שדח"מי מאמיXD

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifלמיס פורוטם דוליז...

מה להוסיף לה? היא ממש ריקה

fat luey

New member
יפה מאוד!../images/Emo99.gif

הממ, אולי תוסיפי לה גרבי ברך?^^ לפי דעתי בחולצה תפרידי את הברק ותדגישי את הקפלים.

mirymoo

New member
דבר ראשון שאעשה לאחר שאחזור מהקריון

תודה...אני הולכת

../images/Emo163.gifחמודה!../images/Emo99.gif

רואים השתפרות
בקצוות של השיער, תעשי שהם ייגמרו יותר כמו שיער
כאילו נסי להבין אותי ואם לא אני אתן לך דוגמא. בחולצה תעשי טיפה יותר צבע כהה ולא רק בצדדים, את הכפלים (הקטע של האור) תפרידי ותעשי טיפה יותר, כאילו במקום שני עיגולים תעשי שלוש ושלא ייראו כמו עיגולים אלא כמו קפלים
אם את עשית הצללת על בצבע כהה מהפלטה של הגוף לדעתי תמריחי אותה טיפה וכאילו אחריה יהיה עוד הצללת על אבל בצבעים יותר כהים שזה לא ייבלוט יותר מדי. לדעתי תעשי בחזה קצת יותר הבדל משאר החולצה, כאילו קו מתחתיו בצבע כהה. לדעתי תעשי בחזה הפרדה וכאילו קפלי מתיחה, כי זה נראה מוזר. בחצאית, זה שעשית נקודות אור זה בולט. תעשי אותם יותר למטה וכגוש לא כנקודות. לדעתי על תעשי לה כפכפים, את הכפכים תעשי לדולי עם הבגד ים, לה תעשי יותר נעליים של יומיום. היא באמת ריקה, במיוחד ברגליים, אז אולי תעשי לה נעליים סגורות וגרביים בד שקוף או משו כזה? ואמ... בשיער השוונציקים שעשית "(גם על המצח וגם מחוץ לשיער) חדים מדי ולא נראים כמו שיער. זהו מקווה שלא נעלבת ותתקני
בהצלחה

ScOrPiO gIrL1

New member
איזה יפההההההה

תוסיפי גרביון רשת או חותלות פסים בשיער המון המון צמידים ו/או שרשראות טבעות איפור תיקים
חמוודה

נׁעה

New member
כמה דעות משלי

קודם כל - ממש יפה! אני לא מסכימה עם ההערה על השוונצים - לפחות לי הם נראים כמו שיער, ואני דווקא חושבת שהוא יראה קצת חסר בלעדיהם.
כנ"ל לגבי הכפכפים, הם ממש מתאימים לה, אבל הרגליים באמת ריקות.. הייתי שוקלת איזה צמיד לרגל או משהו. החצאית נראת מוזר, עממ.. קצת גושית, לדעתי. אולי אם באמת תעשי נקודות אור קצת יותר מלאות ולמטה זה יראה יותר טוב

../images/Emo163.gifמיס פורום דוליז ^^../images/Emo34.gif

תתיחסו לזאת אם בגדי ערב מצד שמאל. על פי תיאור מדהים של יעל
לא משו מרוצה
הדבר הזה שעל ידיה זה בד שקוף וצעיף D: תגובה למגיבה

ינקיפנק

New member
ואאאוווו, זה מדהים../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

אולי תשני את צבע הפרחים לגוונים של כחול עמוק- אינדיגו...או שלא , כי יש לי מין כזה אובססיה לבגדים תואמים

kesemotek

New member
../images/Emo85.gifדייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!

נו במת די כבר לשלמותת

music girl6

New member
Kileniseaserali

נראה לי שככה קוראים לאתר
היא הכי חדשה שלי ואני אוהבת אותה

PakoLina

New member
אני לא אפסיק עד שתגיבו:[../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

למיס, תתיחסו רק לשמאלית. בייס מאו4. אני צריכה לנקות את החדר, אבל כשאני אגמור אני אגיב ^_^

ינקיפנק

New member
אוך,אתכזאתמוכשרתמותיייייי!!!!!!!

אוי, אני הולכת לטבוע בשירותים, ביי. החולצה כזה ראאארר...

Little sweetie

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מ-ה-מ-מ-ת-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo163.gifאוך בזמן האחרון השתפרת כל כך

ואת מוכשרת!
תעשי לה טיפה פחות מצח. (גם בדולי של הים עשית ככה וזה לא יפה) תצלילי גבות כמו שיער המ... הגרביים נראות קצת מוזרות, ואולי תעשי לה נעליים? הצללות על
חמודה!

למעלה