שדח"מי מאמיXD

PakoLina

New member
נמ, טנקס ^_^../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

סופסוף מישו מעיר לי >> אתקן גם אתקן ^_^

מממ

הורג אותי שאני צריכה לרשום במקלדת עברית הזאתי בתפוז ממ אנימצריכה עזרה בלעשות קווי מתאר לחצאית פופית נפוחה כזאתי בייס של צריול ופינק נייט גארדן אשמח אם מישי תעזור לי בחצאית

ינקיפנק

New member
לא יודעת לעשות חצאיותתתתתתת

אוך, אני היתי עוזרת לך בשמחה, אבל אני לא יודעת, אז אני אגיב לך. זה מדהים!!רק שנכון הפס הצהוב? היתי עושה אותו קצת יותר עקום, כי הוא עובר על החזה, והחזה בולט, הנה, כמו בקובץ..

מסכימה../images/Emo45.gif

רק שיהיה קצת פחות. גושי
. ותנסי כבר לעשות חצאית לבד!!1 את שנתיים מבקשת עזרה

ממ..סאפיר ולנה

אני פה רק שנה וחודשים
-סאפיר תודה אני יעשה את הקוי הזה=] אבל מסתומרת גושי? ונו מהה אני לא מצליחה לעשות קווי מתאר לחצאית בתנוחה הזאתי.. פליז תעזרי לי מנהלת מוכשרת שכמותך.. תראי את השמלה שלך מה הבעיה שלך לעזור למסכנה כמוני? מוכשרת=[

lady blak

New member
עשיתי לך למטה

שאני קוראת כול דבר...*__*
|דוחפתאתהאףלכולמקום|*^*

../images/Emo163.gif../images/Emo45.gifמסכימה ../images/Emo3.gif

ולדעתי, לא צריך לשים רק חולצה בשדח"ם >< מילא חולצה ושיער, או משו כזה פשוט עזבי ><

lady blak

New member
אמממ../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

עשיתי לך קווי מתאר אני מקווה שזה יעזור לך אני יודעת יצא עקום
ואגב אני
מסכימה

ScOrPiO gIrL1

New member
לא יכולה לעשות קווי מתאר לחצאית../images/Emo7.gif

החולצה מאוד יפה אבל הפס הצהוב לדעתי אמור להתעקם קצת כי אחרי הכל החזה בולט.....

ינקיפנק

New member
תמנוןןן שקסייייי....הוא כזה../images/Emo110.gif

חההה.חיי.אה.. בייס מויוה לה דאקי.. לתחרות מיספורום! יאי^_^

וואו^^

מדהים איך שהשתפרת^^
השיער מדהים לגמרי^^ אני מתה על הצבע שלו. בשמלה יש קצת בעייה עם המיקום של הקפלים. בחזה, למשל, אני חושבת שאין צורך בגוון הכהה יותר בפלטה, חזה זה דבר בולט, אין בו שקעים>< בחלק העליון של השמלה מיקמת את הקפלים בצורה של "כיווצ'וץ'" (
). הקפלים צריכים להיות יותר זורמים ולהשתלב זה בזה. תסתכלי על המיקום של הגוון הכהה בפלטה בדוליז עם "קפלים יפים".. אני אחפש דולי ואסמן לך אם את רוצה.. הפלטות נפלאות, ח"ח^^ השתפרת המון שזה לא להאמין^^

לנה=]

אין לי כוח לעוד תגובה בונה אבל הנה משו קטן בכל מקרה=] טוב השער
הוא פשוט מהממם..והשתפרת המונים.. עכשיו בקשר לשמלה.. לפי שעתי עדיף לך לעדות את זה כחולצה וחצאית ופשוט מחובר כי זה נראה יותר טוב.. ועדיף גם שזה יהיה קצת מתנופף וגם הקטע השקוף.. סתם התחשק לי אז עשיתי לך דוגמא=] מקווה שתנסי=]

ינקיפנק

New member
אוי, זה קשה.

טנקס, אני לא זוכרת את השם שלךךךך
סיקליאותי אז מה עדיף, זה או זה?

למעלה