שדח"מי מאמיXD

kesemotek

New member
../images/Emo85.gifעכשיו זה הרבה יותר יפה../images/Emo99.gif

השיער מדהים
ואני חושבת שאיזה הדפס קטן לא שקוף על השקוף (
טיפשה שכמותי לא יודעת להסביר) של איזה פרחים כאלה יפים , לא על הכל ככה בצד (וואי אני מתוסבכת
) אממ מאוד יוסיף

../images/Emo163.gifיפה מאד!../images/Emo99.gif

אין לי מה להגיב, כל התגובות כבר עזרו לך והדולי מדהימה ^^

ScOrPiO gIrL1

New member
OMFG../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מותייייייייייי השיער כ"כמושלם!!!!!! אבל לדעתי הכפלים שמתחת לחזה טיפה גושיים כאלה........

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifגמורה

שני נתנה לי עצות בבית .. !! נראה לי שאני כבר יתחיל לצייר דולי חדשה

limush1

New member
../images/Emo207.gif

היי קוראים לי לימור=] אני גם בונה דוליז..לא הכי ברמה כי בת דודה שלי לימדה פחות או יותר ונסחפתי.. ממממ אני עובדת בצייר ורציתי לשאול על איזה תוכנה אתן הכי ממליצות? וחשוב לי מאוד מאוד לציין שאתן מוכשרות ברמה מטורפתתתתתתתת!!;] וצירפתי תמונה של הדוליז הכי טובות שלי שאני הכי אוהבת;] תודה מראש
ימור

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאופס שכחתי הכל כי מיהרתיה

לחברה...... טיוטים : נעליים-שיר מוטי וגילי
שיער- ספיר
חולצה- סשה
חצאית- punked princessa
בייס =-של נועה מהממם !!
יאללה הלכתי לאכול סלט פירות *מלקקת אצבעות*

שירה חשוב שתקראי עד הסוף!

אני חושבת שיש לך פוטנציאל להיות מוכשרת בדיוק כמו אחותךך(שני
) תראי שירה אולי אין לך כוח לקרוא הכל אבל זה חשוב! כי זה חיעזור לך=] 1.הכובע יש לי קצת בעייה איתו בגלל שאם את רואה את זה בצייר בגודל אחד זה נראה קצת גושי..אז..אני לא יודעת איך כל כך לשנות אותו..אבל ניסיתי משהו..אם את אוהבת אז תנסי לבד!!!! עכשיו זה כבר נראה טוב..ואני בטוחה שאחרי שאת תעשי את זה לבד(תומכת שאי-העתקות)זה יראה אפילו יותר טוב=] 2.החולצה.. החולצה שעשית הייתה טובה..אבל היא הייתי קצת קווית מידי שאני אומרת קווית אני מתכוונת שהכפלים בחולצה הם בעיקרון עגולים והם היו קצת ישרים..עכשיו עשית את זה לפי הטיוט של סשה..לא תמיד חייבים לעשות הכל לפי הטיוט..למשל בחולצה של הדולי שלך לא הכי החמיא לה הכפל שעשיתי אותו אבל מסומן באדום. לפעמים צריכים גם לשנות קצת כי אז זה יהיה הסגנון של סשה ולא שלך..ואני מאמינה שאת רוצה סגנון יחודי משלך. אז שוב אני אומרת תנסי לעשות מחד תשימי את מה שאני עשיתי ליד שלך ותנסי לעדות דומה לא העתקה אוקי? לפי דעתי החצאית ככה יפה ולא צריך לשנות בה כלום=]] הגרביונים..או בשפת אנגוס..גרבונים. הם דיי טובים רק שתקחי את הצבע השני בפלטה של הגרבונים ותצלילי חלק מהפיקסלים(נקודות של צייר) יפה שהצללת על אבל לפי דעתי ואני מקווה שאני צודת את צריכה לשים על ההצללה גם.. תסתכלי מקרוב על מה שאני עשיתי=] ותביני הנעליים-אולסטאר. עכשיו הם גם דיי טובות רק יש 2 בעיות בהם. 1.הם לא באותו אורך..תסתכלי אליהם מקרוב..אחד בשורת פיקסלים יותר ארוך מהשני 2.השרוכים לפי דעתי יהיו יותר יפים כאשר הם הפוכים..עשיתי לך דוגמא בקובץ=]] כאילו מוזרים כאלה..בקובץ=]] וגם אולי להוציא מן שרוך כזה.. ועוד שעה שלי השרוכים יהיו יותר יפים שחורים אבל זאת רק הצעה=] השער הוא ממש יפה=] אני הייתי רוצה שער כזה בדולי הראשונות שלי=] אני יודעת שאת עובדת על הדולי הזאתי ממש קשה..ו.. טוב נחזור לשיער לרגע=] קצת שוונצים מהסוף ומהאמצע..הדגמתי לך בקובץ=] נראה לי שזהו!עכשיו רק שתדעי שאני השקעתי על התגוסבה הזאתי יותר מחצי שעה..אז אני מקווה שתשימי לב אלייה ותתקני=] מחכה לראות תיקון=]

