תמנוני:)

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif איזה יפה!!!!

חסרות הצללות על... זה מדהים!!! הכל מוצלל כ"כ יפה...

mirymoo

New member
סוף סוף!!!!!../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif

בייס אפיצ'ו....היא לא גמורה- ממש לא..אין לי רעיון לנעליים....למישהי יש רעיון?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifממש יפה^^

אממ עשיתי לך טיוט לשיער נכון?
זה גושי מדי~חבול~ קפלי מתיחה בחזה קצת פחות קפלים אר, אני לא במצב טוב..כאילו ממש אז אין לי מושג בכלל מה אני כותבתO__o אניוואי, התפרת יפה=]

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifתודה

אני לא ממש מסתדרת עם השיטה שלך ...לא יודעת למה..היא יוצאת לי ממש לא יפה... ורציתי את השיער כה שיראה שייני...לא שזה יצא.. בשימלה יש בכוונה ההההההההההההההמממממממממממממווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןן כפלים.......כן אני נהינית מעשיית כפלים שלא דומים לכפלים...זה לא פשע....

shanchan

New member
../images/Emo99.gif היא ממש יפה!

בעיקר השמלה, היא מגניבה ^^ רק הערה קטנה- הייתי מציעה לעשות את הכפלים עגולים יותר, זה היה נותן יותר תחושה של בד. *בקשר לנעליים- אני גרועה בנעליים.. אבל הייתי מציעה נעליים כמו הנעלי שפיץ אולסטאר? שיש בגלי? בשחור ולבן... אם הבנת למה אני מתכוונת ^^"*

mirymoo

New member
אוייק תודה

על משאמרת והרעיון...אני אנסה את אלה .... אם למישהי יהיה עוד רעיון אני אעשהב עוד גרסה...דווקא הנעליים האלה מגלי יכולות להראות נחמד..תודה

Dandoka

New member
היא ממש מגניבה!! =]

נראה לי זה לא הגיוני שבשמלה הקפלים הולכים עד למעטה בצורה אנכית, אבל אולי זה בעצם מה שמגניב בה!! ממש אהבתי את השיער והכל! וואו!

mirymoo

New member
תודה...כן גם אני חשבתי על נעלי בובה

אבל יש לה רגליים ארוכות שצריכות משהו גבוהה כזה..נגיד גרביים אבל מה גרביים שחורות?

לאו דווקא...

לדעתי גרביים לבנות של איימי בראן יהיו פצצה...צירפתי טיורטאל..[סורי אבל אני לא יודעת של מי הוא הוא כבר שנ אצלי במחשב...=\\ ]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיא, איזה מיוחדת היא../images/Emo2.gif

ההצללה כזאת מיוחדת אני מאוד אוהבת את ההצללה בציצי^^
היא נראית שם ממש טוב. אני גם מאוד אוהבת את העיצוב של השימלה, זה כזה מיוחד ומקסים^^ ההצללה בשיער גם נחמדה.. אבל מפריע לי החיבור של הפסים הבהירים לשורשים, משהו שם קצת לא מסתדר.. אהמ, הצללה מתחת לשמלה ולשיער מאוד תוסיף לדולי. וזהו, שיפור גדול מצדך, רק שתדעי
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאה, ובקשר לנעליים,

לדעתי יתאימו לה הנעליים המחדשות המגעילות האלה של "קונברס" נראה לי. שזה שטוח כזה, עם משבצות שחור-לבן. מכירה? יו, חיפשתי לך תמונה. במשך אההההההההמ.. שעה? לא חשבתי שנעל כל כך נפוצה יהיה כל כך קשה למצוא תמונה שלה באינטרנט באט, איי מייד איט
טוב, לפחות במשך השעה שיטטוטים באינטרנט מצאתי את הנעל הזאת עם ציורים והיא גרמה לי לחבב אותה.. [לא עם המשבצות המכוערות, עם הציורים
]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif

רק רציתי להיות היחידה שאומרת..שאני ממש אוהבת את השיער ככה ולדעתי אין לך מה לתקן בו!!*O* גם השמלה עם ה"קפלים הלא הגיוניים" ממש מדהימה בעיניי..וכן הגיוני..זה פשוט תלוי בבד ובגזרה.^^ נפלא, מקורי ומרענן. לדעתי מגפיים שחורים גבוהים, אבל שפיץ.^^ או נעלי סירה שהם שפיץ ואיזה גרביונים או גרביים מעל הברך.
לאיודעתo_0

למעלה