תמנוני:)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאהאה.

אל תתעצבני עליי. אולי לא אכפת לך מהגרביים אבל זה משהו שכדאי לדעת להצליל נכון. זה ממש פשוט ונמצא בהרבה בובות, אז כדאי לך לפחות להעיף מבט. מישהי ישבה והכינה לך את זה למרות שהיא הייתה צריכה ללכת, והיא השקיעה, ולפחות תכבדי את הרצון שלה לעזור לך להשתפר. כי השרשור הזה הוא לא נגדך. הוא לעזרתך. ואני חושבת, ואולי אני טועה, אבל זה
נראה לי ממש, אבל ממש כמו טיוט' לשיער. כמה מפתיע. תסתכלי עליו, ותנסי להבין מה הוא מדגים, ואל תקחי רק את התוצאה הסופית שיצאה למי שהדגימה לך ותדביקי אותה לדולי שלך.

LaLaPoP

New member
אני יודעת תודה למי....../images/Emo119.gif

שעשתה לי את זה...כי פשוט אני לא זוכרת אבל זהו שיש בנות שלא עונות בכלל ואולי יש איזו ילדה טוה וחמודה שעוזרת וזה מעצבן... ומטצערת אם את חושבת שהוצאתי את זה עליך...כי זה לא..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבטח שיש בנות שלא עונות לך

יש בפוורם הזה המון בנות, כמה עשורת. לא כולן יענו לך. תגידי תודה יפה למי שכן עונה, ותנסי להעזר במה שהיא אמרה לך. יש בנות שלא עונים להן בכלל.

LaLaPoP

New member
../images/Emo119.gifאני יודעת....

תודה גם לך שאת עונה לי בכלל
ותודה גם לילדה שעזרה לי עם הבובה הקודמת....

mirymoo

New member
אמממ

אני אישית מעדיפה כשקוראים לי מירי או מירימו ...ואממ לא ''הילדה''

../images/Emo214.gifבייס קצת ישן..

בייס קצת ישן שעבר טיפול.. אני כ"כ שונאת אותו ואין פרופרציות, אבל לא הצלחתי לתקן. אז אני צריכה המ..תגובות

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאויאויאויאויאואי

הוא כלך כך, אעאעאעא
איזה מ-תוק
^^ רק שני דברים שהפריעו לי, מה דעתך על עוד גוון בראש? ולמה הצדדים של הבטן בהירים? תכהי אותם... זה יראה קצת יותר הגיוני לא? אהה.. ואת צריכה להחזיר לי תשובה^^ עם האתר
^^P:D:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהוא מתוקכזה../images/Emo99.gif

לדעתי צריך לעגל ולרכך את כל עניין הכתפים והיידים. וגם להעלות את הברכים למעלה..זה לא הגיוני ולא נראה ממש נחמד ^^" חוץ מזה ממש אהבתי, ולדעתי את חייבת להוסיף לו פרצוף עם עינים מקווצות כאלה מצחוק ופה צוחק גדול במיוחד

../images/Emo97.gifאופפפפפ

דווקא עכשיו?
עכשיו אני אצל אבא שלי ומה שרציתי לשלוח שמור במחשב שלי בבית... ד"א- הדוליז פה מטרפות!

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif^_^'../images/Emo41.gif

לדולי המשותפת שלי ושל גפן[
]. אממ.. סליחה שלא הגבנתי שדח"ם קודם למי שהגיבה לי, הייתי במפגש ישרא-_-'. אז תודה לכולן
. אממ בייס מפה-מיפ מיפ

Winter Blue1

New member
../images/Emo99.gif

זה ממש ממש יפה! וריאליסטי כזה. אבל בחזה יש ברק יותר מדי בוהק. וגם סוף הכפלים בחולצה. הצבע בהיר מידי

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאויייויויו, ואי זמיר

[חוחוחוחוח, תמיד רציתי להגיד את זה
><] איזו יפיפיההה
לא פלא, שתי המוכשרות שמציירות אותה
*O* כדאי אבל שתחליפו את הצבע של החצאית, או של החולצה.. שני הסגולים האלה לא ממש הולכים ביחד...:|

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif!!1../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

למעלה