../images/Emo13.gif
יש לי פה בבית חתולה בת 13.5 מפונקת להחריד - הבאתי אותה בגיל חודש. ההורים שלי לא סבלו חתולים היום הם מתים עליה (למרות שהם מכחישים) ולמרות שהם רצו שאני אקח אותה איתי לדירה החדשה (ואז זה אומר שהשניים שאימצתי היו נזרקים לרחוב או מופרדים - אמרו לי שרצו לאמצם כל אחד בנפרד והם נורא קשורים אחד לשני). הודעתי להורים שלי שגם התחייבתי לקחת שניים וגם אין מצב שאני אעשה לה את זה בגילה המופלג. היא לא אוהבת את הריח שיש לי מהבגדים בכלל החתולים החדשים
האכלתי וביליתי איתם קודם. הזכר די התאושש והוא נורא סקרן ושובב - ניסה להגיע לארונות במטבח ונכנס מאחורי התנור. בסוף הוא התיישב על הדלפק ליד החלון והסתכל על חתולי השכונה. אחותו עדיין חוששת - אבל היא עוברת בין המיטות שהכנתי להם. כשנכנס מישהו הביתה שניהם מתחבאים בחדר שלהם
לא נורא הם יתאוששו. יש לי פה שכן שמאכיל חתולים כבר 15 שנה או משהו כזה. היו לו 2 חתולות בבית אבל הן מתו ועכשיו יש לו כלבה מיניאטורית. אני מנסה לשכנע אותו לקחת את אחד הגורים מלמטה, והוא די מתפתה
שמעי, להאכיל חתולים זו הוצאה. החמולה פה למטה גדלה כל הזמן אבל הוא דואג לסירוסים ועיקורים וכאלה דרך העיריה. לפחות עכברים אין (פעם היו). עכשיו אני צריכה לדאוג לחיסונים לשניים שלי. אבל זאת חתיכת הוצאה ולא נשאר לי כסף החודש. לפחות הם חתולי בית אז זה לא כזה קריטי בדירה החדשה שלי יש שכנה שמאכילה חתולים. היא "ירשה" אחד מהם - מסתבר שזאת שגרה בדירה לפניה נטשה את החתול שלה (יש אפילו דלת חתולים בדירה הזו) אז היא מטפלת בו ומאכילה אותו ועוד 3 באזור. אין לי מושג אם החתול נכנס הביתה או לא. הוא חתול שעיר יפהפה. אחי טוען שהייתי צריכה לקחת גורים. אני טוענת שגם הצלתי חתולים מהרחוב וגם פחות בלגן עם הלחנך - גורים זקוקים ליותר תשומת לב בהתחלה, ואני לא אהיה בבית כל הזמן.. האמת שהפאזל עם החתולים שמאיה עשתה - הוא נחמד אבל לא הטעם שלי. לא התחברתי אליו (אבל כן לחתולה שישבה לידו
) אני לפעמים בפורום של החתולים - לא הרבה - אבל מציצה פה ושם.יש מצב שראית את השמות שלהם מפני שהגעתי אליהם דרך אביטל שקשורה איכשהו לעמותת גרגורים אאל"ט. ==================>>>>> זאת נסיכת הבית שגרה פה עם ההורים...