת מדוליז הרגילות שלי. עוד לא סיימתי אותה, כי אני קצת חסרת רעיונות לגבי הרגלים הארוכות האלה שלה.. אהה הביס מפרידם ליטל קורנר

../images/Emo221.gif היא מאד יפה

ויש לך שיטת הצללה מקסימה ^^ תצלילי על ואפשר קישור לאתר של הבייס?

lady blak

New member
מישהי תגובה../images/Emo35.gif|יןש|../images/Emo220.gifהא והיא...

לא גמורה......

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהחצאית כזו שאווהההה ../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

הצללה בשיער, בחלק התחתון, קבועה וחוזרת על עצמה. תנסי 'לפתוח' קצת את הבקבוקים ולתת להם עוד נפח ושוונצים- ובקיצור, התפרעי כרצונך עם ההצללה וקווי המתאר. [ואם כבר אני מגיבה, אז למה הפטמה שלה בורוד זוהר?
]

lady blak

New member
כי......

הפטמה בורוד זוהרר סתם כדיי לסתם לעצמי את מיקום הפטמה.. הציר והפיינט שופ שלי לא עובדים אז לכן אני לא יכוחלה לתקן,סורי....
-שחכתי גם בהודעה של ה"צבב"ה"

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifזה מקסים^^../images/Emo99.gif

בשיער תחברי את הברק ואולי אפילו תוסיפי עוד גוון לברק, ממש פיקסל אחד בכל קבוצת שיער :) והבדלי גוונים גדולים יותר בפלטה של הסרט בשיער.

רחלי03

New member
תודה על התגובה../images/Emo13.gif

ניסיתי לחבר את הברק (השמאלית) והוספתי נקודות ברק. בסרט בכלל שיניתי פלטה... בעקרון ההבדלים לא היו גדולים כי ההצללה גרועה בסרט, אבל בכל זאת שיניתי.

Mrs Johnny depp

New member
^_^;;

היא לתחרות דולי כהה.. היא לא גמורה והיא ממש לא מיוחדת אני לא יודעת מה להוסיף ואני רוצה לעשות עוד גרסאות ועוד דברים אבל אני חסרת השראה ;_; לא עשיתי דוליז כבר יותר מחודש אני לא יודעת מה קרה
לא מרוצה ממנה. הבייס מגראפיק דולז.

InvisibleTouch

New member
השמלה הלבנה עם הנעליים יהיה יפה^^

תעשי לה בסוף השמלה המון המון טול כזה מתפרץ, ובצד שמאל תשימי כזה פרחים בגוונים של השיער מכווצים יחד. הבנת משהו?
אה ושרשרת^^

Mrs Johnny depp

New member
תודה^^ לא הבנתי מה הכוונה-

"בצד שמאל לשים פרחים בגוונים של השיער מכווצים יחד" כאילו הדפס של פרחים על השמלה?
חח אני קשת הבנה...

InvisibleTouch

New member
אעעמ לאP:

התכוונתי שכאילו יש שם פרחים מבד שמודבקים על השמלה או משהו, או פרח אחד גדול גדול ולידו כמה קטנים ועלים כאלה מסביב ושטויות^O^ זה ימלא לך את הדולי^^ והמ. אמרתי שאם את רוצה תעשי את זה בצבע בורדו או משהו כמו השיערP:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני אוהבת את הירוק../images/Emo99.gif

אבל אולי תשני את ההדפס ללבן/ירוק לימון/ירוק ממש בהיר עם ברק לבן? X:

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifתיקונים ועוד גרסאות=]

נממ הלכתי על מה שרקיע עשתה, ועשיתי צבעים הרבה יותר חזקים וצומייםO.O אני אוהבת את הצבע של הדובדבן
מה אתן אומרות?^^; [בייס ממרידולהאוס].

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהכחול מדהים,

אבל ההצללה נראית הכי טוב על השמלה שעליה.. אולי תנסי להחליף לפלטה כחולה אבל עם הבדלי גוונים קטנים יותר?

למעלה