שדח"ם.

shanchan

New member
../images/Emo45.gif מסכימה. עם כל אחד מהשניים.

אם את בוחרת בקוקו גבוה, קווצת שיער קטנה יכולה להוסיף גם כן.

Dandoka

New member
היא מקסימה!!!

הייתי מוסיפה לה שיער ארוך, חום, מתנפנף כזה עם פוני (רגיל, לא צד) והממ גם צעיף יכול להוסיף:) מחכה להמשך, ממש יפה עד עכשיו=)

sha chan XD

New member
בייס פורטרט שעשיתי פעם >>

נזכרתי בו פתאום (הרביעי והאחרון שלי לזמן הקרוב XD) מכוער ._.

TheWingedPig

New member
:O מה פתאום, הוא ממש חמוד!

כמה תיקונים קלילים והוא יהיה ממש מעולה. (הוא לשימוש, אגב? אני אשמח לצייר עליו משהו). עין ימין יש להזיז מעט פנימה, נגיד 4-5 פיקסלים ימינה. בזוית כזאת העיניים לא יהיו סימטריות, ולכן עין שמאל, שנמצאת יותר רחוק, תהיה יותר קטנה ותצוייר בזווית. הוספתי קשקוש קטן, מקווה שהוא מדגים מספיק את כוונתי ב"ציור עיניים כשהפנים מופנות הצידה", או במילים אחרות, ציור בזוית 3/4. רצוי להאריך את הפה בכמה פיקסלים (לכיוון שמאל). כדאי להוסיף קצת לחי ואת הגולגולת מאחור. אפשר להוסיף עצמות בריח (לא חובה). ויהיה גם נחמד אם הסיום של הבייס לא יהיה מטושטש:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאוי,הבייס המקסים שלך!!D:

אני זוכרת אותו!! ^^ הייתי פעם בתקופה קצרה בפורום דוליז בטיפו,ויצא לי לראות את הבייס המקסים שלך כבר, ואני אהבתי (ואוהבת) אותו מאוד :).. וגם הוא עדיין שמור אצלי בתיקייה XD חנה כבר אמרה הכל,חוץ משאין הצללה באוזן

Dandoka

New member
אממ.."\

אני לא רוצה לצאת רעה או משהו, אבל זה הדבר הראשון שקפץ לי לעיניים כשראיתי את הבסיס- ואז בדקתי וראיתי שאני צודקת - שהפלטה של הבייס זהה במאה אחוז לפלטות שמאריייי משתמשת בהן בכל הבסיסים שלה.. כמו שאי אפשר להעתיק חלקי גוף מבובות ולהדביק, וגם להשתמש בפלטות שלמות בבובות, אני חושבת שגם בבסיסים אסור. כי זה עבודה מאוד קשה למצוא פלטה שמתאימה לבסיס ויפה.. הכל בנימה טובה אני לא רוצה לריב או משהו רק שתדעי:).....

sha chan XD

New member
;;

עשיתי אותו מפלטה לבייס אבל אני לא זוכרת איפה מצאתי אותה ><;; ושכחתי לציין את זה ;; סורי~ ;; שה צ'אן

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזה רק פלטה.

זה כמו להגיד שאסור לשני ציירים להשתמש באותו סט צבעים. ;;

למעלה