GreenShine

New member
תודה רבה על השיתוף ושזכרת ../images/Emo13.gif

האמתי הפאזל עם החלקים באותו הצבע לא ממש התקדם מאז
.קיבלתי בחזרה את הכוח וההבנה איך להרכיב אותו (תודה!
) אבל אפשר להגיד שנלקח ממני הזמן..הייתה שביתה ארוכה בבתי הספר ואני ב-י"ב אז עכשיו המשך השנה שלנו עמוס ביותר ועוד יש לי חוגים אז אי אפשר לנשום
..אבל לפני כן,הספקתי להרכיב קצת את הפאזל שלי של ה-2000 של חדר מיון.פאזל ממש חמוד! אני ממש אוהבת אותו
(קיבלתי אותו לא מזמן ב
) מאחלת לכולם שתיהיה שנת פיזולים טובה עם המון פאזלים יפיפיים!

123נעמי

New member
פאזל - חדר מיון מקסים

שמתי עליו עין
לפעמים ישנם פאזלים שמורכבים במהירות ולעומתם יש את הקשים שצריך הרבה סבלנות בשבילהם מצליחים להרכיב חלק אחד ביום והפאזל נמשך על הרבה זמן אבל הסיפוק בסוף הוא ענק מסתכלים על התמונה וגאים בעצמינו שהצלחנו. שיהיה בהצלחה בלימודים ובבחינות ומדי פעם תחזרי לפאזל כדי לנקות את הראש מהלימודים

noale noale

New member
אופס לא ראיתי - אני עוד עובדת עליה

ההתחלה (אחרי המסגרת) היתה ממש קשה אבל היא כבר במצב מתקדם.. אעלה תמונה בסיום. בינתיים גם נגמר הדרקון בן 500 החלרים הזוהר בחושך... ומחכה למסגור. כמו כן הנמר הזוהר ובת הים מוסגרו ונתלו - יצא יפהפה תמונות של הכל בקרוב

noale noale

New member
כן - זה נחמד - צריך

מקור אור , מספיק קטן ואז חלקים מהתמונה בוהקים. אני מדברת על הנמר... אבל אני מניחה שהדרקון זוהר באותה צורה

noale noale

New member
גמרתי את הרקדנית !!! (נעמי - דירבנת אותי)

אחרי התקדמות של טיפין טיפין עקב חוסר זמן משווע, וגם.. היא באמת היתה קשה יצא משגע, אבל.. בדיוק נגמרו הסוללות במצלמה - תמונות בקרוב

123נעמי

New member
כל הכבוד../images/Emo47.gif

איזה כיף זה להסתכל על הפאזל הגמור במיוחד כשהוא היה קשה להרכבה. מה הבא בתור? אני ממשיכה לדרבן
יאללה לפאזל הבא

noale noale

New member
כרגע אין "הבא בתור"

אני עושה קצת הפסקה אחרי ארבעה פאזלים רצופים (אחד לכל אחד מהילדים ואחד בשבילי). מכיוון שהזמן הפנוי המועט שיש לי (סליחה תיקון - אין לי בכלל זמן פנוי
) הולך על ריקודי-עם בד"כ ... הפאזלים אצלי בעדיפות הרבה פחות גבוהה
(לא להרוג אותי
) רק אם אני בבית ויש לי חשק... בכל מקרה דווקא סימנתי לי אתמול כמה פאזלים במועדפים אבל אני אדחה את הקניה

123נעמי

New member
inigo2

מה קורה איתך? אתה נח מהפאזל הענק שסיימת. נסה פאזל של 1000 חלקים לשימון האצבעות
כל הכבוד על הסבלנות והרכבת הפאזלים הענקיים.

123נעמי

New member
avatihon

הצלחתם להחליף את פאזל המבצר? נסו אותו הוא כיפי להרכבה - מנסיון על מה אתם עובדים עכשיו?

סחתיין על השאלון האישי

מסתבר שלא משנה אם עושים או לא עושים פאזל...לפורום נכנסים... דווקא אחרי שקראתי שאת עושה את פאזל החיים, רציתי לספר שתיכננתי עליו, כי הוא באמת נראה מאתגר. אבל בנתיים ויתרתי (לשמחת בעלי) מהסיבה הפשוטה שאין איפה לתלות אותו כשיגמר. לא ממש מתאים לי לפרק אותו אחרי עשרות שעות עבודה... אגב, פעם חשבתם להרים פרויקט משותף למען בית חולים (אם אני לא טועה). איך התקדם העניין????

123נעמי

New member
בכיף../images/Emo13.gif

הפרויקט של פאזל החיים למען בית חולים -ירד מהפרק לצערי הרב ועכשיו עוד יותר לצערי הרב כשאני רואה שהוא כיף להרכבה ולא קשה. תלכי על פאזל החיים ב3000 חלקים - זו אותה תמונה אבל בקטן ותוכלי למצוא לו מקום על אחד הקירות בבית. פאזל משגע מבחינת צבעים ועושר של פרטים וההרכבה הולכת בכיף. - הוא לא קשה.

למעלה