שדח"ם

roni727

New member
XD חח כן.. זו אני

תודה רבה
אני חושבת דווקא שעודף קפלים די התחיל כבר לאפיין אותי
אבל דווקא בדולי הזו הקפלים לדעתי ברמה סבירה.. לא? אני שמחה לראות בבלו ריבון דולריות ישראליות אני חושבת שהכי טוב יהיה אם יהיו כמה שיותר! [אנחנו נשתלט על העולם..!! טוב לא..]

Dandoka

New member
שאלוהים ישמור עליך.

@________________________________@ מה זאת השלמות הזאת תגידי לי?!!?!?! וואו זה פשוט... וואו.

Miss Naama

New member
שישמור ;;../images/Emo45.gif

את כ"כ מדהימה
הקפלים מדהימים, השיער, הצעיף... הבגדים, מיאו!@# D;; זה נראה נפלא. ועוד עם הפלטות ההזויות האלו D: כ"כ מגניב. כל הכבוד ובהצלחה בתחרות

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

מדהים כ"כ!! הקפלים מושלמים!! לא בעודף אם תשאלי אותי.
יואויואו הג'קט והמכנסיים!!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo12.gif

וואו. הרבה זמן שלא יצא לי להגיד וואו אחרי דולי.. מושלם, אין עודף קפלים..ממש מקסים, וההצללות מדהימות!
נ.ב איך זה שאני לא זוכרת אותך, ולא דוליז שלך?

roni727

New member
לא יודעת ../images/Emo12.gif

תבדקי מתי נרשמתי :p ב-2005, את יותר וותיקה ממני ויכול להיות שאז עשית הפסקה מהפורום או משו.. ותודה ^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifעשיתי חיפוש על הכינוי שלך,

ואני זוכרת 3 דוליז שלך בסה"כ
והקטע שלא לקחתי הפסקה מהפורום אף פעם, אולי הכי הרבה חודש וגם זה לא נראה לי
ולסיכום- הזיכרון שלי מוזר >< ובבקשה (=

cecilia L

New member
../images/Emo99.gifגרררר...

סקסי...
! וואו, ההצללה מצוינת. ולפי דעתי אין פה יותר מדיי קפלים. :] וגם הל\פלטות, אגב, לא מוזרות לטעמי. הן ממש מוצלחות.

TheWingedPig

New member
ואו, איזה יופי!

באמת תהיתי מי זו הרוני המסתורית הזאתD: ראיתי גם דוליז אחרות שלך בתחרויות של בלו ריבון, למה לא אמרת שאת גם שם, הא?! P: כל הכבוד!

roni727

New member
P:::::

בסוף נגלה ש zipple גם ישראלי! [חח המבין יבין.. ממ כנסו פשוט לתחרויות בבלו ריבון ותבינו xD] ותודה רבה ! נתראה כבר אצל בלו, הא? :]

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

וואו זה ממש יפה!!! איזו ייחודיות
ההצללות מדהימות וייחודיות
פשוט..ואוו

באמבוק

New member
מישהו זוכרת אותי? ../images/Emo122.gif

טוב, החופש אפילו קצת התחיל להימאס עליי, חזרתי לצייר דוליז. אני רק אזכיר שאני לא מוכשרת ושזו הדולי הראשונה שלי ככה שאני אשמח אם תתחשבו D: שיר? מהכיתה של זברה נוחרת [תמרסקס
]? והיי, אני עוד יומיים בת 12. ~כבוד~ אני אעבוד בקרוב על השרוולים ואל תתייחסו להצללה שמעל המכנס ומתחת לחולצה. קווי מתאר אני אוריד כשאני אסיים :p בייס מ

באמבוק

New member
סליחה, תפוזבל.

שלח לפניי שסיימתי. מבטיחה שאני תיכף אכתוב מאיפה הבייס! וד"א מישהי*

באמבוק

New member
אוףאוףאוף אני מצטערת.

פעם הבאה אני אכתוב אזכור בייס, באמת שזה חד פעמי. התחלתי אותה מזמן ושכחתי לכתוב מאיפה הוא ושאלתי כמה אנשים.. באמת שמצטערת

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifמלא זמן לא פירסמתי דולי..

וגם לא הכנתי ><.. בכל מקרה נחתה עליי המוזה ושבוע שעבר התחלתי דולי, שסיימתי היום (
). הדולי מבוססת על עצמי (הוספתי גם התמונות שלי
). הבייס שלי
הדולי מימין זו דולי שיותר מתאימה לעצמי מבחינת הצבעים (שיער, עור), והדולי משמאל זו אותה אחת בשינוי הצבעים (עור כחול, שיער אפרפר מגניב..). מה שכתוב על החולצה אמור להיות חצ"ב- תנועת הנוער העירונית, אבל כמובן שהחולצה קטנה מדי ולא היה מקום..אז כיווצ'צ'תי את זה
ואחרי הכל אני דיי מרוצה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifחח תודה D:

רק חבל שלהוריד את זה מהפנים לקח 10 דק' של עינויים ותלישת העור מהפנים..חבול|
אבל זה כי לא שמתי מספיק וזלין לפני..אבל זה בהחלט מגניב ^-^

roni727

New member
חח הרעיון גדול

והדולי עוד יותר מגניבה איך הצלחת להוציא את הפרצוף היבש בלי לשבור אותו? 0:

למעלה