../images/Emo105.gif

אז ככה- במשך השלושה וחצי חודשים האחרונים אני חברה בפורום הזה. ומה אני אגיד
אלה היו חודשים של כיף ולמידה.בערך. אבל מה- בחודש האחרון באו המוןמון חדשות. אוקיי זה טוב,פורום גדול הוא פורום שמח...אבל... תמיד יש אבל.... אתן לא משתפות פעולה
יש פה גרעין קטן מאוד של בנות+מוטי שמנסים להפעיל את הפורום, להפוך אותו ליותר ממקום שמעלים עליו דוליז וזוכים לביקורת של מדאים ומאמם או שלחלופין, לא מפירים את החוקים ומתפרעים(ויודעים גם בצורה נדירה את תורת השרשור) ואתם יודעים מה באמת מעצבן אותי
שיש פה אנשים שפשוט אטומים לסביבה. מה זה אטומים
שהם נכנסים, אפילו אחרי חודש בפורום הם לא טרחו לעבור על הטאג ליינס, לא הקליקו על הודעת המנהלת, פשוט כ-ל-ו-ם.והנה לדוגמא, את השרשור בנושא התחרות גרביים שלי. באה X וניצלה.ב מקום להתעצבן עליה, הגבתם לה. במקום לשלוח אליי את הבובות שמתם אותם בפורום...
באות לפה בנות שפשוט לא שמות זין על המנהלות או על מישו אחר, פותחות אלפי שרשורים בשנייה(אפשר להמציא מד של זמןXמהירות על כמות פתיחת ההודעות החדשות בשנייה) ואל תגידו לי עכשיו "אבל ענת פתחה שרשור חדש... על דולי
אבל ענת היא חברה שלך אז מותר נכון
" אז זהו שלא. ענת ישבה וקרעה את התחת על דולי אחת, השקיעה בה את כול המאמצים והידע שיש לה. אם כולם היו ככה אז הפורום שלנו היה חי בהרמוניה מושלמת. תתעצבנו עלי, מצידי. ת´אמת ממש לא אכפת לי
כי הפורום הזה יקר לי ואני אגיד מה שבא כדי שישימו עליו. ועכשיו אולי אני אזכה בטאג ליין נכסף. לה לא נראה לי, עזבו. אבל אני אזכה לכמה
או
זועמים, לאיזה ריב קטן וחביב. אבל אלוהים ת-פ-נ-י-מ-ו
כמה נראה לי לכן שטחנו את הנושא
ועכשיו יגידו לי-"יופי,טחנת.שמחה
" כן,אני שמחה. כי אסור לנו לשכוח את הנושא. והאטימות שלכם פשוט הורגת. זה פורום ח-ר-א, ולא בגלל המנהלות, בגלל האנשים שבפורום. גררררר אני בטוחה שהמון מסכימים איתי. בלעכס עליכם פורום דוליז תפוז,כי לי פשוט נמאס ומי שמנצלת... פשוט מטומטמת...

../images/Emo4.gif

אני כבר מ-ז-מן הגעתי למסקנה שהפורום הזה הוא...בואי נגיד, לא אחד הפורומים היותר טובים בתפוז, אלא לגמרי להיפך. הבנתי שאם מישהי לא משרשרת, שהמנהלות יפתרו את זה. אם מישהי מנצלת שרשור חשוב, שהמנהלות יפתרו את זה. אם מישהי שמה את אותה דולי 50 פעם, שהמנהלות יפתרו את זה. כי אותי כבר לא מעניין יותר. אני כאן כדי לעזור ולהעזר, אם אנשים לא מכבדים את זה, שיזדיינו.

אממ.... אתם ממש לא רוצות....

לקבוע חוקי ברזל בפורום.. אתם מאוד לא רוצות את זה! לכו תראו מה נהיה מפורום סוסים אחרי שהמנהלים הנהיגו בפורום חוקים נוקשים כמו שאתם מציעות. הו הפך לזבלע! עדיף שהפורו ישאר כמו שהו ותהיו סבלניים גם אם מישהו פתח הודעה חדשה או בטעות חזר על דולי שהואכבר פרסם. זה לא מעניין אותכם?- תתעלמו! זה מעניין-תגיבו! זה הכל!

אמממ

תיראי שירה, אנחנו מבינות שמה שאת מתכוונת אליו זה בלב מלא ואת צודקת, חלקית, וובכן, כן יש אנשים מגעילים בפורום הזה שלא יכולים להבדיל בין ביקורת בונה לבין העלבה חופשית אבל... (כן, נכון תמיד יש אבל) יש אנשים שכן מבדילים ומנסים לעזור... אני לא מתכוונת ספציפית אל אף אחת או אחד, ואף אחד´ פה לא מתכוון לשפוט פה מישהו, אני פשוט חושבת למה שלא נפתור את זה? זה כל כך קשה? אז בבקשה שכל אחת תחשוב קצת על איזה סוג היא... אני לא חושבת שזו מגבלה כזאת שאי אפשר לפתור... ב-
רבה ממני סטייס

