סטגדיש

באמבוק

New member
האהעמ D:

תמחקי את ה - י' וזה הכינויי הגאוני שבו זברה נוחרת קראה לי פעם. זכרונות רעים. 8-|

../images/Emo214.gifאני אנסה ../images/Emo13.gif

רק תודיעי לי אם את מכינה בסדר
? אוקי...אז ככה.
שער
שחור מבריק, קצר קצת פחות מהכתפיים, מלא בפסים צבעונים. ירוק בהיר, סגול תכלת?, הרבה שוונצים אפשר אפילו קוקיה קטנה בצד.
טופ
חולצת משבצות, תכלת וורוד, ושעל זה יהיה ג'קט שחור/לבן קצר כזה, יותר קצר מהחולצה.
חצאית
חצאית קולית כזאת, היא עצמה תהיה בצבע לבן, עליה עוד שכבה של רשת שחורה, ותחרה ורודה למטה
נעליים
אולסטאר כתומות, עם חותלות לבן אדום[פסים] עליהן.
אביזרים
מלא מלא צמידים, ושרשרת פפיון צמודה.
מקווה שאהבת...

הנה

*לא נעלבת אם את בוחרת במי שהציעה לפני*
שיער:
חצי מגולח עם נקודות צמיחה אדומות והחצי השני שיער מקלות שחור מבריק עם פסים לבנים, האורך עד אמצע הגב או יותר. |תלתל|טופ:
גופייה שחורה דקה שמכסה את המכנסיים צמודה, עליה חולצה עם צווארון מאוווד פתוח, ככה שיראו עד מעל לחזה את הגופייה, והאורך של החולצה פיקסל מתחת לפופיק. החולצה בצבע לבן ועליה רשת אדומה.
בוטום:
ג'ינס ארוך עם שרוול אחד גזור מתחת לברך והשני ארוך וקרוע רק בסוף. על הג'ינס מלא חגורות/ שרשראות/ מטפחות באדום, כסף, צהוב, ירוק כהה וכו'.
שוז:
אולסטאר בצבע אדום/ כחול כהה/ שחור. החלק הקדמי של נעל אחת קרוע ובחלק השני יש כתמים על הסולייה בירוק/ חום/ צהוב. ברגל עם השרוול הקצר של הג'ינס גרב פסים ארוכה מאוד בצבעים שחור, צהוב, אדום.
סטאף:|תלתן חבל ב בעובי 2-3 פיקסלים בצבע שחור שקשור על אחת הזרועות כמו שקושרים נעלי בלט. סרט בצבע אדום בורדו ויש עליו שתי נוצות אנדיאניות. איפור כבד מאד ושרשרת חוליות כמו חגורת חנק לכלבים על הצוואר. אני מקווה שזה מספיק מאתגר^^

סתם שאלה..

מאיפה זה "אני לא ילד, אני תות"? זה.. זה פשוט נשמע לי מוכר, מזכיר לי משהן, מישהו...

לא.. לא משם אני מכירה את זה

אבל מילא. סתם ניסיתי לבדוק אם היא מכירה מישו>< כנראה שלא

על? ילד שהיא ראתה או מה?

זה פשוט מזכיר לי משהו שאחותי ספרה לי על ידיד שלה><"

../images/Emo110.gifזו בדיחה..

בדיחת קרש שמצחיקה רק אנשים בשעת חירפון קשה ליתר דיוק.. איש אחד הלך ברחוב וראה מישהו יושב על הספסל. האיש התיישב ושאל את היושב- ילד ילד, מה השעה? אז הילד ענה- אני לא ילד, אני תות.

למעלה