נראה מעולה!! זה בטח דורש המון סבלנות,כל הכבוד!! מחכה להמשך ^^
D dinora12 New member 6/8/07 #61 ../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifנראה מעולה!!../images/Emo23.gif זה בטח דורש המון סבלנות,כל הכבוד!! מחכה להמשך ^^
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifנראה מעולה!!../images/Emo23.gif זה בטח דורש המון סבלנות,כל הכבוד!! מחכה להמשך ^^
ז זברה נוחרת New member 6/8/07 #65 ../images/Emo97.gifתודה רבה D: חנה- תודה, אני אתקן ^^" דינורה (מצטערת, לא זוכרת איך קוראים לך)- תודה רבה
../images/Emo97.gifתודה רבה D: חנה- תודה, אני אתקן ^^" דינורה (מצטערת, לא זוכרת איך קוראים לך)- תודה רבה
M Miss Naama New member 4/8/07 #14 עומגאד DD: אני מרוצה ממנה סיימתי ממש עכשיו. אני כל-כך שמחה על הפלטות DD: בייס מנינוסנדולז הממשממשמגניבה. ואני מודעת למצחקצח התעלמו בבקשה <:
עומגאד DD: אני מרוצה ממנה סיימתי ממש עכשיו. אני כל-כך שמחה על הפלטות DD: בייס מנינוסנדולז הממשממשמגניבה. ואני מודעת למצחקצח התעלמו בבקשה <:
ז זברה נוחרת New member 4/8/07 #15 ../images/Emo97.gifהתגעגתי לדוליז שלך ../images/Emo99.gif מדהימדהימדהימ הבייס כ"כ גאוני XD
O o0Invisible0o New member 5/8/07 #32 ../images/Emo99.gif הפלטה!! ההצללה!../images/Emo2.gif אני אוהבת את המצח העצום.
D Dandoka New member 5/8/07 #33 כרגיל נורא חח טוב על מי אני עובדת? ממש אהבתי ת'פלטה של השמלה, וההצללות מדהימות כרגיל. ממש מגניב יצא!!! דיי להיות מוכשרת כ"כ&_&
כרגיל נורא חח טוב על מי אני עובדת? ממש אהבתי ת'פלטה של השמלה, וההצללות מדהימות כרגיל. ממש מגניב יצא!!! דיי להיות מוכשרת כ"כ&_&
C cecilia L New member 5/8/07 #37 וואו! איזה יופי של דבר. בחירה מעולה של בייס ופלטה, והצללה מעולה עוד יותר. :] [והמצח הענק כל כך חמוד!!]
וואו! איזה יופי של דבר. בחירה מעולה של בייס ופלטה, והצללה מעולה עוד יותר. :] [והמצח הענק כל כך חמוד!!]
S sha chan XD New member 5/8/07 #41 ../images/Emo99.gif לשרוט את המסך ולנסות לגרד את הפלטה לעצמי XD; זה כ"כ יפה ;_; מוכשרת
T tamaguchi girl New member 5/8/07 #43 ../images/Emo89.gif../images/Emo99.gif (רק אותי הפנים של הבייס ממש מטרידות?..העיניים והפה ממש מפחידים אותי.)
../images/Emo89.gif../images/Emo99.gif (רק אותי הפנים של הבייס ממש מטרידות?..העיניים והפה ממש מפחידים אותי.)
D dinora12 New member 6/8/07 #62 ../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה יופי!../images/Emo99.gif ההצללות בשיער נורא מיוחדות ובכלל ההצללות מיוחדות בדולי פלטה ממש יפה!
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה יופי!../images/Emo99.gif ההצללות בשיער נורא מיוחדות ובכלל ההצללות מיוחדות בדולי פלטה ממש יפה!
ק קלמנטינה מצויה New member 4/8/07 #18 היא יפה. הייתי מוסיפה עוד ברק בשיער ובג'ינס. ומוסיפה לה איזה תיק או צמידים, היא קצת ריקנית. אבל אחלה דולי כל הכבוד!
היא יפה. הייתי מוסיפה עוד ברק בשיער ובג'ינס. ומוסיפה לה איזה תיק או צמידים, היא קצת ריקנית. אבל אחלה דולי כל הכבוד!
C cecilia L New member 5/8/07 #39 תודה :] ניסיתי לעשות לה כמה תיקים, אבל זה לא הצליח ממש. לא יודעת, כל קווי המתאר שעשיתי לא נראו לי משהו, למרות שהיו כמה די נחמדים. אני מתכוונת להשלים אותה בשלב מסוים, אבל לא השבוע כי אני לא בבית ובטח אחרי זה אני אשכח :]. אבל אני אשלים אותה! אולי.
תודה :] ניסיתי לעשות לה כמה תיקים, אבל זה לא הצליח ממש. לא יודעת, כל קווי המתאר שעשיתי לא נראו לי משהו, למרות שהיו כמה די נחמדים. אני מתכוונת להשלים אותה בשלב מסוים, אבל לא השבוע כי אני לא בבית ובטח אחרי זה אני אשכח :]. אבל אני אשלים אותה! אולי.
S shanchan New member 4/8/07 #22 ../images/Emo2.gif זאת את?! הסתכלתי בתחרות ההיא בבלוּ ריבוֹן וחשבתי לעצמי "ואוו זה מדהים". ואוו, זה מדהים! -אולי טיפה יותר מדי קפלים, אבל לדעתי זה מה שהופך את הבוב הזה למושי-מושלם.
../images/Emo2.gif זאת את?! הסתכלתי בתחרות ההיא בבלוּ ריבוֹן וחשבתי לעצמי "ואוו זה מדהים". ואוו, זה מדהים! -אולי טיפה יותר מדי קפלים, אבל לדעתי זה מה שהופך את הבוב הזה למושי-מושלם.