שדח"ם

דולי יפה ^.^

את חדשה לא? אני קוראת סמויה ופתאום מתחשק לי להגיב לבנות טוב אז
בשיער כדי לך לעגל את ההצללה הראש לא ישר וגם כדי לך להוסיף עוד טיפה קצוות ואור
בחולצה האור חלש מדי וכדי לך להוסיף עוד אור
במכנס האור בולט מדי ולא קשור לצל כדאי לך להוסיף בין הצל לאור עוד צבע או שניים איפה שסימנתי בירוק
כדאי לך להוסיף כפלים גם מחוץ לחולצה והמכנסיים איפה שיש צל תשימי לב שאיפה שיש לך כפל החולתה או המכנסיים טיפה בולטים אבל דולי יפה טוב אם משו לא ברור תגידי, פשוט לא הגבתי מלא זמן

DaRk ShinES

New member
החולצה ממש טובה../images/Emo45.gif

אבל המספר קצת גדול מדי והגונים שלו לא בולטים מדי כי הוא צריך להיות מוצלל לפי החולצה שבה הקפלים בולטים, ככה זה נראה מודבק. למכנס צריך להיות צד אחורי.. ממש חמוד

../images/Emo62.gif../images/Emo203.gif../images/Emo28.gif

התחשק לי להשתמש בסימנים חדשים XD ממ... בייס מנוורמור (NEVERMORE), רימייק לאחת ישנה.... סיפור ארוך. ובקצרה הדולע:

ויש גם גרסה שזזה! |הלם|

הפעם הראשונה בחיים שעשיתי אנימציה XD יצא מוזר. אגב, הנה קישור למקורית הישנה.

LudaGirl

New member
ממש אהבתי אותה

הרעיון והמקוריות והצבעים מיוחדים. בהצללות במכנס- חזר עוד צבע בהיר להשלמת ההצללה והקפלים. ויש תחושה של יותר מדי קפלים בשרוולים. הנעליים ממש אחלה. וגם הקעקוע. אהשיער יצא סבבה. יש כמה פאקים אבל אני לא בדיוק מבינה את ההצללה אז לאאדע מה להגיד לך לתקן. בכללי ממש אהבתי. אחלה בובה. ועוד שאלה- מה משמעות הכותרת שלה?

DaRk ShinES

New member
DRAGON BALL Z../images/Emo152.gif

ובכן התחלתי את זה בערך לפני חצי שנה כי חבר לי ביקש ממני לעשות לו דולי של דראגון בול. אז סתם סיימתי אותו לפני איזה שבועיים.
בייס ערוך ביותר מבאני סטיק.

DaRk ShinES

New member
הוא לפי התמונה הזאת../images/Emo26.gif

ואגב הגוון עור והדם וזה זה כי אני שוקלת לשדרג אותו להשתתף בתחרות דמונים, אולי נשנה תאוזניים וכאלה.

למעלה