ש.שד.שדח. שדח"ם^^.

../images/Emo42.gifחה חה כנסי

הדולי מאד מאד יפה
זה לא שאנחנו שונאות אפקטים
אנחנו פשוט אוהבות ומעדיפות את הדרך הרגילה, בלי אפקטים. לא יודעת איך להסביר כל כך
בלי אפקטים זה יותר שלך, והשיער וכו' יצאו מדהים
אז אני מאמינה שאת ההדפס הזה את יכולה לעשות גם בלי עזרתו הנחמדת של הפוטושופ

Miss Naama

New member
אני לא כל כך מסכימה :p

זה גם דורש כישרון ומיומנות להשתמש באפקטים, וזה קצת חסר טעם סתם לומר למישהי שמשתמשת באפקטים שאת מעדיפה לעשות בצייר, כי נו, זה לא ממש משנה, בסופו של דבר היא תעשה דוליז בדרך שהיא רוצה ;; מקווה שהבנת, לא התכוונתי לפגוע, אלאור 3>>

DaRk ShinES

New member
למה לא?אם מישהי יודעת להשתמש

ורוצה וזה יוצא טוב ויפה כמו כאן למה לא?

TheWingedPig

New member
המ...

אני משתמשת באפקטים רק במקומות מסוימים... ז"א, אני יכולה לצייר עם ובלי, זה תלוי במצב רוח... מה שאני שונאת, זה לשלב אותם בצורה המלאה (נגיד, שיער באפקטים, חולצה בפיקסל)...ז"א, אני לא עושה את זה כך... כי ככה הציור נראה כאילו כל פריט חתוך ממקום אחר, זה משבש את ה...המ...הרמוניה (?) אני חושבת שכל אפקט נותן מראה אחר...ז"א, למשל ה-BLUR ממש טוב לבדים רכים כמו משי, או סאטן...זה נותן ממש "הרגשה" של בד קליל...ועם כל הכבוד לאתר של DHF, שהוא מדהם, אין ספק, אני לא חושבת שזה מתאים להשתמש באפקט כזה לציור ג'ינס..כי לא משנה איך זה יעשה, זה תמיד ייראה כמו משי...כלומר, בד חלק ורך... פעם, עם הייתי עושה דוליז גדולות, הייתי משתמשת באפקטים, כי זה קצת הרתיע אותי, להכין הכול ידנית...ואז ניסיתי את זה כמה פעמים, וממש התמכרתי..אני יכולה להעלות את הציורים האלה יותר מאוחר, באחד השדח"מים... וזה שאני משתמשת באפקטים לא הופך את הציור שלי פחות שייך לי, הרי בשביל מה הפוטושופ, אם לא לסייע... חוץ מהאפקטים, אני גם אוהבת את הפוטושופ כי יש שם שכבות, איך אפשר לצייר בלעדיהן בצייר? אה, וסליחה על המגילה...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifקודם, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ועכשיו- את חתיכת מוכשרת והדולי מדהימה!!1
ו..אממ..סימנתי בקובץ כמה דברים שקצת הציקו לי. הסברים: בשיער, בפוני הקבוצות היו דיי גדולות וזה גרם לפוני להיראות גוש שיער לא ברור. סימנתי לך בירוק חלוקה חדשה לקבוצות בפוני ובצהוב ברק. ליד יד שמאל סימנתי בתכלת כמה פיקסלים מיותרים לדעתי
במכנס הוספתי כמה קפלים ושינתי מעט לפי איך שנראה לי, הקפלים שלך מעט גושיים והם נראים קצת 'תקועים' כאלה ולא זורמים. ורוד- צל, צהוב- אור.בתכלת זה פיקסלים מיותרים ובכחול זה צד אחורי שקצת היה חסר במכנס ^^; הכל כמובן בגדר המלצה לפי איך שנראה לי הגיוני יותר,קחי הכל ברוח טובה
ושוב- הדולי מקסימה

