תמנוני:)

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif זה כה יפה....

תעשי לה נעלי שפיף שחורות או לבנות.... זה כזה יפהפה...

shanchan

New member
בייס מגראפיק דולז =]

ניסיתי בערך סגנון חדש בשיער... והרעיון לבובה טיפה טיפה הושפע מתיאור של מישהי באמ... שרשור תיאורים *אני לא זוכרת איך קוראים לשרשורים
*

mirymoo

New member
היא ממש יפה../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif

המיוחד השיער ........

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהיא ממש חמודה!!../images/Emo2.gif

אני אוהבת את הכפפות על הידיים והנעליים נחמדות וההצללה בחצאית, מעולה. אני ממש אוהבת אותה^^ וגם ההצללה במחוך, רק הנודות האלה הפריעו לי.. מחקתי אותן והוספתי כמה קוים אחרים.. פשוט תסתכלי על מה שעשיתי.. ובשיער, אני מתה על ההצללה מקדימה, היא מצויינת. סימנתי לך בכחול כהה את החלקים שנאי אוהבת. ובתכלת את החלקים שמפריעים לי: - השורשים. אין שם משהו מוגדר, אז ציירתי לך דוגמא. - השיער שמאחורי העורף, וגם החלק הקדמי של אותו אזור.. יש שם סבתוכה שלמה. אז עשיתי לך טיוטון איך לסדר את השיער מאחור שלא יהיה בלגאן וגם תיקנתי לפי איך שנראה לי את מה שמוקף בטיוט.. תסתכלי.. זהו, היא ממש חמודה^^ השיער שלה ממש יפהפה!

morusha

New member
../images/Emo41.gifהבייס הראשון שלי!!!!../images/Emo41.gif

זאת הפעם הראשונה שאני מנסה לעשות בייס וזה מה שיצא.. אני יודעת שזה לא משהו אבל רציתי להתנסות. אני אישית לא הייתי עושה עליו כלום כי הוא משעמם כזה אבל בכל זאת אני מקווה שיגיבו עליו ושיתנו תגובות בונות.. עשיתי אותו סימטרי כלומר הוא שווה משני הצדדים כי בכל זאת הוא ראשון.. העיניים יצאו כל כך גרוע אין לי מושג איך לעשות אותם..!

FOBgirl

New member
יאאאאאאאאאא../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif

היא ממש ממש ממש יפה. אני חושבת שכדאי שתמשיכי תידיים, עד אחרי העכוז(XDD), תעשי לה כפות רגליים, ותעיינים+גבות תנמיכי קצת, זה אמור להיות איכשהו באמצע,(או שפשוט תעשי לה מצח יותר גדול) היא ממש ממש יפה וכל הכבוד לך

morusha

New member
תודה!!

תיקנתי.. עשיתי ידיים, הנמכתי את העיניים, והוספתי כפות רגליים. מקווה שיצא יפה..

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifוואו

בשביל בייס ראשון הוא ממש ממש טוב

morusha

New member
תודה!!

אני אעשה עוד בייסים שאני מקווה שיהיו יותר יפים ושיוכלו לעשות איתם משהו..חח

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifראשון?!!../images/Emo12.gif

ואוו, ההצללה פשוט טובה. *O* ואני דווקא אוהבת את העיניים, רק להנמיך אותם קצת, הם נכנסים למצח

morusha

New member
תודה!!

אני שמחה שאת חושבת שהצללה טובה... כי אני רוצה להשתפר בהצללות. והנמכתי את העיניים כך שהם לא ממש במצח..

morusha

New member
והתיקון...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

הנמכתי את העיניים, הוספתי ידיים, והוספתי כפות רגליים. איך זה עכשיו?

Dandoka

New member
למרות שעדיין לא חורף..

הממ עכשיו אני עושה עיצוב לאתר שלי עם אותה בובה שמשתנה לאורך כל העונות בלבוש. אז ב-4 שדחמים הקרובים תראו את אותו בייס מתוק של מאריייי! ממש חשוב לי שתגידו לי מה לשפר כי חשוב לי שהפעם העיצוב יצא טוב סוף-סוף!

FOBgirl

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

היא ממש ממש מתוקה!
היא לבושה ממש מגניב. וואו.

למעלה