חנבה ושמה שירה
New member
../images/Emo105.gif
אז ככה- במשך השלושה וחצי חודשים האחרונים אני חברה בפורום הזה. ומה אני אגיד
אלה היו חודשים של כיף ולמידה.בערך. אבל מה- בחודש האחרון באו המוןמון חדשות. אוקיי זה טוב,פורום גדול הוא פורום שמח...אבל... תמיד יש אבל.... אתן לא משתפות פעולה
יש פה גרעין קטן מאוד של בנות+מוטי שמנסים להפעיל את הפורום, להפוך אותו ליותר ממקום שמעלים עליו דוליז וזוכים לביקורת של מדאים ומאמם או שלחלופין, לא מפירים את החוקים ומתפרעים(ויודעים גם בצורה נדירה את תורת השרשור) ואתם יודעים מה באמת מעצבן אותי
שיש פה אנשים שפשוט אטומים לסביבה. מה זה אטומים
שהם נכנסים, אפילו אחרי חודש בפורום הם לא טרחו לעבור על הטאג ליינס, לא הקליקו על הודעת המנהלת, פשוט כ-ל-ו-ם.והנה לדוגמא, את השרשור בנושא התחרות גרביים שלי. באה X וניצלה.ב מקום להתעצבן עליה, הגבתם לה. במקום לשלוח אליי את הבובות שמתם אותם בפורום...
באות לפה בנות שפשוט לא שמות זין על המנהלות או על מישו אחר, פותחות אלפי שרשורים בשנייה(אפשר להמציא מד של זמןXמהירות על כמות פתיחת ההודעות החדשות בשנייה) ואל תגידו לי עכשיו "אבל ענת פתחה שרשור חדש... על דולי
אבל ענת היא חברה שלך אז מותר נכון
" אז זהו שלא. ענת ישבה וקרעה את התחת על דולי אחת, השקיעה בה את כול המאמצים והידע שיש לה. אם כולם היו ככה אז הפורום שלנו היה חי בהרמוניה מושלמת. תתעצבנו עלי, מצידי. ת´אמת ממש לא אכפת לי
כי הפורום הזה יקר לי ואני אגיד מה שבא כדי שישימו עליו. ועכשיו אולי אני אזכה בטאג ליין נכסף. לה לא נראה לי, עזבו. אבל אני אזכה לכמה
או
זועמים, לאיזה ריב קטן וחביב. אבל אלוהים ת-פ-נ-י-מ-ו
כמה נראה לי לכן שטחנו את הנושא
ועכשיו יגידו לי-"יופי,טחנת.שמחה
" כן,אני שמחה. כי אסור לנו לשכוח את הנושא. והאטימות שלכם פשוט הורגת. זה פורום ח-ר-א, ולא בגלל המנהלות, בגלל האנשים שבפורום. גררררר אני בטוחה שהמון מסכימים איתי. בלעכס עליכם פורום דוליז תפוז,כי לי פשוט נמאס ומי שמנצלת... פשוט מטומטמת...
אז ככה- במשך השלושה וחצי חודשים האחרונים אני חברה בפורום הזה. ומה אני אגיד