הורג אותי שאני צריכה לרשום במקלדת עברית הזאתי בתפוז ממ אנימצריכה עזרה בלעשות קווי מתאר לחצאית פופית נפוחה כזאתי בייס של צריול ופינק נייט גארדן אשמח אם מישי תעזור לי בחצאית
אוך, אני היתי עוזרת לך בשמחה, אבל אני לא יודעת, אז אני אגיב לך. זה מדהים!!רק שנכון הפס הצהוב? היתי עושה אותו קצת יותר עקום, כי הוא עובר על החזה, והחזה בולט, הנה, כמו בקובץ..
-סאפיר תודה אני יעשה את הקוי הזה=] אבל מסתומרת גושי? ונו מהה אני לא מצליחה לעשות קווי מתאר לחצאית בתנוחה הזאתי.. פליז תעזרי לי מנהלת מוכשרת שכמותך.. תראי את השמלה שלך מה הבעיה שלך לעזור למסכנה כמוני? מוכשרת=[
השיער מדהים לגמרי^^ אני מתה על הצבע שלו. בשמלה יש קצת בעייה עם המיקום של הקפלים. בחזה, למשל, אני חושבת שאין צורך בגוון הכהה יותר בפלטה, חזה זה דבר בולט, אין בו שקעים>< בחלק העליון של השמלה מיקמת את הקפלים בצורה של "כיווצ'וץ'" (
). הקפלים צריכים להיות יותר זורמים ולהשתלב זה בזה. תסתכלי על המיקום של הגוון הכהה בפלטה בדוליז עם "קפלים יפים".. אני אחפש דולי ואסמן לך אם את רוצה.. הפלטות נפלאות, ח"ח^^ השתפרת המון שזה לא להאמין^^
אין לי כוח לעוד תגובה בונה אבל הנה משו קטן בכל מקרה=] טוב השער
הוא פשוט מהממם..והשתפרת המונים.. עכשיו בקשר לשמלה.. לפי שעתי עדיף לך לעדות את זה כחולצה וחצאית ופשוט מחובר כי זה נראה יותר טוב.. ועדיף גם שזה יהיה קצת מתנופף וגם הקטע השקוף.. סתם התחשק לי אז עשיתי לך דוגמא=] מקווה שתנסי=]