The Charmd One

New member
צודקת...

האמת אממ זה היה בפוורם ה-1 שממש הייתי חברה בו.. (ובלי קשר- היום שמעתי משפט מדכא חברים יש רק באגד...ואני חולקת בתוקף
) ואז אחרי כמה זמן באתי לפורום אחר שלא משנה מהו ופשוט שמיים וארץ...וזה לא שכולן אשמות וזה לא שאני לא וזה לא שמנהלות או משו..זה קושר באוירה שנוצרה בפורום..וב "אני אפתח שרשור כדי לעצבן אותכן!" וכדומה.. ועובדה שבעמוד זה ממש יש שרשור של "דולי פצצה שלי"..(נו אפנס אבל תקראי שוב את כל הטאג ליין..
) בקיצור- שירה צודקת, (למרות שהקטע עם הגרעין קרעע אותייי כי זה ממש מורתי..
) ועד שכל אחד תשנה משו בעצמה, (הושפעתי מהמוריות:-*) שום דבר לא ישנה כולל אני כולל גיסתי וכולל הסנאי.

the rock girl

New member
אמממ ....../images/Emo45.gif

אני לא ממש ותיקה אבל גם לא כל כך חדשה...איפשהו באמצע...וגם אני חושבת ככה!!!!

אמממ (שוב...)

בפורום לא כל תגובה היא וויכוח, לא כל תגובה גוררת לריב, אז כשאמרת שלא לענות כי זה יגרום לריב? מה ציפית שנעשה? כל הקטע בפורום זה להגיב לטוב ולבונה... לאנשימימ: אל תיהיו אנטי (לא ספציפית) אל כולם, תיהיו לפחות קצת אופטימיים לגבי הפורום...

MismeSHIT

New member
אם התכוונת אלי...

א. תלמדי לכתוב תגובה להודעה שאת רוצה להגיב לה. ב. אל תשליכי סתם דברים באוויר. תקראי שוב פעם, ותראי שאמרתי שאם כל מה שיש לאנשים לענות זה התחלה של עוד ויכוח(או סתם דברים ארסיים), שיחסכו מעצמם את הטרחה. כי אין לי כוח להגרר לכל הדברים האלה, מה גם שאני בטוחה שלחצי מהפורום הזה נמאס. ואם לא התכוונת אלי....סורי:)

למעלה