נחשו מה זה.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifלהגיב רק על השיער

מהיר הכל
, יצאדוחה!! בזמן האחרון קשה לי לצייר דולי ויוצא לי איכ . פחח.. רום4סקוורס

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifתודה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

shronet

New member
וואו../images/Emo99.gif

אני לא יודעת מה את רוצה, החולצה ממש יפה
בשיער כדאי שתגדילי את שטח האור, ולהבהיר את את החלכים הכהים בשטח האור. הדגמה בקובץ (זה סתם עקום ומעוך, זה רק בשביל שתראי את העיקרון) אני גם מציעה לעשות את השביל בעובי רק פקסל אחד, לא שניים, ובצדדים שלו לעשות קו מהגוון היותר בהיר שמחלק את הקבוצות. השוונצים- הם קטנים וקופצים כאלה, אני מציעה לך לעשות אותה יותר ארוכים וחלקים, שלא יראו כאילו היא לא הסתרקה טוב בבוקר>< הבנת מדהו? אני גרועה בהסברים
אה- והצללות על!! מקוה שעזרתי, אם לא הבנתי משהו, תשאלי:]

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifלא להתייחס לחצאית ,

היא בהרכבים
. כולם הצללתיי עד הסוף
בשיער ניסיתיי להוסיף יותר אור וזה פחות יפה
, אבל מאוד תודה
והחולצה לא משווווו בכלל

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif|חבולמאוד|

שלישית. ../images/Emo9.gif

בייס מדולס פאלאס. המכנסיים די מוזרות, אבל אני עדיין אוהבת אותה. תגובה בקרוב.

Dandoka

New member
גראפיק דולז

סיימתי אותה!! יוו הרגליים של הבייס ממש מוזרות אז היה לי קשה לעשות נעליים. ניסיתי מגפיים ועוד כל מיני דברים.. טוב שיהיה זה מה שיצא הכי נורמלי
תגובות?

יפייפיה:]

לגבי הנעליים- אם תוכלי להנמיך *מעט* את הסוליה ולצבוע אותה בחום כהה, זה יהיה יפה אם תעשי לה מין "טבע נאות" כאלה של 2 פסים.. מכירה? את יכולה אפילו לעשות את אלה עם הנצנצים O: חוץ מזה היא ממש יפה:]

Arisu

New member
ZOMG

יש לך אחלה טכניקת הצללה, על זה אני לא יכולה להגיד מילה. לגבי התליון, זה אמור להיות כזה שחור? הבייס שלך? מגניב. מציק לי שיש לה קוי מתאר שחורים מדי בעיניים ואין פה >>'

DaRk ShinES

New member
הצללות מעולות../images/Emo99.gif

רק הנעליים נורא הפריעו לי. הן מוצללות נורא טוב אבל גדולות מדי(אפילו אם ככה הבייס
) רצוי להוסיף לידה איזה פיקסלארט אומשו

roni727

New member
ישנה.. עדיין אין לי מה לשים..

אני חוששת מהעובדה שהלך לי החשק לדוליז ]:

אפשר לרצוח אותך?! ../images/Emo99.gif

זה כל כך כל כך כל כך מדהיייייםםםםםםםםםםםםם דיייי לכי לךך קישטהה אוף, מוכשרת אחת!!! ><

למעלה