MismeSHIT

New member
סבבה, נכון,

ואני אפילו מסכימה איתך. אבל בואי תסכימי איתי, שאף חדשה לא תפנים, וכמו שענת אמרה- גם היא לא תשים זין על אף אחד, ותפתח הודעות כמה שבא לה. כי זה עולם חופשי, ברור. והם ישרשרו מלא דוליז, פעמיים שלוש ושמונה פעמים, באותה רמה כמו הדולי הקודמת הקודמת שלהן....כי מה אכפת להן שכולם מדברים על התקופת למידה הזאת...מה זה בכלל, ומי הבנות פה שיגידו להן. כי הדוליז שלהן מושלמות מכל בחינה. פשוט שמימיות. אבל בואי גם תסכימי איתי, שהנושא נטחן עד דק, הוראו הבטיו מאלף ואחד צדדים, ואין טעם להמשיך עם זה. פשוט אין טעם. להגיד שהפורום חרא|סדגש, זה כבר משהו אחר. אני מבינה שהפורום יקר לך,אבל להמשיך ללכלך עליו ולהציג אותו בכזה אור שלילי (למרות שמה לעשות, יש פה הרבה שלילי), זה לא דרך להראות את זה, שלא לדבר על פתרון למשהו,אז תפסיקו לעשות את זה. תסתכלו על הדברים שבנות מארגנות פה. תראו את המשחק של ענת, שמנסה לגבש, יוצרת זוגות וקשרים בין בנות. תראו את דנה, שבמקום סתם לבוא ולהגיד "למה אתן לא מגיבות, איזה פורום מגעיל" וכו´ וכו´ מארגנת מין משחקון קטן, שגרם לאנשים לרצות להגיב (ותגובות בונות, לא סתם), ומדרבן ילדים שקיבלו את התגובות לנסות להשתפר (בערך). שלא נדבר על משחק סוכות, שהיה ממש סבבה והשקיעו בו המון. אז יש גם דברים טובים. קצת. ואפשר לפעמים גם לראות אותם. אז אם באמת חשוב לך מהפורום,אל תגידי סתם. תעשי! כי זה לא חוכמה לבוא ולהגיד כל מיני דברים. צריך לדעת גם לעשות ולא להשאיר את כל העבודה למנהלות, כי זה גם פורום שלך. המנהלות, מצידן, יכולות לשבת עד מחר ולעשות סדר בפורום. מי שיעשה שינוי, זה רק אני ואתם ואנחנו. ואני מבקשת, אם כל מה שיש לכן לענות על ההודעה זה התחלה של עוד ריבים, שמרו את הדברים לעצמכן.

MismeSHIT

New member
הבהרות-

במשפט- "וכמו שענת אמרה- גם היא לא תשים זין על אף אחת" הכוונה בבהיא היא לכל חדשה...ולא לענת

ronit330

New member
טווווב../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

תראו,מה שאמרת זה ממש נכון, אבל ממש לא לגבי חדשות, גם אני חדשה,וכמה הודעות פתחתי לבד??אחת,הראשונה שלי,אולי גם זה אסור????????? אם כן,אז חבל מאוד! וחבל שאתן מכלילות את כל החדשות, ובקשר לזאתי שפירסמה את הדולי שלה בתחרות,אתן צודקות!!אבל אני לא יודעת אם היא כזאת חדשה,וזה בכלל לא קשור.. אז יש אנשים שמשעמם להם ובא להם לעצבן ולהציף.. לא נורא,חפיפ,אל תקחו ללב.. בקיצור,זה פורום לכיף,לא בשביל לריב!

Phoebe again

New member
אני לגמרי מסכימה....

ואני חושבת, שאם הפורום הזה ינסה לעזור לעצמו, ולא יאשים את המנהלות שלו במצב שלו (נכון שלא כולן מאשימות, אבל יש הרבה שכן.), הוא יגיע למצב שממנו הוא יוכל להרים את עצמו, ואם הוא יצליח להרים את עצמו, הוא יהיה פורום נהדר. זאת אומרת, סה"כ, בפורום הזה יש הרבה ילדות נחמדות (ומוכשרות), שכן מסוגלות לשמור על האווירה של הפורום נעימה ואוהדת, ולא מגעילה ועוינת. אז מה שאני אומרת, זה שלפורום הזה יש פוטנציאל לא ממומש, וחבל שניתן לפוטנציאל הזה להישאר במצב הלא ממומש.

תגובה...

אני כרגע כתבתי הודעה שלמה על זה אבל זה נמחק. אז אני אגיד בקצרה-אני לא עברתי על חוקי הפורום. כשכתבתי שאני חדשה אף אחד לא ענה לי. וכשעבדתי ביום שישי בלילה 5 שעות על הדולי הראשונה שלי, אף אחד חוץ מאחת או שתיים לא הגיב. (אחת מהתגובות בכלל לא הייתה קשורה...) אז אני מסכימה איתך על זה שלא צריך להפיל הכל על המנהלות, אבל, כם לא על החדשות. כי שידרגו לי את המחשב, ואין לי עכשיו פוטו שופ. אני לא יכולה להכין דוליז. אם הייתי יכולה בוודאי הייתי משרשרת ומשתתפת בתחרויות (גרביימים-רעיון חמוד לאללה), ואז אולי קצת יותר היו מתייחסים אליי.