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifתודה רבה!!

אני עכשיו יתחיל לתקן אבל לא נראה לי שאני בחיים יגיע לרמה של שני
חח תודה !! ודווקא היה לי חשק בהתחלה לקרוא את התגובה חח
אני עוד מעט ישים את הדולי משופרת ומתוקנת .. !! כי העצות היו כנות .. !

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

לא היסתדרתי עם השרוכים
אולי אני אוריד אותם כי קצת היה לי קשה.. ישבתי עליהם זמן ...!

שירה!

אוקי.. את הצללות החולצה לא שינית בכלל רק הזזת את הכפל הזה..וחבל זה יכול לצאת יותר טוב.. ובגרבונים לא ראית מה רשמתי לך? וגם בנעליים=] תקראי שוב את כל התגובה.אולי אפילו פעמיים.. זנה בלי להעליב או משהו אבל לא נראה לי שהתייחסת ברצינות לכל מה שרשמתי

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהנה..! ../images/Emo13.gif

התייחסתי ברצינות פשוט יצא לי ממש גרוע..
עכשיו היה לי קל יותר כי הייתי עייפה בכל אופן לא חששוב
אבל tnx השרוכים השחורים בנעליים לא יצאו ממש יפה ניסיתי לעשות שחור אבל הלבן יותר השתלב
תודה.. הכפל עשיתי אבל לא יצא טוב .. עכשיו אולי יצא יותר טוב .. אני לא מבטיחה שיצא מושלם כי אני לא הכי טובה בדולי מי יודע מה :-O אה ובגרביונים עשיתי אולי לא שמו לב אז עכשיו חיזקתי תודה רבה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifשירה:]

יפה, שיפרת. זה מעולה לדוליז בין הראשונות, יש כאלה שבכלל לא מצליחים לרמה כזאת בדולי ה-20 שלהם אפילו. וטלי הבאת לה תגובה טובה , היא ממש שיפרה את הנעליים בגלל זה. קיבלת את המכתב? ושירה, תתחילי דולי חדשה ופשוט תזכרי את העצות האלה, כי לשפר ולשפר זה מיותר, כדאי לך להתאמן מחדש כולל שיפורים.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifתודה אנסה בלי טיוטים../images/Emo7.gif

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifזהו לדולי הזו

בבקשה אל תכתבו הערות כי אני גומרת איתה@ אז זהוווו בלי הערות היא גמוררה
תודה לכולן
עכשיו אנסה לשפר את הדולי הבאה שתהייה יותר טובה..~

נׁעה

New member
אוקי אז שוב ../images/Emo13.gif

נו באמת, זה לא עד כדי כך גרוע שלא מגיעות לי תגובות בכלל.. :(

rotemi22

New member
וואו../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo10.gif

לא רק שזה לא עד כדי כך גרוע- זה ממש ממש מדהים לדעתי!! אני לא חושבת שיש מה לשפר, וגם אם הייתי חושבת לא הייתי יכולה להגיד לך כי אני ממש ממש חדשה בכל התחום של הדוליז... אבל באמתתתת מדהים!

למעלה