שדח"ם

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif מקסים!!

יש לי רק טיפ אחד- במכנסיים, תעברי על הפיקסלים הכפולים ומחקי אותם. בגלל שהגוון בהיר זה נראה מוזר בדול עצמו. (בדולי עצמה? לא היום!)

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif סיטרון רוג'- מתוקנת

לא הצלחתי לצייר מגפיים :(

cecilia L

New member
בייס מאורנג' קרוקס

מהדמב"ו הלפני-אחרון, אם אני לא טועה. רק עכשיו סיימתי אותה. בכלל, אין לי יותר מדיי זמן לעשות דוליז (או כל דבר אחר שהוא לא עבודה).
נו, קורה. אני די מרוצה בסך הכל, גם מהשיער. :] צום קל, לאלו מכן שצמות, וסוף שבוע נעים.

cecilia L

New member
אעע!! ../images/Emo2.gif

הדולי שלי נאכלה ע"י מפלצת הgif המרושעת! *נשימה עמוקה* הנה, מתוקנת. :]

חדשה כאן. ../images/Emo9.gif

מרוצה מהטופ.
הג'ינס יצא לי גרוע, אבל אני לא יודעת איך הייתי אמורה לעשות אותו. כנ"ל השיער. עזרה בנעליים, מישהי? בייס מאפיצ'ו.

TheWingedPig

New member
ברוכה הבאה:)

הטופ באמת יצא נחמד, אהבתי את העיצוב. כדאי לשים לב להתאמת הפלטות לבייס (לבייס בכזה גודל כדאי להשתמש בפלטות עם הבדלי גוונים יותר גדולים, אחרת ההצללה לא נראת). אותו הדבר לגבי פלטת ההדפס - עם גוונים בעלי הבדלים יותר גדולים, ההצללה של ההדפס תראה יותר טוב לעין. סימנתי לך באדום איפה שחסרה הצללת על (שיער או ביגוד מטיל צל על העור. הצללה של אזורים כאלה תוסיף תלת מימד ועומק). רצוי את הגבות של הבייס לצבוע בצבעי השיער:) בהצללת השיער - את נקודות האור צריך לצייר במקומות מסויימים, ולא לפזר אותם באקראיות (מסומן בלבן). אותו הדבר לגבי ההצללה במכנסיים - לא לפזר נקודות רנדומליות אלה לרכז באזורים שבולטים (כמו ירכיים, או חזה אם מדובר בחולצה). סימנתי לך בערך בירוק, וגם כמה קפלים. הוספתי לך תיקון קל של הפלטות, את מוזמנת להשתמש בהן. בג'ינס יהיו קפלים שיוצאים מהמפשעה, וכמה קפלים בודדים באזור הברכיים. לכן אל תשמרי על מתאר חלק מדי, תוסיפי קפלים בולטים למתאר. הדולי קצת ריקה, ממליצה להוסיף לה איבזור (תכשיטים, איפור, תיק). אני אשמח לעזור עם הנעליים, מה רצית לצייר?

רחלי03

New member
בייס מלייז דייז../images/Emo11.gif

עם עריכת בייס (כגון שינוי פרצופים, צבע עור, ומין) שעשיתי בשביל תחרות כלה- שנראה לי שכבר לעולם לא תהיה. בכל אופן, מרוצה מהדולי, אתן מוזמנות להגיב! (רק על הכלה)

TheWingedPig

New member
חח, יו, איזה חמוד D:

אני חושבת שמאוד יוסיף קצת תכשיטים (או לפחות שרשרת קולר). כמו כן, כדאי להוסיף הצללה למצח (וממליצה לנסות להבהיר את מתאר השער שבמצח, שמעבר בין העור לשיער יהיה יותר חלק). עזבי "תחרות חתן וכלה", יש גם את "שיפוץ דולי ישנה" שעדיין לא נגמר (או לא התחיל?). הפורום יבש וכמה פינות לא מתעדכנות בכלל....

למעלה