שדח"ם

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה D:

אוקיי..אז בערך דקה שלמה הרמתי גבות והורדתי אותן..כל שניה בערך. אחרי זה עברתי לנפח את הלחיים. אח"כ המשכתי לחיוכים. ואז לאט לאט חברה שלי עם האצבעות התחילה להזיז את המסכה ימינה-שמאלה-למעלה-למטה, תוך כדי שאני מנסה להגיד 'שיט, כואב לי. השיער נתפס. אין פה וזלין!!!1לא טוב!!1', ואחרי בערך 7 דק' הייתי היסטרית ואמרתי לעצמי 'אז אני אשאר עם הגבס כל חיי..לא נורא..'. ובעיקר ניסיתי להיות אופטימית ולהשלים עם העובדה שזה לא ירד. אח"כ המדריכה שלי ראתה את המצוקה שלי, ואיכשהו דחפה לרווח בין הפנים שלי למסיכה עוד וזלין עם מקל ארטיק כזה, והוציאה את זה בעזרת אלימות סדיסטית מסויימת מהפנים שלי תוך 2-3 דק' בערך. צרחתי 'אייייייייייייי' גדול כזה כי בערך שעה לא יכולתי לדבר (עד שהגבס התייבש וזה
), וזה יצא בלי שבר, סדק או נזק אחר למסכה D: ['צטערת על החפירה
]

Dandoka

New member
לתחרות של נעמה! עבדתי על זה שעותתת

שדה! שיניתי את כל הצבע גוף של הבייס, גם ערכתי אותו, והממ גם שיניתי לגמרי ת'פנים כדי שיראו יותר מרושעות ושטניות;) מוהאוהאהא חחחח אמממ האתר של הבייס כבר לא קיים, אבל הנה קישור בכל זאת http://jen.kisekinoumi.net/ משהו לשנות, לשפר לפני שאני שולחת לתחרות?:)

roni727

New member
../images/Emo2.gif מדהים

אני לא מוצאת רעיונות מה את יכולה לשפר. לדעתי הכל פשוט נהדר.
בהצלחה בתחרות!

TheWingedPig

New member
מגניב ביותר! P:

אהבתי את הבחירה של הצבעים:) דבר קטן - בקרניים: בגלל שהפנים בזוית, הקרניים לא יכולות להיות ממש על אותו הקו, כדאי אחת מהן להזיז יותר למעלה. אולי שווה להוסיף איזה צמיד (לכף יד או לזרוע) בגווני הבגד. סתם זורקת פה הצעה:)

Shira XD

New member
מישהי עוד זוכרת אותי?../images/Emo28.gif

לא עשיתי שנה וזאת התוצאה
[בייס של גפן פלטות של מיטל]

Shira XD

New member
רק הפלטה של השיער של מיטל../images/Emo28.gif

ולהגדיל לפני שרואים בקטן זה מכוער בקטן

למעלה