shely50

New member
יש לי בעיה עם התמונות - אולי תעזרו לי?

התמונות שיוצאות מהמצלמה שלי "משקלן" בערך 800 ק"ב. האתר כאן מאפשר הוספת תמונה של עד 500 ק"ב. איך עושים דיאטה לתמונות שלא ישקלו כל כך הרבה? יש לי המון תמונות נחמדות לצרף (כולל החתול הג'ינג'י שלי...), ולא מצליחה. רק לקנות מצלמה חדשה? איזה?

123נעמי

New member
הקטנת גודל תמונה...

דרך המחשב שלי כנסי למחיצה עם התמונות עכבר על התמונה הרצויה ולחיצה על הכפתור הימני בעכבר עולה טבלה open with microsoft office picture manager נפתחת התוכנה בתפריט העליון יש לך: עריכת תמונות לחצי על זה יש לך גם אפשריות לתקן את התמונה מבחינת זוית מבחינת אור וצבעים אבל נחזור להקטנת תמונה. אחרי שלחצת על עריכת תמונה עולה טבלה בצד של המסך כנסי ל: דחוס תמונה סמני נקודה בעיגול שליד - דפי אינטרנט אישור רואים את התמונה עכשיו קטנה יותר תשמרי את התמונה הזו בשם חדש : (בתפריט העליון - קובץ - שמירה בשם) ותצאי מהתוכנה כשאת יוצאת הוא שואל אותך אם לשמור שינויים - תלחצי על לא עכשיו יש לך תמונה בגודל קטן יותר שמתאימה לשליחה בפורום. ככה את עוברת תמונה תמונה - קצת עבודה אבל לא נורא יאללה לעבודה - רוצים לראות תמונות
בהצלחה

noale noale

New member
שבוע טוב ../images/Emo39.gif

אני גמרתי אתמול את הרקדנית אחרי הדרבון של נעמי
מעניין שאני התחלתי דווקא מהחלקים האדומים, ואת הרקע, חלקי הגוף (החלקים הוורודים) והראש השארתי לסוף אני מתה לעשות את האשה האפריקאית אבל נראה לי בעלי יתלה אותי במקום את הפאזל אם אני אכניס עכשיו עוד פאזל הביתה

shely50

New member
איזה כיף לי!../images/Emo3.gif

אני משוחררת לגמרי למהדאגה הזו... של הבעל הכועס... אני יכולה להכניס הביתה כמה פאזלים שאני רוצה, ואפילו להשאיר אותם על שולחן האוכל (אני משאירה פינה שאפשר לאכול בה...) ואף אחד לא אומר לי כלום. גם אם אני לא מסדרת או לא מבשלת... אין ביקורת! וזה הכי כיף בעולם! אבל, כמובן, שלמצב שלך יש גם יתרונות... ואצלי האשה האפריקאית מחכה לתורה בארון (ונראה לי שהיא לא תחכה עוד הרבה זמן). רק בהנאה!

123נעמי

New member
maga game

מה שלומך? יש לך זמן בימים אלו להרכבת פאזלים? מה קורה עם האחרון שהרכבת ? גמרת אותו או שהוא במנוחה?

MEGA GAME3

New member
קודם כל, יפה על היוזמה../images/Emo140.gif

שלומי בסדר,אני מתנודד בין הלימודים לפאזלים-עכשיו משום מה יש לי יותר זמן (למרות המבחנים). אני עדיין רק "בהתחלת" הפאזל מפרץ גרדה - הוורד ברנס-5000

123נעמי

New member
פאזל יפה../images/Emo13.gif

עוד קצת ויש חופש פסח וחופש גדול תעזוב לימודים - פאזלים יותר חשוב שששששששששששששששששששש נכון שאף אחד לא שמע מה שאמרתי?
שיהיה בהצלחה בלימודים

123נעמי

New member
evilhi

מה שלום הפאזלים של כרסמס? הגיעה המשלוחה? התחלת לעבוד על אחד מהם?

evilihi

New member
../images/Emo6.gif

הגיעו כולם
אבל לא התחלתי כי אני במעבר דירה. ומתחילה לעבוד ביום שלישי הקרוב (עבודה זמנית, כסף על הפנים, אבל גם זה משהו עם כל ההוצאות של הדירה החדשה
) אבל החתולים החדשים שלי מגיעים מחר בבוקר! ווהווו!!

123נעמי

New member
שיהיה בשעה טובה עם הדירה החדשה

שיהיה לך רק אושר וכיף בבית החדש.
ואני רוצה לדעת יותר על החתולים החדשים
חתולים חתולים? מיאו מיאו? כמה חתולים הולכים לגור איתך? וכשתתארגני ותיכנסי שוב להרכבת פאזלים נשמח לראות התקדמות דיווחים ותמונות.

