^O^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifתהני^_^

אפשר תמונה של השמלהD:? אניוואי|בחול| כמו תמיד, הדולי מדהימה כל כך
ושוב אני אגיד כמו ב-כ-ל פעם, אניא והבת את הסגנון שלך והסגנון הצללות שלך ועכשיו-***************פיפ***************

Dandoka

New member
../images/Emo9.gif

בכיף!! צילמתי כמה תמונות אז כשאני אפתח את הפילם אני אשים כאן ^^ זאת כזאת שמלת אוסקר.. חהחה איזה כיף!! את כ"כ שימחת אותי עכשיו והעלית לי חיוך ענקי על הפנים! זה ממש עושה לי טוב שאת אוהבת את הסגנון שלי ואת הבובה. ממש תודה!!! יההה^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo99.gif

בזנב למטה, ממש בקטע שבו הוא מתעגל, תבהירי קקצת את קווי המתאר..זה נראה מוזר כי הקו מתאר מתבלט יותר מדי בקטע ההוא
שיער ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש יפייפה!!1

../images/Emo221.gif השער מזכיר את השיטה של

רקיע והיא דווקא יצא יפה. תצלילי על, ואולי תוסיפי לה איזושהי סיכה או כתר.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifבא לך להפסיק להגיד את זה?

נדטולי הזאת מקסימה!
אז די להגיד שלא
זה סתם מוריד מהביטחון העצמי שלך. בכל מקרה אני מאוד אוהבת את הסגנון שלך, היא מקסימה^^
וח"ח בייס גדול

../images/Emo214.gifנכון, ארג.. אני בחיים לא

בונה יותר על בייס בגודל כזה. זה מטיש, ומרגיז. וגם יוצא לא טוב. אבל תודה על התגובה.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif*תעירי אותי בעוד 100 שנה../images/Emo7.gif

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif!@^@&%*&^)(&*)(*@$!~$!$!#$$#%%

איך לעזאזל הצלחת לצייר דבר כה סגיד ומדהים על בייס ענק כמו זה?
זה פשוט מדהים, ותפסיקי לרדת על הדוליז שלך- כי כולן מדהימות ואת מוכשרת, מאוד מאוד מאוד מוכשרת!

Little Chiwawa

New member
אחרי הרבה חודשים טוביםP:

צ'רוויל ואני צריכה להוסיף שיער ולשנות את הנעליים>< ואת הצבע שלהן=]

kousetsu chan

New member
היא ממש יפה^^

לנעליים אין בכלל סוליה... תעבי את הסוליה בפיקסל או שניים. הצללות על. וחוץ מזה ממש יפה.

InvisibleTouch

New member
וועיי חמודה^^

המהמ. אוקיי מבחינה טכנית: 1. השרשרת אמורה ליפול טיפה שמאלה. סימנתי לך בקובץ^^. 2. אלה נעלי בובה? אם כן זוהי בערך הצורה של נעלי בובה, הן סגורות, ויש להן סוליה דקיקה. אם אלה כפכפים- הפיקסלים שהיו בעקב של רגל שמאל מיותרים. וסתם שטויות שלי^^ המהמ. היא באמת מקסימה ויש לה מלא פוטנציאל, מפריע לי שזה סטרפלס ארוך וחצאית, זה לא שילוב שהולך יחד בדר"כ. הייתי ממליצה לך להפוך את החצאית לחלק מהחולצה [להחליף אותה לפלטה הירוקה כאילוP:], לקצר אותה קצת ולעשות ממנה טוניקה כזאת, ואז לשים לה ג'ינס כזה מגניב^^ זה יכול ללכת נהדר עם הנעלי בובה^^ [אגב תחליפי להם את הפלטה. ירוק בהיר וירוק כהה יחד לא משתלבP:]. ותוסיפי לה דברים^^ צמיד, עגילים, תיק, שיערP:, אקסיזוריז לשיער, כאלה^^ היא ריקה ליP: זהו נראה לי^^ אה כן. לא הבנתי למה צבעת לה את הריסיםP: אבל אם כבר- תחליפי או את צבע האיפור או את צבע העיניים. נו. אני מרגישה ביקורתית כלכך]; היא באמת מותק^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifממש יפה^_^../images/Emo99.gif

אממ ההצללות טובות והכל, אבל היא רגילה כזאת תוסיפי לה דברים ותעשי אותה יותר מקורית והכל^^

../images/Emo221.gif המשכתי אותה

משום מה כשאני שמה אותה בהודעה המקורית שלי אף אחד לא שם לב..

למעלה