יפה. שונאת אותך. מוכשרת. אממ.. אל חסרה לה חולצה?
ד דניאל נשר New member 21/6/06 #179 עכשיו כן. שקט. נממ... תשני קצת את ההצללה, היא נורא מציקה לי ואני לא יודעת למה. בעיקר למטה אבלא ני לא מבינה בזה כלום><
עכשיו כן. שקט. נממ... תשני קצת את ההצללה, היא נורא מציקה לי ואני לא יודעת למה. בעיקר למטה אבלא ני לא מבינה בזה כלום><
S Stinki Winki New member 20/6/06 #123 ../images/Emo99.gif הגרסה הזאת יותר יפה לדעתי. אולי כי אני ממש ממש לא סובלת את הנעלי עקב האדומות האלה (לא אלה שציירת, באופן כללי אני לא אוהבת את הנעליים האלה:X) הג'ינס ממש יפה, השיער גם! מזה הריבוע הצהוב שיש מעליה, בצד ימין?
../images/Emo99.gif הגרסה הזאת יותר יפה לדעתי. אולי כי אני ממש ממש לא סובלת את הנעלי עקב האדומות האלה (לא אלה שציירת, באופן כללי אני לא אוהבת את הנעליים האלה:X) הג'ינס ממש יפה, השיער גם! מזה הריבוע הצהוב שיש מעליה, בצד ימין?
T tamaguchi girl New member 20/6/06 #145 ../images/Emo89.gifעם נעלי שפיץ אדומות ^^ אולי שיטה מוזרה אבל השיער מקסים
S shi66 New member 20/6/06 #120 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifשניה.????../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifשניה.????../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
M mirymoo New member 20/6/06 #121 שניה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עשיתי המון דוליז ועדיין לא מיצאה לי כזאת יפה
C cute but psycho New member 20/6/06 #128 באמת?! >< אבל.. אני לא מצליחה לעשות יפות כמו שראיתי שבנות כאן עושות! ותודה זה מאוד החמיא לי!
T tamaguchi girl New member 20/6/06 #143 ../images/Emo89.gifבנות כאן מציירות דוליז שנה+ [טוב לא כולן, חלק].. אם זו הדולי השניה שלך, מעניין איך הדולי ה20 תיראה
../images/Emo89.gifבנות כאן מציירות דוליז שנה+ [טוב לא כולן, חלק].. אם זו הדולי השניה שלך, מעניין איך הדולי ה20 תיראה
C cute but psycho New member 20/6/06 #161 תודה רבה../images/Emo24.gif *ווואי למה אין כאן סמיילי מסמיק?!?!* אבל ראיתי כאן דוליז הרבה יותר טובות משלי!
תודה רבה../images/Emo24.gif *ווואי למה אין כאן סמיילי מסמיק?!?!* אבל ראיתי כאן דוליז הרבה יותר טובות משלי!
T tamaguchi girl New member 21/6/06 #176 ../images/Emo89.gifבבקשה ../images/Emo24.gif כמובן שראית דוליז יותר טובות משלך- בכל זאת זו רק הדולי ה2 שלך ויש בנות כאן עם 50 דולי וגם 100 דוליז ואם אני לא טועה יש כאן כמה גם על 200 דוליז.. אז כמו שאמרתי- כשתגיעי לדולי ה20 בערך, נראה מה יהיה
../images/Emo89.gifבבקשה ../images/Emo24.gif כמובן שראית דוליז יותר טובות משלך- בכל זאת זו רק הדולי ה2 שלך ויש בנות כאן עם 50 דולי וגם 100 דוליז ואם אני לא טועה יש כאן כמה גם על 200 דוליז.. אז כמו שאמרתי- כשתגיעי לדולי ה20 בערך, נראה מה יהיה
S sillyputty New member 20/6/06 #122 שניה??../images/Emo2.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif אנילאמאמינה היא מעולה!
C cute but psycho New member 20/6/06 #130 :-Oבאמת??? וואי תודה אני פשוט מאושרת שאתן אומרות דבר כזה!איזה חמודות!!! אבל...אממ.. מה אפר לתקן?