../images/Emo41.gifשרשור היכרות של כל גולשי הפורום

כל מי שקורא את ההודעה הזאת, סטונדט, תלמיד, חייל מוזמן להראות אות חיים בשרשור הזה ולספר קצת על עצמו

yoavyoav

New member
אני אתחיל

קוראים לי יואב, ואני חייל בן 20 שמשרת בחיל מודיעין. אני משתחרר עוד שנה ו-3, ובכל זאת, כבר עכשיו מתחיל לדאוג ולטפל בעינייני פסיכומטרי ו'מה אני אעשה אחרי הצבא?' (אחרת, איך אני ארגיש פז"מניק?
). חוצמזה, אני מתכנן ללמוד אדריכלות, כי זה מה שתמיד רציתי ללמוד ומדובר בתחום שתמיד נמשכתי אליו. כרגע, אני מגשש בבצלאל ובטכניון כי הבנתי שאלה המקומות הטובים ביותר לזה.

ginni

New member
תורי...

היי אני טל, עוד מעט בת 17, בכיתה י"ב. עשיתי פסיכומטרי באוקטובר... למדתי לבד והוצאתי 677... סביר... הייתה לי אשלייה של ללמוד רפואה בעתודה.. אבל מן הסתם עם ציון כזה אני יכולה עוד להמשיך לחלום... אז אני נשארת פה עד אפריל... בתקווה לשפר...

dana810

New member
אני דנה

אני עוד מעט בת 18.. עוד מעט צבא עשיתי פסיכומטרי פעם אחת שנה שעברה.. 690.. לא הספיק לי לעתודה.. :/ עושה שוב.. יש לי קצת זמן לפני הגיוס..

dana810

New member
אז ככה

מתגייסת נכון להיום בסוף יולי 2004 כמו שאני מכירה את 'המערכת הצבאית' זה עוד ידחה כמה פעמים! סיימתי יב כבר, ד"א נרשמתי למועד אפריל.. או לפחות לקורס של מועד אפריל

000שירה000

New member
יש לך עוד הרבה זמן עד הגיוס...

את כבר התמיינת לתפקיד כלשהו? כי אם לא- יתכן ותקבלי עוד זימונים. במידה ותתמייני לתפקיד מסויים תאריך הגיוס יכול להשתנות בלי כל קשר לגיוס המקורי (התאריך בו התגייסתי לתפקידי היה 4 חודשים לפני תאריך הגיוס המקורי שלי, לפני שהודיעו לי שהתקבלתי לתפקיד... וזה היה כחודשיים לפני הגיוס החדש בלבד). אם אכן זה יקרה- יכול להיות שפתאום יודיעו לך שהקורס (הצבאי) שלך מתחיל בפברואר (לדוגמא), ואז את עלולה לפספס את הקורס פסיכומטרי... לא? לא עדיף ללכת על בטוח (גם לא 100%, אבל יותר בטוח) ולהקדים את הרישום למועד פברואר? אם את כבר ממויינת לתקפיד מסויים אז תשכחי ממה שכתבתי (למרות שגם אז לצה"ל יש רצונות משלו...)

dana810

New member
התאריך הקודם שלי היה פברואר אבל

גיוס זה עניין של גיל ממה שהבנתי.. ואני אהיה בת 18 רק בסוף מרץ..

000שירה000

New member
אם את מתקבלת לקורס אז הגיל לא משנה

רק אם זה כלל צהלי דוחים את זה אחרי 18... אבל אם תמוייני לאיזהשהו תפקיד והקורס מתחיל לפני גיל 18 זה אפשרי לגייס אותך לפני (נותנים להורייך לחתום שהם מסכימים או משהו כזה). ואם זה יהיה תפקיד שתרצי- חבל לוותר עליו רק כדי לדחות את הגיוס...לא? (גלשנו קצת לנושא של פורום אחר...) :)

dana810

New member
אני אגיד לך מה

בינתיים לא קיבלתי זימונים לכלום.. כשאני אגיע לגשר אני אנסה לעבור אותו..

היי טל ! ../images/Emo24.gif

למדת לבד למבחן הראשון? ועוד בתקופת הלימודים? ועוד הוצאת 677?? WOW !!
. אני לא חושב שאת צריכה להבחן שוב, בטח לא בקרוב - אבל זה מאוד תלוי במה שאת רוצה ללמוד. שיהיה לך המון המון בהצלחה!

זה לא קל ללמוד בצבא

גם אני עשיתי בתקופת הצבא, עשיתי באפריל, השתחררתי באוגוסט והתחלתי ללמוד באוקטובר (הכל ב-2001). ממליץ לך לדחות את הפסיכומטרי לשנה האחרונה שתהיה ממש פז"מניק ותוכל לעשות מה שבא לך. שיהיה בהצלחה

Mahaoo

New member
ואללה לא ידעתי שיש המון אנשים

שאוהבים אדריכלות לדעתי זה המקצוע אין שום מקצוע שמתקרב לזה אפילו(מבחינתי) טוב לדעת שאנשים אוהבים אדריכלות

symptoms

New member
תורי...../images/Emo59.gif

אני רעות ואני מנבחני אוקטובר, די מרוצה מהציון שלי, למדתי בקורס של קידום תיכון, שהוא דווקא קורס אחלה למרות כל ההשמצות. לא נראה לי שאני אעשה עוד פעם(נראה, אולי כן), אבל אני נשארת פה
, כי החלטתי שנחמד כאן. רעות

למעלה