moriai

New member
היי לכולם!

אני מוריה ,בת 17 כמעט,כיתה יב. עשיתי פסיכומטרי דרך קידום תיכון קורס נהדר הציון לא-634. רוצה עתודה רפואית אז אני עושה שוב באפריל. בהצלחה לי ולכולם!!!

שלום

אני רועי מחיפה רוצה עתודה במקצועות הריאלים כנראה בכיוון של מחשבים כי אני אוהב את זה לא יצא לי פסיכומטרי משהו אז אני ניגש לאפריל ויום אחד כולכם תשתחוו לי !!! (מגלמוניה זאת לא מחלה זאת גדולה!!!)

שלומות לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

טוב... אני אלכס,בן 17, עשיתי פסיכומטרי מועד אוק' דרך קורס תיכון של אנקורי... קיבלתי 711
אבל נראה לי שכדאי לעשות שוב באפריל, כי אני רוצה עתודה ואני די לחוץ בגלל בגרויות חרא במקצועות חובה הומניים... תגובות/הצעות ללמידה (אין לי מושג איך אני לוקח את עצמי בידיים ולומד לבד...
) יתקבלו בברכה...

SHTRUDIDI

New member
נעים מאוד

שלום לכם,אני קרן ואני עושה פסיכומטרי ראשון בדצמבר הקרוב. כרגע אני בקורס ומקווה לקבל מספיק למגמה שאני רוצה באוניברסיטה,נדמה לי שכרגע הציון המבוקש עלה ואני צריכה 640... מקווה לטוב... אם יש לכם עצות לכמותי אני אשמח לשמוע...

lior311

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני ליאור, בן 17 מראשון לציון... עשיתי קורס קידום תיכון עם המדריכה המדהימה ימית סטפנסקי... ניגשתי באוקטובר 2003 והוצאתי ציון מופלץ

timeatime

New member
שחר...

עשיתי קורס קידום תיכון לקראת אוקטובר ואז דחיתי את המועד ל דצמבר ועכשיו אני לומד לבד :)

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif ילד ../images/Emo59.gif

איך הדבקת את השירשור הזה למעלה ? הוא אף פעם לא יורד למטה, וזה מ-ע-צ-ב-ן !

למעלה