ש.שד.שדח. שדח"ם^^.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifזה לא מצחיק../images/Emo99.gif

ממה את לוקחת דולמיקר של מומחיים ~בטירוף~ וממציאה שזה שלך?.... מי נתן לך ת'זכות
XDDDDDג באמת יש בך כישרון ענקי זה פשוט מדהים איך שזה נופל וכל צורה מהשיער וכל חלק ושליש

mirymoo

New member
טוקן וינגס

הוא היה אמור להיות לתחרות גאווה אבל הוא לא נראה כמו אחד כזה...למישהי יש הערות בקשר לשיער ?? כי לדעתי הוא יצא גושי ומגעיל ןואני רוצה לשפר. ואוליי יש רעיונות להמשך?

mirymoo

New member
אני יכולה לעשות אחר לתחרות

פשוט אני רוצה להשאיר אותו רגילל.. ואין לי ראיונות

Stinki Winki

New member
אמ,

הדולי אמורה להיות לתחרות שמעצם הנושא שלה היא די סטריאוטיפית... לא בכוונה רעה כמובן... ולכן הוא אמור להראות "הומו" סטריאוטיפי ומוקצן, כי אחרת איך הוא יתאים לתחרות? זה לא אומר כמובן שלכל ההומואים יש מראה מיוחד או משהו כזה; אבל לתחרות הספציפית הזאת צריך למצוא מאפיינים ולהקצין אותם...

mirymoo

New member
הוא לא....

אבל לתחרות צריך שיהיה ממש כאילו אחד כזה שמראה את זה.. או משהו לדעתי הוא סתם אחד עם שיער ארוך.

Stinki Winki

New member
לדעתי הוא כן נראה

את יכולה להוסיף אולי פס ורוד או משהו בשיער. אגב תעשי לו גופייה צמודה

Dandoka

New member
משהו מאוד מוזר, כנסו

זאת ההודעה השנייה כבר ש spoiler 2 שולח לי הודעות מוזרות כאלה כאן, ואין לי מושג מי זה. למישהי יש מושג? -_-' אפשר להעיף אנשים מפורומים, או לא? כי האדם הזה נראה לי מאוד הזוי-> תראו מה הוא הגיב לי למעלה על הדולי שלי, וזאת כבר לא הפעם הראשונה

roni727

New member
נראה שהוא מחבב אותך ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

ממ... אני בעד שלא תתייחסי אולי הוא סתם מחפש תשומת לב :]

lady blak

New member
הוא.............

הוא פקאצה ממין זכרXPPP הוא מקנא. הוא נראה מטרולל מארץ המטורללים[מישהי קראה במקרה אחד מסדרת ס]רי יומנה של ג'ורג'יניה משו>.<
] לא תתיחסי:-X הוא כמו ילד מהשכבה הקודמת שליXDDD[כיתה ו']שכל פעם שציירתי בהפסקות הוא התחיל לאגיד שזה מכוער ושאני מעתיקה ממנו וכל הבלהבלהבלה האחריםXPP הוא מממקקקקקקקנננננאא
XXXXXXXXXPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Stinki Winki

New member
אם מישהי קראה אחד מהספרים האלה?

טוב שהפורום לא מכור אליהם.
אם אני מדברת על הספר הנכון (אהמלא אניאהמ)

למעלה