שדח"ם

TheWingedPig

New member
../images/Emo110.gif שדח"ם

כי עבר המון זמן.... - שרשור להודעה הראשית - אזכור הבייס חובה! - דולי אחת לשרשור

roni727

New member
בין הטובות שלך, חנה../images/Emo99.gif

היא מקסימה.[ואפנתית!]

TheWingedPig

New member
:) טקנס../images/Emo23.gif

היא ממש ממש סתמית כזאת ולא מיוחדת בכלל :/ נו, אני משתדלת לנצל את הכל הזמן החופשי...:)

sha chan XD

New member
הו~ יפה D:

אהבתי
רק משהו קצת הסתבך בקבוצות של השיער (מה שיוצא מהשביל) או שזה בכוונה X3

LudaGirl

New member
אהבתי ממש

הפלטות שלך כל כך טובות! מאיפה הן? לפי דעתי יש יותר מדי שימוש של הצבע הכהה בפלטה של השיער באיזור הקו המפריד. אבל השמלה ממש אחלה.. (מבטיחה שיום אחד תלמדי אותי לעשות קפלים בשמלות וחצאיות? 4 שנים של פיקסלארט ואני לא מצליחה ללמוד)

TheWingedPig

New member
תודה:)

אני מכינה את הפלטות (דיי הפסקתי להשתמש בכל מה ששמרתי מאתרים). בקשר לגוון הכהה בשיער באזור השביל - אני אבהיר, תודה. חח, אני יכולה לנסות לעזור לך עם קפלי חצאיות, בכיף:)

DaRk ShinES

New member
השמלה יצאה מעולה../images/Emo99.gif

רק שהקטע בציצי נראה גושי קצת(אבל מובן-שימוש ביותר מדי גוונים על אזור קטן, אבל זו שיטת ההצללה שלך), אבל החלק התחתוןממש יצא מעולה
הנעליים טובות רק הסולייה נבלעת עם הרגל רצוי לעבות אותה ולהצליל הצללת כרית.

TheWingedPig

New member
תודה תודה

שמחה לראות אותך פה (איך החיים?), וגם את הדוליז שלך:) אני יודעת שהסוליה נבלעת, אבל רציתי להשאר בגווני השמלה
...

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif היא מקסימה!../images/Emo99.gif

לדעתי כדאי לעשות לה ביד ש"למטה" תיק יד חמוד, בגוון השמלה, עם פרח בגוון השרשרת.. זה יכול להיות מקסים

sha chan XD

New member
הדולי לתחרות של נעמה~

גמרתי אותה לפני המון זמן אבל לא יכולתי לפרסם אותה כי כבר פרסמתי משהו בשדח"ם הקודם >< מישהי יכולה להפוך לי אותה לשקופה? בייס מ-after the battle כבר יש לי דולי לשדח"ם הבא XDD; נו טוב 3:

TheWingedPig

New member
ואו, היא יצאה כ"כ מושקעת!

גם הרעיון ממש מקורי, וגם הביצוע כזה נהדר. המון בהצלחה בתחרות! את כזאת מוכשרת! אה, והנה השקוף P:

sha chan XD

New member
תודה לשתיכן XD

אני אצא מנקודת הנחה ששני השקופים אותו דבר ואבחר אחד מהם XP ותודה רבה D;

LudaGirl

New member
היא נורא מורכבת ומושקעת

ועם זאת רואים שההצללות טובות. כל הכבוד

JusTom

New member
סופסוף שד"חם D:

הינה דולך חדשה, לפי דעתי אחת הטובות שלי. אני לא אהבתי את הצורה בצד ימין של השיער. זהו חוץ מזה אחת החזקות D:

TheWingedPig

New member
מה יהיה?

אזכור הבייס - חובה!!! אם לא יודעים מאיפה לקוח הבייס, שואלים. אבל לא מתעלמים מזכויות יוצרים.

למעלה