סטגדיש

../images/Emo221.gif תיאור שיתאים לנעליים

כאלו -->>> מישהו? ואם אפשר אז גם לצרף פלטות

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif

הממ.. בוטום:חצאית לבנה פופית כזאת עם קצת תחרה בקצה בצבע שחור. טופ:חולצת סירה בצבע ירוק כשבלמטה שלה ובכתפיות זה ריבועים ירוק לבן. שיער:בלונדיני קצת נפוח כזה מגיע עד הכתפיים או יותר קצת, שביל לצד לפני הקשת ואחרי הקשת הכל ביחד כזה
הממ יש לה פוני כזה שהולך גם הצידה אבל קצת נופל על הפנים. יהיה נחמד שרשרת פנינים כשכל פנינה בגוון אחר של ירוק, היא מסובבת 3 סיבובים, אחד צמוד לצוואר אחד יותר משוחרר ואחד מגיע עד יותר נמוך קצת מהציצי. לא חייב, אבל גם מן סרט בצבע לבן קשור לה במלמעלה של היד. גרביים לבנות שמגיעות עד לאמצע הקרסוליים. וזהו
מקווה שאהבת, תגיד אם את עושה ^^

אמממ...

*מקווה שאין לך בעיה עם הדפסים וכו'*
שיער:בנדנה| חום בהיר אסוף לתי צמות עם שוונצים שיוצאים.
טופ:
חולצה ארוכה שחורה וצמודה, ועליה שמלה בגוון ירוק סגלגל (הזוי) שהיא נגמרת אחרי הברכיים עם מחפלות(?) והכל.
בוטום:
מכנסייןם שחורים רגילים
שוז:
ספורט באיזה צבע שבא לך. וזהו. אני יודעת שזה חסר השראה

../images/Emo221.gif אני אנסה ../images/Emo9.gif

שער - שער אסוף לשני גולגולים שבכל אחד תקועים שני מקלות יפניים כאלו. יש לה פוני כזה שמחסה את המצח. השער בצבע חום ג'ינג'י.
טופ - כזאת שמלה קצרה מאד כמו קימונו (כאילו יש לה שרבולים מאד רחבים שעוברים את היד, הם מאד ארוכים). השמלה מאד מאד קצרה בצבע ירוק טורקיז כזה יפה. יש עליו ציורים של פרחים קטנים כאלו.
נעליים - כאלו סנדלים שנקשרות סביב הרגל, החוט מגיע עד לברך. יש להן פלטפורמה גבוהה. הנעליים בצבע טורקיז עם סרוכים שחורים.
אקססוארז - +תנסי לעשות לה מניפה ביד. +איזשהו פרח שיתאים לצבע הבגד יהיה לה מאחורי האוזן. +לידה הרבה בועות סבון כאלו.
מקווה שתשתמשי בו ואת יכולה לשנות דברים

cute but psycho

New member
ווואי ברור שאני אקח אותו!

איזה תיאור מקסים!!
רק.. יש לך פלטה בצבע ירוק טורקיז?

למעלה