M o n a L i s a

New member
נעים מאוד!!!

אני לובה אני בת 18 בשירות לאומי מחר אני נרשמת לקורס של לחמן, כי באיזור שלי הוא היחיד שנפתח ביום שישי...אבל זה לא הקורס זה איך אני אלמד, לא? :) אני עושה בפברואר, מקווה שיהיה טוב! דרך אגב אם אני עושה אז...כדאי לי כבר לשלוח את הדף רישום?

היי לובה! קנית כבר ערכת הרשמה?

תקני את ערכת ההרשמה ותרשמי כבר עכשיו, חבל לחכות לרגע האחרון שיהיה המון בהצלחה - תדווחי לנו איך הולך

n u t

New member
גם אני גם אני!

היי...
אני ענת, בת 17, למדתי בקידום תיכון והייתי מאוד מרוצה... היה לי אחלה מדריך והייתה לי אחלה כיתה ללמוד בה... ממממ צבא... יש לי פנטזיה, שפתאום נראית גשמית מהרגיל ללכת לתלפיות... במקרה שאני לא אתקבל, אז עתודה... נראה לי לפחות... חוץ מזה יש לי חיים טובים

רונן221

New member
קידום תיכון

את בטח תלמידה טובה אם היית מרוצה מקורס תיכון. מאיזה תיכון את???

n u t

New member
תיכון...

בחולון... ובכלל לא תלמידה טובה... חחחח אפילו להפך... אבל קיבלנו מדריך מצויין ובתכלס זה מה שעשה את כל הקורס...

1234aaa

New member
אם את אומרת..

שאת "תלמידה לא טובה" (בטח עם 745 ..
) איך את רוצה להגיע לתלפיות (תוכנית המצטיינים של חי"א בהגדרתה)?

n u t

New member
חחחחח

לזה בהחלט אפשרלקרוא תגובה באוחרת
16 ימים... אז הסבר- מבחינת הציונים שלי אין לי בעיות גדולות בבי"ס, אלא להפך... התמידה הלא טובה התייחס למקרים (היותר מדי רבים) של החסרות מבית הספר או משיעורים... אני לא בן אדם שעושה שיעורים, ואני גם לא בן אדם של מאיות בהכל... מה שכן, מבחינת ציונים כבר עברתי את המיון... השאלה איך ילך לי במיונים הבאים...:-{ ואם התכוונת להאם אני אהיה גם "תלמידה לא טובה" בתלפיות- מבחינתי זה שונה, תלפיו זה דבר שחלמתי עליו, ואם אני אתקבל זו תהיה התגשמות נפלאה של חלום, מה שאומר שאני אקשיע הכי הרבה שאני אצטרך בשביל להשאר שם...

n u t

New member
חחח לא לכעוס על טועויות הדפסה ../images/Emo13.gif

הרגע התעוררתי

1234aaa

New member
חחחחח

נשמע לי כמו מקרה קלאסי של גאון שלא צריך בית ספר.. בכל מקרה אם תתקבלי שם כן תצטרכי ללמוד ולהשקיע! בהצלחה!

n u t

New member
בהחלט לא...

גאון... אפילו לא מתקרב... פשוט תלמידה שיותר נוח לה ללמוד בבית
חחחח תודה לך! תלפיות זה באמת אחד המקומות היחידים שאני מוכנה ממש להשקיע בשבילהם...

ברק013

New member
לשירותכם....

שלום, קוראים לי ברק ואני מאיזור חיפה, בן 29 (משנה קריירה), עשיתי פסיכומטרי ביואל גבע מועד אוק' ולהלן הפירוט: כללי : 712 אנגלית : 143 מילולית : 131 כמותית : 141 מחר ה-4.11.03 מתחיל מכינה קדם-אקדמאית (10 חודשים) של הטכניון... בהצלחה לי....ולכולכם גם.

dana810

New member
בקשר למכינהה

שיהיה לך פולללל בהצלחה!! הייתי שם, ראיתי את החומר.. קשה אבל אפשרי..!

למעלה