נחשו מה זה.

אהמ.

שנתיים שניסתי לשלוח את ההודעה המטרידה הזו. נו, נקווה שעובד. >< אוקיי - החולצה עוד לא מוכנה בכלל. שיער - איזו גרסה עדיפה? שמאל או ימין? לימין תקראו קקטוס. XD השיער הוא רק בסיסי כדי להחליט איזה סגנון, הוא לא יהיה ככה. רואים שהחותלות כאילו מפרווה? ד"א - היא מעודדת. ממה שיצא לי אני לא מרוצה. =/

נושיfay

New member
אעה סיימתי אותה!#@$@#%#%

אני עובדת על הדבר הזה כבר יומיים שלמים!!! בייס מבאני סטיק. אממ זה ע"פ תמונה שאני אשים עוד רגע..:] וקצת שינויים משלי...:p הבת נראית לי כאילו משהו לא בסדר בה..לוידעת מה..X.X

ו-ו-א-ו-!

כל כך וואו
אני כל כך אוהבת את השיער^^ שמרתי אותם בתיקיה של dolls וכל כך רציתי לשמור אותם בתיקיה של mine>< לא פלא, זה פשוט מדהים^^ אני אוהבת את זה שהבחור בשחור לבן
^^

נושיfay

New member
חחח תודה רבה..^^

הכוונה היתה שהוא "דארק אלף" והיא אלפית רגילה...
מין זוג בלתי אפשרי שכזה..XD

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifהשיער!../images/Emo2.gifמוכשרת.../images/Emo7.gif

רק המלצה0 להבהיר לבחורה את הגבות.^^ זהו, הם פשוט מדהימים!

MorningGlory

New member
תיקון פהP:

הצללתי מתחת לסטאף והוספתי אור:] וגם עוד צבע שיער
איזה עדיף? כדאי להוסיף\לשנות משהו? לה לצ'ה דולז.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאהבתי ../images/Emo99.gif

יש לי בעיה עם השיער, דבר ראשון, בשביל, איפה שסימנתי בירוק, לדעתי צריך להיות הצבע הכי כהה, בגלל שזה שורשים ולווא דווקא לעשות איתו פשוט קו ישר. דבר שני, האיזור השני שסימנתי בירוק, צריך להיות בו הרבה יותר צל. ודבר שלישי, בנוגע לצבע השיער, לדעתי שני הצבעים לא מתאים ובמקרה זה מתאים צבע הרבה יותר כהה, מכיוון והיא כההת גוף. בקשר לחולצה, לדעתי אתת צריכה יותר לחזק את הגוונים הכהים יותר, ובכלל להכהות אותה. חוץ מזה, היא מקסימה

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif אהה ושחכתי משהו בנוגע לשיער

הוא אסוף הקוקו או משהו? כי בצד ימין שלנו, זה לא נראה ובצד שמאל זה כן נראה, אם לא , את צריכה להוסיף עוד שיער איפה שסימנתי בורוד.

למעלה