תמנוני:)

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא יפה מידי! לא הוגן!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאוייי זה ממש חמוד*-*

ההצללה נהדרת:O הסוליה שלה לא מוצללת, וכן, לדעתי זה יוסיף לה. והדבר היחיד שמפריע לי, זה הפסים בכובע. תעשי ביניהם פחות רווח ושהן יהיו בגודל שווה. הפסים בקצה ובהתחלה שונים לגמרי

FOBgirl

New member
הו מיי פאקינג גאד.

היא מהממת. *הבייס שבחרת ממש ממש יפהP:* נראיל כדאי שתוסיפי לה תגרביונים האלה שאומרים שהם של זונותP: נו: | | ____ | | משהו כזה><

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gifכבר אמרתי לך

היא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה

תגובה../images/Emo96.gif

יפה בסך הכל אבל למטה בשער זה ממש דליל יחסית לשער על הראש שלה. ואממ,הרעיון של המשלה מגניב אבל הבד בקטע בבטן צריך להמתח לכיוון ימין למטה.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif זה מדהים!!!

הרעיון יפהייפה והביצוע מדהים!!!

LaLaPoP

New member
הבובה לא יצאה משהו...../images/Emo10.gif

אני לא מצליחה לעשות הצללה לשמלה....

FOBgirl

New member
היי../images/Emo140.gif

קודם כל, אומרים דולי- יחיד, דוליז- רבים.
שנית, אני לא יודעת איך מצלילים שמלה, אבל את יכולה לבקש טיוט לשמלה בשרשור שעו"ה.(שרשור עזרה ותמיכה הדדי- האומנם?><) את לא הצללת נכון את הגרביים, הנה תיקון--> |לינק|http://img521.imageshack.us/img521/8471/soldiers1nm.png |סלינק| אני נורא מצטערת שלא השקעתי ככ, אני חייבת לטוס בעוד דקה. תבקשי גם טיוט לשיער, כי הוא לא נכון ממש. מצטערת שוב
בסה"כ היא חמודה
, דנה.

FOBgirl

New member
זונה>>*לא את!:-O*

|לינק|http://img521.imageshack.us/img521/8471/soldiers1nm.png|סלינק|

mirymoo

New member
עשיתי לך טיוט לשיער בשדחם הקודם?

אוליי תעבדי איתו עוד קצת...לפי שלבים...זה יכול לעזור בתיקון של השיער.

LaLaPoP

New member
תיקון של הדולי....

מישהי יכולה לעזור לי להצליל את השיער ואת השמלה?בבקשה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתראי, חמודה.

בנות בואת ומנסות לעזור לך, עושות טויטם ומסבירות ואת פשו טמתעלמת ולא מקשיבה להן. הסבירו לך איך להצליל את הגרביים עשו לך טיוט' לשיער ולא ניסית אפילו לתקן שום דבר מזה. אם את רוצה שיעזרו לך, תצטרכי להקשיב ולנסות לפי מה שמתקנים אותך. בהצלחה

LaLaPoP

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo119.gifתכנסי...

הם לא נתנו לי הסבר אחד איך לעשות הצללה בבגדים לא איכפת לי מהגרביים עכשיו....גם השיער לא נתנו לי בקשר לתלתלים שהחלפתי לה במקום הצמות...

למעלה