123נעמי

New member
../images/Emo65.gifשנת 2008 כבר רצה../images/Emo65.gif

בחנויות ובאתרי החברות לא רואים מציאות גדולות של פאזלים חדשים לשנה החדשה (השנה הם מגמגמים בנושא) אז בואו נזכיר לעצמינו מה החברה שלנו מרכיבים בימים אלו. סליחה מראש מכל אילו ששכחתי ולא הזכרתי. כולם מוזמנים להצטרף לשרשור הזה. נוספו לנו חברה נחמדים חדשים ונשמח לשמוע גם מהם. אז יאללה מתחילים......

123נעמי

New member
מיסי.....

מה מונח אצלך על השולחן בימים אלו? מפת העולם כבר תלויה ויעדי הטיול הבא מסומנים עליה כבר?

GreenShine

New member
איזה יופי!

פאזל ממש מיוחד! אף פעם לא ראיתי אותו.. הבניין הכחול הגבוה מצד ימין-יש לי פאזל תלת מימדי שלו שקיבלתי לא מזמן במתנה
עוד לא הספקתי להרכיב את כולו וגם לצערי חסרים בו כמה חלקים..אבל נראה,אולי אני ימציא משהו.. שיהיה המון בהצלחה!

123נעמי

New member
מומלץ בחום ../images/Emo45.gif

הרכבתי אותו בעבר ואני מאוד ממליצה עליו. הוא כיפי להרכבה בהצלחה

123נעמי

New member
nawa

איך מתקדם הפאזל מסין? אתה עובד עליו או שהתיאשת בגלל איכות החלקים?

nawa

New member
אני עדיין עובד עליו

אכן איכות החלקים קצת מקלקלת את הכיף אבל זה עדיין לא עצר אותי.. תמונות בהמשך...

123נעמי

New member
משפ האדרים

איך מתקדמת רומא? היסודות כבר מוכנים? אתם עובדים רק על רומא או שבין לבין יש גם פאזל אחר על השולחן? מה הילדים מרכיבים?

האדרים

New member
מתחילים לראות את הסוף ...

טוב, לא כל כך מהר
ובכל זאת ... לפי אומדן זהיר (החלק המורכב וכן מספר הקופסאות עם החלקים שטרם מצאו את מקומם) - נותרו לנו כ-1,000 פלוס חלקים להרכבה (מתוכם 700 מיותרים ועוד כ-400 חסרים
). הפעם יש לרומא בלעדיות - ללא פזילות לצדדים! לגבי הילדים - הם עסוקים עכשיו עם צעצוע חדש - קנינו להם WII (בן הדוד האקטיבי של סוני פלייסטיישן, מתוצרת נינטנדו). ובכל זאת, בימים האחרונים אנחנו זוכים לעזרה מפתיעה של אדר א' ה-
, שאוהב להתמקד באיזורים הקשים (כאלה עם צבעים כמעט אחידים) הוא נוחל הצלחה אדירה ויש לו חלק נכבד בקידום הפאזל. אין כרגע במלאי פאזלים ש"מתאימים לילדים", אז הם ייאלצו לחכות לסביבות החגים (סבתא מתכננת נסיעה לארה"ב או שאולי יהיה מבצע שווה בארץ ...) ואם לא - גונבה לאוזנינו שמועה שבשנת 2,010 ייצא לאור קטלוג נורמלי

123נעמי

New member
700 מיותרים ו400 חסרים../images/Emo6.gif

אם הם מיותרים - אז לזרוק חבל על המקום את ה400 החסרים תבקשו משלוחה מורכב מחו"ל.
ממש רואים את הסוף 1000 חלקים - זה כבר קטן עליכם מתי יוצא שנת 2010? זה בערך הזמן שאני אגמור את הפאזל שלי ואז אני צריכה קטלוג נורמלי. נכון שהשנה אין מבחר פאזלים כמו בשנים קודמות ? ממש שממת פאזלים

האדרים

New member
בדיחה מקצועית ../images/Emo6.gif

לא קרה לך בזמן הרכבה שהיית משוכנעת שחלק מסויים פשוט לא נמצא בקופסא? או לחילופין, תמיד יש חלקים שנראים לא שייכים לשום מקום .... לשמחתנו, עד כה: סוף הטוב הכל טוב - כל החלקים בפאזלים שהרכבנו מצאו את מקומם הטבעי.

האדרים

New member
אפרופו חסרים

היום אותר בהצלחה חלק שנחשב בוודאות לחסר ... לפני כשבועיים (אולי פחות) התחלנו למיין את החלקים לפי צורות ולמרות זאת היה חלק אחד סורר שלא אותר עד כה. עד כדי כך היתה הוודאות ש-חלק שכן הוצא מתוך הפאזל המורכב וניסה להשתדך לכל החלקים בעלי הצורה המתאימה (החלק החסר היווה חור ולכן צורתו היתה וודאית) - ללא תוצאות, עד לערב זה. סוף טוב - הכל טוב, ועדיין נותרנו עם 399 חלקים חסרים ...

ssyוM

New member
איזו תחושה כייפית זו...

להיות בטוחים שחלק חסר ולמצוא אותו ...
כל הכבוד... (אמרתי שאני אגיע לראות אותו כבר
....|אייקון של מיסי נכנסת לכוננות ספיגה
|

תתאיפה

New member
סיימתי פאזל והיה חסר לי חלק.

חפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי אז עזבתי. כבר התחלתי לחשוב איך אני משלימה אותו (חלק תחתון במסגרת). לפני כמה זמן עשיתי סדר והופססס החלק החסר התגלגל לי ישר לתוך היד. זו היתה הרגשה כייפית! בכלל, תמיד יש לי את הפחד שיחסר לי חלק וזה בין יתר הסיבות מה שמושך אותי לסיים מהר, לראות שלא חסר, וזה, כשאני חושבת על זה, קצת פוגם בהנאה. גם אצלכם זה קורה?

123נעמי

New member
מממאיה35

התמקמת כבר בארץ? איך מתקדם פאזל הסוכריות? אפשר כבר לאכול משהו?

למעלה