ש.שד.שדח. שדח"ם^^.

ינקיפנק

New member
אני עושה פסים בצבע MIDNIGHT BLUE!!

יאי! טוב, בייס מפיקסטוקי. נכון החולצה דומה לחולצות האלו עם הצבעים משנות השישים? אין לי מושג איך זה קרה..

מהמםםם

אבללל השיער נראה לי טיפה גושי... הבאתי לך קובץ שיסביר עוד סגול-איפה הרגל?חח טיפה מוזר אדום-מזה?כאילו הקטע היותר ימיני... כחול-זה נראה כאילו יש פס חור... מקווה שהבנת חוץ מזה הכול יאפה!!!

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifוא אע ../images/Emo99.gif

העיגולים על החולצה גאוניים
~שיער~ אין בו כמעט צל
כאילו יש שביל שטן וזהו... צריך יותר צל, והשאור יתחיל יותר מלטה.. קישקשתי לך בשחור בערך איפה חשוב להוסיף צל, והלפחית אור בהתאם
במיוחד שיש לה שיער גלי מתותל כזה, שימי יותר צל בין הגלים, לתת להם מראה מודגש ושיערי D: בקצוות, נורא הפריע לי שהם ישרים, תסיימי אותם בגלים יפים כאלה כמו שעשית חלק, סימנתי באדום את החלק הישר
וחוץ מזה שלא צריך צל של אחורים במיוחד בקצוות...גוון כהה אחד יספיק...בלי חלוקה לקובוצתץ ~נניח שהבנת אותי~ מה עם שוונצים?
~חולצה~ היא יפה D: אבל...למה כל כך הרבה קפלים?בחלק של הבטן העליונה, צריך פחות. נורא הפריע לי שלקפלים יש נקודות "משיכה", נו שהקפלים הולכים רק לשמה...
תני להם הלתפרע
סמנתי בורוד את הקטעים שאני זה רואה שהקפלים נמשכים אליהם
~מכנס~
אהבתי מאד איך שמסודרים כפלים.ואת הכל.
אולי כמה קישוטים? או שיצאו ממנו שיערות בד כאלה? הוא נורא ריק כזה.

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אעאע החולצה, והג'ינס גאוניים
רק ברגל שמאל אממ אין רגל ><

roni727

New member
סוויטפיקס ../images/Emo9.gif

אחרי הרבה זמן
רק אני מתחילה דולי ומסיימת אחרי 4 ימים הא?

../images/Emo42.gif...

... ... ... ... ... -.- תפסיקי לעשות דוליז -.- בבקשה ממך XD זה יותר מדי טוב מדהים נפלא כשרוני ו.. אין מילים
...
XD

roni727

New member
XD

נראה לי שבאמת אני הולכת להפסיק בזמן הקרוב /: יש לי בעיה רצינית בבחירת צבעים XD ובזמן האחרון לא ממש יוצא לי להכין דוליז /: אבל לפחות יוצא :] ותודה

איככ מכועררר!!!

חחחח סתם סתם זה מהההמממם ההיתי חייבת לשקר לפחות פעם אחת זה פשוט נרוא!!!! נורא!! נורא יאפפפהההה !!!!! אוף אולי אפשר לקחת לך קצת כישרון??

ינקיפנק

New member
אוי, נו,פויה עליך../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

גררררררר, החצאית.. זה מדהים|נופלת|

למעלה