מממאיה35

New member
יששששששש התקדמתי!

חחח נוספו עוד 10 חלקים
כאמור בפאזל הזה, אני הולכת חלק חלק ובודקת אחד אחד. עבודה די מתישה
ולא ממש אהובה עלי.. אבל מה לעשות, התוצאה (אני מקווה) משתלמת.

123נעמי

New member
החלקים מסודרים כמו בונבונירה../images/Emo9.gif

כל החלקים אותו הדבר
זה יהיה פאזל קשהההההההה
אבל מתוק
כל הכבוד על הסבלנות של סידור החלקים - החלק הכי מעצבן בהרכבת פאזלים. את יודעת שאנחנו רוצים דיווחים חיים מהשטח עם תמונות התקדמות. בהצלחה

מממאיה35

New member
יש התקדמות ../images/Emo178.gif

כל הכבוד על השרשור הזה נעמי, דרבנת אותי לחזור לפאזל אחרי שנזנח לאיזה שבוע פלוס.. אז הנה התקדמות של בערך 3 שעות הרכבה

123נעמי

New member
טוב מאוד - לעבוד

לא להזניח את הפאזל אנחנו רוצים לראות אותו כבר מוכן

ssyוM

New member
וואלה את...

כל הכבוד...
הרווחת ביושר את הזכות להשוויץ

123נעמי

New member
jocie1

אני מקווה שאת בסדר ומתאוששת אחרי האבל
מה את מרכיבה בימים אלו?

jocie1

New member
תודה..הפאזל הנוכחי מסדרה של ריקארד ארט 1K

http://artwork.barewalls.com/artwork/VendeusedArums1996.html?ArtworkID=110704&thumbs=1&productid=117270 ההרכבה מתקדמת קל יחסית. חוויות עד כה: התחלתי על קרטון ביצוע קטן מהדרוש. ההעברה לקרטון גדול עבר בשלום. משום מה מימדי הפאזל השתנו...מקוה למצוא את החלקים "החסרים" של המסגרת. הפעם עברתי לשיטת עבודה שונה פנימה החוצה לכיוון המסגרת מאחר וזאת לא הושלמה לגמרי. חלקתי את התמונה לפי צבעים עיקריים ואזורים. צבעים חיים ומגוונים. מניחה שהגעתי לשליש התמונה. עובדת בהפסקות...פאזל כייפי

123נעמי

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo140.gif

כמה חלקים הפאזל? למה החלטת לעבוד הפוך מפנים התמונה לכיוון המסגרת ולא ההפך? נוח יותר ככה? מחכים לתמונה סופית

jocie1

New member
תודה...לפאזל 1000 חלקים

למעשה עכשיו סיימתי "לתקן" את המסגרת, ועוד אזורים מורכבים. בהערכה גסה נשאר בערך שליש להשלים (כל החלק השמאלי), הרקע בגוונים של חום אדמדם הכוונה. ישנם עוד חלקים בודדים מהתמונה ומצאתי כמה "מיותרים" לגביהם, כמו עם המסגרת, בטוחה שאמצא את המיקום הנכון. לעבוד הפוך מהפנים כלפי המסגרת, פשוט מאוד, חלק מהמסגרת הושלם לגמרי ומשם הצלחתי לחבר אליו אזורים שסיימתי להרכיב. עם הפאזל הזה היה יותר קל לעבוד בצורה כזו. נותן תמריץ להתקדם. לקראת הסיום אצלם אותו.

jocie1

New member
שאלה: האם מישהו שם לב לשוני במספר הקטלוגי שעל

הקופסא של הפאזל לבין המספר שמופיע בגלרית התמונות של הפאזל או החברה דרך האינטרנט? לריקראדי ארט יש אתר בטורקית מספר הקטלוגי שונה מהמספר שמופיע על הקופסא של הפאזל.

פ א ז ל

New member
500 חלקים 3D מהמם!

פאזל תלת מימד של פרפרים סידרה מדליקה (יש פרפרים, דגים, צפרדעים...) קניתי בטויס אר אס מצרפת תמונה וקישורים

123נעמי

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

מה הרעיון כאן? החלקים רגילים והתמונה עם עומק ? למה זה נקרא תלת מימד?

123נעמי

New member
shely50

מה שלום הסועדים על הקורה במרומי העיר? הפאזל חזר ממסגור ונמצא לו מקום על אחד מקירות הבית? מה מונח עכשיו על השולחן?

shely50

New member
תודה שזכרת אותי...../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif ושבת נהדרת לכולם!

עוד מתנגנים השירים באוזניי, אחרי שאתמול הייתי בהופעה מרשימה של אריק סיני שר שירי לאנרד כהן - ומי שאין לו מושג מי זה, שירוץ לשאול את ההורים ולהוציא מהבוידם את ההקלטות הישנות... יש קצת חיים גם מחוץ לפאזלים! ואיך הסופ"ש מתנהל אצלכם? והסועדים על הקורה - מביטים אלי בזמן הארוחה ממרומי הקיר שמעל פינת האוכל. עבודת ההדבקה היתה משום מה קצת רשלנית הפעם, והיו חלקים שנפלו לי אחרי שתליתי את התמונה. מעט דבק מגע תיקן את המעוות ועכשיו כל החלקים מונחים היטב במקומם. ןעל השולחן עכשיו נמצאת הרקדנית הספרדיה, כשכבר כל הרקע והראש שלה מורכבים. היום אני צריכה להתיישב על השמלה שלה. נשארו לי רק חלקים אדומים וורודים... והאשה האפריקאית עדיין מחכה בסבלנות לתורה בארון...

123נעמי

New member
אין בעד מה - את חלק מהמשפחה שלנו../images/Emo140.gif

אוי - השירים הישראלים היפים של פעם
אריק סיני - יופי של זמר . רוצים לראות תמונה של החברה על הקורה תלויים בפינת האוכל
מהר להתישב על השמלה של הרקדנית - קר בחוץ - חלילה שהיא לא תתקרר. שבת נהדרת וחמימה גם לך

למעלה