תראי...../images/Emo105.gif

מי אני שאשפוט אותך, כי דולי שלך מעולם לא ראיתי, אני שפוט לא פותחת קבצי בובות פה. אבל מה הקטע עם "אין לי עכשיו פוטו שופ"?! תגידי נגעת פעם בצייר? ממה התחלת?? אני לפני שנגעתי בפיינטצ´ופ עבדתי בסביבות החצי שנה על הצייר וגם עכשיו אני נוגעת בפיינטצ´ופ בקושי. אני מציעה לך לחזור אחורה, ומהר.

לא נראה לי...

אני לא חושבת שאני אחזור אחורה בגלל ש...יש לי מין תוכנה שקורים לה "פיינט" (זה לא פיינט שופ) במחשב (זה כבר היה במחשב, לא נראה לי שזה צייר). ואני לא מצליחה לעשות בה דולי. פשוט לא מצליחה. למה? כי כל פעם שאני מנסה למחוק, זה עושה לי קובייה לבנה איפה שאני רוצה למחוק. כנראה שהתוכנה הזאת לא מתאימה לדולי. דבר ראשון-אני לא כל-כך אוהבת דוליז. אני אוהבת להכין, ומבקרת בפורום, אבל אני לא חושבת שאני הולכת ללמוד חצי שנה בשביל זה. לא רוצה להעליב אף אחד וגם לא לריב, אבל יש לי דברים קצת יותר טובים לעשות. וחוץ מזה אני מסתדרת בפוטו שופ. אה...וצייר, היה לי, כשהייתי בת 5. מאז, אין לי צייר ולא נגעתי בצייר כי אין לי. פיינט צ´ופ, אין לי גם. אז בקיצ קיצ...אנינ לא חוזרת אחורה, וגם לא רצה קדימה, אני סתם כשבא לי מכינה דוליז. אני מנחשת במשך הזמן כאן אני אלמד יותר טוב הצללה, כפלים, ועוד ועוד...בשביל לדעת להכין דוליז לא צריכים קודם כל ללמוד הכל טוב טוב, להיות מומחית, ואז לצייר. אלא לומדים תוך כדי, זה יותר כיף, וככה גם לומדים יותר טוב. נגיד אם ציירתי דולי אבל ההצללה לא משהו, אז אני ינסה שוב עד שאני יצליח. לא מזמן ניסיתי לעשות בגד שקוף. בלי שבכלל ידעתי הצללה וזה...אז הסתכלתי בכמה מקומות, הלכתי לפי מה שהיה כתוב, ולא הלך לי. ניסיתי שוב, והלך לי די טוב. מסקנה: לא זוכרת אני עייפה מידי, אבל אני חושבת שזה משהו כמו...לא צריך להיות גאון כדי לעשות דולי נורמלית...וגם עם לא יוצא, אז פעם הבאה.. *סליחה על ההרצאה הארוכה* *לא אני ציירתי את הדולי המצורפת, פשוט שמתי אותה כי היא חמודה, ודומה לילדה מהכיתה הקודמת שלי*

חמודתי

פיינט זה צייר תחשבי.. טו פיינט זה לצייר אז פיינט זה צייר (כאילו פקודה)

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo26.gifניצלו"ש!!!../images/Emo36.gifאש|

[הקובץ נועד כדי שתחשבי שאני באמת מנצלת בלבד, ואין שום קשר בינו לבין תוכן ההודעה.
] אהה... לא.
מתה עלייך שירה!
אז ככה, אני ממש מסכימה עם מה שמישמשית {שמך פליז?
} ופיבי (שכחתי את השם.
) אמרו, ז"א כמה שאני ומיכל נמחוק, ונעשה טאגים וכל זה... אתן אלו שתשנו את הדברים בפורום.

MismeSHIT

New member
../images/Emo6.gif

קוראים לי אדווה ואני בת 13 (AA
). אני כבר המון זמן בפורום (למרות שאפחד לא מכיר אותי), אז אפשר להגיד שאני חדשה, אבל לא חדשה חדשה...מסובך
אני בעצם במין תקופת למידה כזאת...אני עכשיו לומדת את הפיינט שופ (אחרי שלמדתי איך להשתמש בפוטושופ). ד"א טאל...יש לך אייסי? לכל המעוניינת, האייסי שלי הוא 17109417, ולכל המעוניינות לפרסם את האייסי שלהן פרסמו (לא בשירשור הזה, כמובן)...כי הורדתי רק עכשיו, ויש לי רק מישהו אחד ברשימה (רחמנות, אנשות!). וקצת
: ידעתן שיש אייסיקיו חדש, לייט, שתופס ממש מעט מקום, ויש בו רק דיבורים בלי כל שאר הבולשיט? שווה ביותר
!

מה?

לא צריך לפתוח על זה שרשור! עם יש לך כמה ילדות שממש מפריעות לך את יכולה לשלוח לכםצ מסר לא... עם זה כולםםםםםםםם למרות שאני לא חושבת אז אבל אם לא... 0

למעלה