קוראים לי סיוון, אני בת 17 וחצי ועשיתי את הקורס של לחמן לתיכון זה באמת היה קורס קצר וממש היה קשה ללמוד את כל החומר בזמן קצר כל כך הציון שלי לא היה משהו אז אני מתארת לעצמי שאני יעשה עוד הפעם ואני רוצה רק ךהציע לכל מי שעושה בתיכון אם אתם לא מתכננים להשקיע אז אל תלכו לקורס כי זה סתם בזבוז של כסף תאמינו לי
סתם אני דימה הוצאתי 685 בפסיכו באוקטובר עושה חוזר בתקווה להגיע ל 700 + מתמטיקה 146 אנגלית 135 עיברית 118 מישהוא יכול לתת המלצות לעיברית פרט ללמוד את המילון כי את זה אני יעשה
אני כאן כבר כחודשיים. ניגשתי לאוקטובר והתאכזבתי קשות מהציון, וכנראה בגלל זה לא נכנסתי לפורום מאז שקיבלתי את התוצאות. עכשיו כשאני יודע בדיוק מה עליי לשפר אני מתכוון לגשת שוב באפריל. בהצלחה לכולם
אני אליאב, בן 17, עשיתי קורס בקידום תיכון לקראת מועד אוקטובר האחרון, ואני בהחלט מרוצה מהציון ומהקורס. חשבתי על ללכת לעתודה הרבה זמן, אבל לאחרונה התחלתי לפקפק באופציה הזו. אני נכנס לפורום מדי פעם
אני שירה, בת 21 השתחררתי לפני 4 חודשים. אני פה כבר לפחות חודשיים (אולי אפילו שלושה?? איך הזמן רץ!)... פסיכומטרי ראשון, ניגשת למועד דצמבר. למדתי לבד במשך חודשיים ואחרי זה התחלתי קורס אצל יואל גבע (אמרתי לעצמי: במקום לגשת לבחינה הזאת פעמיים- אני אלמד אליה "פעמיים", אבל אפטר ממנה בפעם אחת!
אז ככה: אני אמיר, עשיי פסיכו' פעם אחת ונדחיתי לעתודה בכימיה השנה עם 609...אבל יש מצב שאני עושה פסיכומטרי שני-לא יודע מתי....השאיפה היא כמובן לכמה שיותר אך אני מאמין שאגיע לאיזור ה 660 במקה הטוב...מקווה בכ"א להתקבל שנה הקרובה לעתודה בכימיה/הנדסה אזרחית/מכונות/חומרים/כימית(נטייה הכי חזקה לכימיה/אזרחית/מכונות)...