TheWingedPig

New member
אוף,אוף, יש לי בעיות עם ה

אינטרנט בבית...כמה מתסכל... אוקיי, מבחינת השיער, אם אני אחלק אותו לקווצות כאלה קטנות, אני לא אוכל להצליל אותו כמו שרציתי, מה לעשות, אני רגילה לעבוד על בייסים יותר גדולים, וכאן אני פתאום מגלה שנגמר לי המקום... הקטע בכחול בשיער,ממ..אוקי, אפשר להוסיף.. ובעניין הקפלים בג'ינס, שמתי לב למשהו שהרבה בנות פה עושות בפורום, וזה ריבוי הקפלים... המלצה אישית שלי, תסתכלו על קפלים בג'ינס עפ"י תמונה כלשהי... אין הרבה קפלים בבד קשה כמו הג'ינס, וראיתי שבהרבה דוליז (לא אציין שמות , כמובן), יש המון המון קפלים... אני מאוד מזדהה, גם לי הייתה תקופה בה "גיליתי" את הקפלים, והייתי מציירת אותם בכל מקום בערך... אז עצה שלי, תשימו לב איפה באמת צריך להיות קפל, וגם ממש תלוי בסוג הבד...בבד קשה כמו ג'ינס יהיו מעט קפלים, בעיקר באזורי קיפול (כמו באיזור הברך), ולמעטה, בתחתית... *בחזרה להודעה של tamaguchi girl ...* לא ממש חסר הצד האחורי, הג'ינס לא כזה רחב כדי שיראו את הצד האחורי שלו (או את הפנים)...והוא גם לא ממש נשפך כזה, אז אני לא רואה טעם להוסיף אותו... ממ...תודה רבה על התגובה :) מקווה שזה לא נשמע שאני מתווכחת איתך על איך לתקן את הדולי הזאת, פשוט יש לי קצת רקע בציור..(וזה לא נאמר מתוך התנשאות, חלילה)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifיש התייחסות :O

תודה על התתיחסות וזה כי בדר"כ חדשות מתעלמות מהתגובות וזה
בקשר לשיער- אם את משתמשת בדר"כ בביסים גדולים אז ההצללה גדולה, אבל הבייס הזה בינוני ככה שהצללה צריכה להיות מותאמת לו. הקפלים והצד אחורי שסימנתי בג'ינס זה בהחה שהג'ינס מתרחב מעט מאזור הברך ונשפך- כך זה לפחות נראה לי. מה שהעלת בקשר לסוג הבד- זה נכון אבל העובדה שזה בד ג'ינס לא אומרת שאין קפלים. בג'ינסים שאני לובדת יש קפלים בכל מקום ודיי הרבה, וזה לא משנה באיזו תנוחה הרגלים נמצאות [עמידה, ישיבה, הליכה..]. אני אישית מסתכלת דיי הרבה על מיקומי הקפלים בבעיקר בבגדים שלי אז כמובן שיוצא שאני מושפעת מזה בשיטות ההצללה שלי בדוליז, ולכן סימנתי את הקפלים. בכל מקרה, כמו שכתבתי בהודעה הראשונה שלי, הכל נכתב מנקודת המבט שלי והטעם האישי שלי ולכן אמרתי שהכל בגדר המלצה- אני רק כתבתי את מה שהפריע לי. [ובקשר לציור, אני אישית גם מציירת- אולי לא מקצועי אבל אני מציירת די הרבה, אבל זה לא באמת משנה כי גם בציור דוליז וגם בציור על נייר לכל אחד יש את הסגנון שלי והטעם שלו ורואים את זה בהצללות ובהכל- זה יכול להיות הצללה ראליסטית, בובתית, סתם משהו לא מוגדר..כל אחד לוקח את זה לאיפה שהוא רוצה ואין בזה חוקים- ככה שזה לא ממש משנה אם יש/אין לך רקע בציור
|] (ולא לקפוץ עליי, הכל ברוח טובה
)

TheWingedPig

New member
לא קופצת עליך,אלא מנתרת בקלילות...

