נחשו מה זה.

MorningGlory

New member
אני אוהבת את השיער../images/Emo99.gif

יש לי כמה הערות על השמלה\גלימהP:- קודם כל כדאי לך להחליף את הפלטה, יותר הבדלי גוונים:] כדאי לך לפתוח את הצורה של השמלה למטה, תעשי קפלים גם במיתאר שלה ותרחיבי אותה כי היא נראית נורא חונקת
תתחילי את הקפלים יותר נמוך כי ככל שעולים אין יותר קפלים, השמלה יותר צמודה(ככה זה בכל שמלה:]). בחלק העליון- תעשי שהאור יתרכז באמצע ולא במין פסים שעושים ל\ה צורה נורא רפויה ומעוותת

just טלוש

New member
שלי.

בייס מאנג'י צ'אן המכנסיים כ"כ גרועות.. עזבו נראלי אני אעזוב תדולי..

Dandoka

New member
../images/Emo99.gif

היא ממש יפה! אהבתי את הבגדים וההצללות מאוד!! אבל אני לא כ"כ אוהבת את השילוב צבעים "\ אבל בכל אופן היא ממהממת~

ישש... ../images/Emo9.gif

בייס מ e-candy בקשר לאיכות [כן, בטח] עשיתי אותה ממש מהר, והיא לפי תמונה [לתחרות של יעל] סו...

../images/Emo163.gifאהבתי את החולצה! ../images/Emo99.gif

מאד ריאלסטית. עוד הרבה אור בשיער >>" ממש חמודה

MorningGlory

New member
יווו../images/Emo99.gif

היא ממש יפהD: רק תוסיפי עוד ברק בשיער ובחולצה:]

shronet

New member
../images/Emo99.gif

עוד אור בחולצה והרבה ברק בשיער ותפחיתי קצת את הכפלים בחזה, זה נראה קצת מבולגן. הנעליים מדהימות

../images/Emo163.gifתחרות קרנבל ../images/Emo41.gif

נמו אנ ייודעת ששמתי אותה ממזמן במלא שדחמים וזה... אבל
כמה שיפורים אחרונים לפני ההגשה ^^ בייס אטום פיקסלז תגובה למגיבה

היא כל כך יפה!!!!!!!!!!!!!

=]]]]] רק איפה שהנוצות יוצאותמהכובע- תצלילי-על. חוצמזה- אני לא מוצאת שום בעיות (
) ומ-ל-א בהצלחה בתחרות!!!!

MorningGlory

New member
../images/Emo99.gif

אני לא חושבת שדברים צריכים להצליל הצידה או למעלהP: כדאי להוריד את הצל שהחוטים עושים על הבטן וגם את הצל שהחולצה עושה על מה שמעליה
וכדאי גם להגדיל אטת הבדלי הצבעים בנוצות הורודותP:

morusha

New member
הנוצות מהממות!!../images/Emo99.gif

לפי דעתי זה ממש יפה... הצבעים קצת חוזרים על עצמם אז את יכולה קצת להוסיף עוד דברים צבעוניים (אבל זאת בחירתך האישית..) לפי דעתי חסרים צבעים בפלטות של הבגדים.. אז אולי תוסיפי עוד גוון.. אבל זה ממש יפה!!!!:)

למעלה