123נעמי

New member
fireman

הבנתי שאתה במנוחה מפאזלים תודה על ההסבר המפורט לגבי קניה באיביי נשמח לשמוע ממך גם בעתיד

fireman

New member
כרגע לא מרכיב...

אם מישהו רוצה להרכיב לי את הפאזל הלא מורכב שלי הוא מוזמן

123נעמי

New member
../images/Emo140.gifאני מתנצלת בפני מי שלא הזכרתי../images/Emo140.gif

בטוח שכחתי כמה
כולם מוזמנים להשתתף בשרשור הזה נשמח לשמוע מכולם על מה אתם עובדים וחויות נחמדות בנושא פאזלים. שבת שלום

123נעמי

New member
אצלי על השולחן...

פאזל החיים השבוע די התקדמת איתו כשיושבים עליו - זה רץ כרגע רבע מוכן ואני עובדת על הרבע השני. תוך שנה שנתיים יהיה גמור

תתאיפה

New member
חדשה כאן, רק היום גיליתי אתכם ואני שמחה

לראות שיש עוד משוגעים לדבר. כרגע אני בפסק זמן ולא ממהרת להתחיל פאזל חדש כי ברגע שאני מתחילה, מת העולם! תוך שבוע פאזל בן 1000 חלקים! מצרפת כאן, את הפאזל האחרון שלי

123נעמי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מצאת את ההההה"משוגעים" לפאזלים
את מוזמנת בשימחה להצטרף לחבורה איזה סגנון תמונות פאזלים את אוהבת להרכיב?

הענאלע

New member
תודה על קבלת הפנים

האמת היא שמעטים מאד יודעים על התחביב הזה שלי (יש לי עוד...). הפסקתי לדבר על זה כי כשדברתי הרגשתי מוזרה, כאילו אין לה על מה לבזבז את זמנה. אז אני "מבזבזת" את זמני על עוד הרבה דברים אחרים ובכיף! כשראיתי את הפורום הזה אתמול רצתי מיד לצלם את כל הפאזלים שהרכבתי, לא כולם יצאו טוב כי היה לי קשה להעביר אותם ולמצוא זווית צילום מתאימה (אחד גם התפרק לי קצת ולקח לי בערך שעה להרכיב מחדש!) אף אחד אינו ממוסגר עדיין, כי אני מתכננת שיפוצים ובינתיים הם לא תופסים מקום, הם מונחים אחד על השני. לשאלתך, איזה סיגנון, אז אין לי סגנון מיוחד, אני רואה תמונה יפה שנראה לי שתתאים למקום מסוים בבית, אז אני קונה, או מקבלת ממי שיודע על השגעון שלי. והנה עוד אחד, 2000 חלקים, זה יתאים לגלריה בבית (פינה משופעת בבית עם מעקה שמזכירה גלריה וכך אנו קוראים למקום)

למעלה