ברור שלכול אחד הסגנון שלו, עם זה אני לא מתווכחת (אני אפילו לא סגורה על סגנון שלי,הוא כנראה עדיין לא הבשיל לגמרי). אני גם לא טענתי שלג'ינס אין קפלים, אמרתי שבג'ינס יש פחות קפלים מבד אחר, כי בגלל שהוא גס וקשיח יותר ביחס לבדים אחרים, הוא דיי ישר בחלקיו...למשל אם זה באיזור הירכיים, יהיו קפלים באזור המפשעה, מן הרוכסן כלפי חץ, אבל על הירך עצמה הבד יהיה חלק, ללא קפלים, כמו כן באזור הברך, מלפנים...(וכמובן באיזור התחת, אבל יש ממש מעט בייסים במבט מהגב שמשתמשים בהם)... אם לג'ינס שלך תמיד הרבה קפלים, לא משנה מה תנוחת הרגליים, אז אני אשמח לראות איך זה נראה..חח לא יודעת, אולי יש לך איזה ג'ינס מיוחד..ח..הג'ינס שלי (רובם סטרצ') דיי ישרים באזור השוקיים, והקפלים היחדים שיש באיזור הזה של הרגל, זה הקפלים שנוצרים ממגע תחתית המכנס ברגל או בנעל (או בריצפה, אין אם לי כוח לקפל אותם)... ומבחינת צביעה והצללה, נכון שיש מספר סגנונות, אבל יש עדיין קווים מנחים עיקריים שמקורם בציור הקלאסי...לפחות אני,אישית, מבססת עליהם את רוב הציורים שלי...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאצלי בג'ינסים הקפלים צצים בכל

מקום, באמת ]; הנה דוגמא > ואם הג'ינס הוא קצת סטרצ' הוא תמיד נמתח על הגוף ואז באמת יש כמות קפלים מינמלית
הייתי מביאה גם תמונות שאני יושבת, אבל אין לי כאלה, על המחשב לפחות

TheWingedPig

New member
וואו, זה באמת יותר קפלים

ממה שתיארתי לעצמי... טוב, הג'ינס שלך יותר דקים מאלה שהתכוונתי אליהם... אני התכוונתי לג'ינס עבה יותר, כמו ג'ינס חורף (?). מאלה שהם לא סטרצ', ואי אפשר לשבת בהם, אלא אם כן את לא באמת צריכה חמצן... אגב, הג'ינס הקצר ממש יפה, גם לי בא אחד כזה....

בגלל שהוא קשיח../images/Emo29.gif

יש לו יותר קפלים. הוא מתקפל בכל מקום אפשרי, אם תשימי לה כשאת לובשת ג'ינס, הוא תמיד מתקפל, בגלל שהוא קשיח. ברור שהבד יהיה חלק על הירך, אבל הוא יהיה מכווץ בצדדים. נכון שבתחתית יש הרבה, אבל גם בסטרצ'ים יש מליון קפלים, דווקא כי הוא צמוד על הגוף. במכנסיים מבד יותר רך אין את זה, כי הוא מחליק על הגוף ומתיישר.

Miss Naama

New member
ח"ח על ההשקעה בתגובה, אבל אני קצת

חולקת עלייך בכמה דברים 3> אני חושבת שסימנת יותר מדי קפלים לא נחוצים בג'ינס.. הערה ראשונה וחשובה לדולרית [TheWingedPig] - אני חושבת שכדאי להשתמש בג'ינס הזה במקסימום ארבעה/חמישה גוונים, כמות גדולה כל כך של צבעים בשימוש להצללה יוצרים מראה כושי ולא ריאליסטי וחלק שכזה כמו שהחלק העליון יצא [
]. אני חושבת שכדאי לסרטט שני קפלים בגדלים טיפה שונים מעל הנעליים, שמתעגלים מעל הנעל, להראות שהג'ינס מושע מהנעליים וזה ;;. הדולי ממש ממש מדהימה, אני חושבת שהיא ממש מיוחדת, לא יודעת מה יש בה, אולי הצבעים וכנראה החלק העליון וגם האיפור והשיער, הכל ממש יפה 3>>

TheWingedPig

New member
תודה תודה

באמת שלא ציפיתי לכ"כ הרבה תגובות... אבל אני חייבת לומר, אתן עושות נפלאות לאגו שלי :) חח ממ, יכולתי להשתמש בפחות גוונים בג'ינס, אבל רציתי שהוא יראה תכלת בהיר משופשף כזה, אז הייתי חייבת פלטה שמגיעה לכמעט לבן...(דווקא ממש אהבתי את הפלטה הזאת...) ובקשר לקפלים מעל לנעליים,נראה לי שאשאיר את זה ככה...לקחתי את הקפלים מאיזו תמונה של ג'ינס שמצאתי, אז אני מניחה שאם זה קיים בתמונה, זה מספיק ריאליסטי בשבילי...(כן, בטח, "ריאליסטי בשבילי", אני סתם מתעצלת לשנות משהו...פרה שכמותי)

למעלה