evilihi

New member
../images/Emo99.gif

החתולים הגיעו היום. הנקבה בשיא הטראומה. נכנסה לקופסה עם המיטה מאיקאה שקניתי להם - לא מוכנה לצאת וגם עשתה שני "דרקונים" לעברי. אבל נותנת שילטפו אותה. הזכר סופר חברותי - גם חושש אבל כבר התידד ונותן שירימו אותו. התישב לידי והתחיל לגרגר. השארתי אותם בדירה - שמתי אותם בחדר סגור עם משחקים, אוכל, מים, שמיכות. אני עוד לא גרה שם אבל יקח להם במילא זמן להתרגל. מה עוד שאני כל יום שם - מסדרת וכאלה. אז אוכל פעם ביום לפחות הם יקבלו. זאת שהביאה אותם סיפרה לי שהטמבל שהם גרו אצלו שם אותם בכלובי נסיעה - אחד על השני - והכלוב התהפך והתגלגל עם החתול בפנים. מסכן. מזל שהוא לא ברח והכלוב לא נפתח! הם גרו עם עוד חתול. מסתבר שהחתול השלישי שהוא הותיק ונשאר שם - בא להגיד שלום וניסה לפתוח להם את הכלובים עם הרגל כי הוא שמע אותם בוכים. עכשיו הוא נשאר לבד. כואב הלב. הייתי שמה תמונה אבל מה שיש לי זה לא אני צילמתי. והנקבה נראית נורא ואיום שם (התמונות מראות אותה נורא מכוערת והיא ממש מקסימה) לנקבה קוראים כתם, יש לה כתם שחוצה את הפנים. לזכר קוראים מישמיש - וכל מילה מיותרת (מזכיר קצת את שרית של מממאיה)

123נעמי

New member
עשית מצווה גדולה שלקחת את החתולים האלו אליך

היו לך בעבר חתולים? אני אספתי חתולה אחת מהרחוב לפני כמה חודשים - פעם ראשונה בחיי ויש לי עוד שתיים למטה ועשרה בעבודה. המכשפה שאספתי הביתה לא נותנת לי אפשרות להכניס גם את השתיים שברחוב למטה- היא רעה אגואיסטית ודי מכשפה - אבל אני אוהבת אותה נורא. נכנסתי עכשיו עמוק לנושא החתולים בעיקר חתולי רחוב מאכילה מעקרת מסרסת ודואגת שיהיה להם חם ונעים בימי הקור האלו. השמות של החתולים שלך מוכרים לי - את מסתובבת גם בפורום חתולים? דרך אגב - יש עכשיו פאזלים מקסימים עם חתולים ממאיה עשתה אחד מהסידרה - יש סידרה מלאה של ציורי חתולים - ממש מקסים. בהצלחה עם החתולים ובדירה החדשה

evilihi

New member
../images/Emo13.gif

יש לי פה בבית חתולה בת 13.5 מפונקת להחריד - הבאתי אותה בגיל חודש. ההורים שלי לא סבלו חתולים היום הם מתים עליה (למרות שהם מכחישים) ולמרות שהם רצו שאני אקח אותה איתי לדירה החדשה (ואז זה אומר שהשניים שאימצתי היו נזרקים לרחוב או מופרדים - אמרו לי שרצו לאמצם כל אחד בנפרד והם נורא קשורים אחד לשני). הודעתי להורים שלי שגם התחייבתי לקחת שניים וגם אין מצב שאני אעשה לה את זה בגילה המופלג. היא לא אוהבת את הריח שיש לי מהבגדים בכלל החתולים החדשים
האכלתי וביליתי איתם קודם. הזכר די התאושש והוא נורא סקרן ושובב - ניסה להגיע לארונות במטבח ונכנס מאחורי התנור. בסוף הוא התיישב על הדלפק ליד החלון והסתכל על חתולי השכונה. אחותו עדיין חוששת - אבל היא עוברת בין המיטות שהכנתי להם. כשנכנס מישהו הביתה שניהם מתחבאים בחדר שלהם
לא נורא הם יתאוששו. יש לי פה שכן שמאכיל חתולים כבר 15 שנה או משהו כזה. היו לו 2 חתולות בבית אבל הן מתו ועכשיו יש לו כלבה מיניאטורית. אני מנסה לשכנע אותו לקחת את אחד הגורים מלמטה, והוא די מתפתה
שמעי, להאכיל חתולים זו הוצאה. החמולה פה למטה גדלה כל הזמן אבל הוא דואג לסירוסים ועיקורים וכאלה דרך העיריה. לפחות עכברים אין (פעם היו). עכשיו אני צריכה לדאוג לחיסונים לשניים שלי. אבל זאת חתיכת הוצאה ולא נשאר לי כסף החודש. לפחות הם חתולי בית אז זה לא כזה קריטי בדירה החדשה שלי יש שכנה שמאכילה חתולים. היא "ירשה" אחד מהם - מסתבר שזאת שגרה בדירה לפניה נטשה את החתול שלה (יש אפילו דלת חתולים בדירה הזו) אז היא מטפלת בו ומאכילה אותו ועוד 3 באזור. אין לי מושג אם החתול נכנס הביתה או לא. הוא חתול שעיר יפהפה. אחי טוען שהייתי צריכה לקחת גורים. אני טוענת שגם הצלתי חתולים מהרחוב וגם פחות בלגן עם הלחנך - גורים זקוקים ליותר תשומת לב בהתחלה, ואני לא אהיה בבית כל הזמן.. האמת שהפאזל עם החתולים שמאיה עשתה - הוא נחמד אבל לא הטעם שלי. לא התחברתי אליו (אבל כן לחתולה שישבה לידו
) אני לפעמים בפורום של החתולים - לא הרבה - אבל מציצה פה ושם.יש מצב שראית את השמות שלהם מפני שהגעתי אליהם דרך אביטל שקשורה איכשהו לעמותת גרגורים אאל"ט. ==================>>>>> זאת נסיכת הבית שגרה פה עם ההורים...

123נעמי

New member
סנונית הראשונה

מה קורה עם הפאזלים מתורקיה? הזמנת את הפאזל היפה עם השטיח הענק? (אני גם רוצה כזה
) מה את מרכיבה בימים אלו?

למעלה