סטגדיש

../images/Emo221.gif D:

שער- שער אפרו כה נפוח בצבע שחור, יש עליו כמה סיכות כוכב גדולות כאלו שבתוך הסיכות הן ריקות. הסיכות נמצאות בערך ליד המצח. זה יוצא סיכה מאד גדולה ואז סיכה יותר קטנה, תעשי בערך 3 סיכות. הסיכות בצבע זהב-צהוב.
טופ- סימלת מיני אדומה. אני אצייר לך את הכתפיות. תכתבי בזהב-צהוב BANNA GIRL, או יותר מאתגר תציירי בננה גדולה ומתחת תכתבי GIRL.
בוטם- מכנס כזה שבדיוק על הרגל (סכיני כזה) שמגיע עד מתחת לברך. הוא בצבע לבן, והוא כמו תחרה כזאת עם ציורים גדולים.
נעליים- נעלי סירה שחורות מבריקות כאלו. עם כוכבים צהובים על הצד, כאילו כוכב זה אבזם.
אקססוארז- +תיק גב אצלה ביד בצורת בננה. +משכפיי שמש עגולים וגדולים. +צמידים שחורים וצהובים. +עגיל גדול בצורת כוכב אני מקווה שתשתמשי בזה

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gifוואי תודה ז'אנה

הוא ממש ממש טוב....

../images/Emo97.gifדרוש תיאור לחלק עליון

הקובץ של הדולי לא שמור כאן. אולי כשאני אחזור הביתה אני אעלה אותו לפורום. אסס.. תצטרכו לדמיין
.. סורי. נממ.. מין דולי עם חצאית ארוכה, מלאת קפלים ירוקה ופשוטה. בלי שומדבר. אני פשוט תקועה. שוב סליחה על הקובץ שלא העליתי. אני אולי אעלה יתר מאוחר. ושוב, סורי.

Stinki Winki

New member
אממ

אם אני מדמיינת את זה נכון, אז אני חושבת שכדאי לך להמשיך בקו הזה של הפשטות- למשל לצייר גופיה לבנה פשוטה, אולי עם איזשהו עיטור קטן למטה. וגם סנדלים תנ"כיות יתאימו, אני חושבת.

../images/Emo97.gifוואי! טודע!../images/Emo24.gif

אין טעם לסנדלים כי החצאית כ"כ ארוכה שבקושי רואים לה את הרגליים..
והגופיה זה רעיון ממש ממש יפה!

בעקבות מישי מהבצפר שלי

שיער:
שחור מתנפח בגלים בסוף עם פוני לצד בצבע סגול ורוד זרחני.
טופ:
חולצה שחורה שרואים רק את החלק התחתון שמתוח מעל המכנסיים, עליה חולצה לבנה קצרה עם שרוך שחור שתפור בה. מעל להכל, ז'קט שחור/ג'ינס שנגמר בדיוק בקו של המכנסיים.
בוטום:
ארוכים משובצים באדום ושחור.
שוז:
אולסטאר שחור. (מה? זה המ שהיא הולכת איתו!)
סטאף:
מליון שרשראות חוט שחורות על הצוואר, צמידי ניטים, חטים שחורים, חגורת ניטים מוטת לצד על החולצה השחורה. לא ממש מאתגר, אבל... נמ
זו היא.

הו, כן.

רק חבל שהיא מתנהגת כמו פריקצה>< אבל אל נורא. היא חמודה^^ את עושה את התיאור?

באמבוק

New member
דרשותיאור. D:

פעם ראשונה שאני מבקשת. אוקיי: תיאור גזעי, שקסי, משוגע - והכי חשוב - מאאאאאאאאאאאאאאגניב. מכנסי כיסים, חולצה על חולצה, מליון שרשראות, שיער פרוע, גופיות, בוקסר מאגנוווובים מציצים, מה שבא לכן, רק שיהיה הכי מאגניב שאפשר. תודה :]]

../images/Emo97.gif זה בסדר?

שיער: סגול כהה, קוצים כאלה ארוכים.. כאילו היא התחשמלה.. טופ: חולצת בטן ירוקה עם מחשוף סירה ושרוולים ארוכים שמתחתיה גופיית רשת. בוטום: חצאית קפלים קצרה שחורה עם נקודות לבנות עם שרשרת כסף כזאת.. שוז: אולסטאר עם פלטפורמות- אחת אדומה ואחת סגולה. גרביוני רשת עם ביריות וגרביים מפוספסים- אחת בכתום לבן והשניה ורוד לבן. אקסוסוסוריוזיוזיז (או איך שלא אומרים את זה
): קולר שחור, שרשררת כסף עדינה ועוד אחת יותר מאסיבית. צמידי ניטים. אם משהו לא ברור אסס.. למסנ

...

שיער:
בצבע אדום יין, פרוע מאוד, עם פסים ירוקים בין לבין.
טופ:
טישרט לבנה וארוכה, עליה גופייה צהובה עם מחשוף וי, ועל הגופייה סטרפלס שחור עם טפרים אדומים וכמה קרעים.
בוטום:|קול ג'ינס X-BOY עם מלא מלא מלא מלא מלא כיסים והדפס של איזה גולגולת עם בנדנה אדומה על הירך הימנית (שלנו) והבוקסר מבצבץ והוא מושבץ בצהוב שחור או וואטבר.
שוז:
מה שבא לך, עם הרבה בוץ ושרוכים קרועים.
סטאף:
קובע מצחייה הפוך שחור, שהפס סגירה באדום, מלא צמידים, לא משנה איזה, פצע בלחי ומה שעולה לך בראש

broken winges

New member
דרוש תיאור פנטזיה..

שיכלול בו כנפיים. אולי משהו שקשור לברוקן ווינגס. לא חובה.. רמה מאתגרת.. מודיעה מראש שלא בטוח שאני אעשה כי בדרך כלל אני לא עושהתיאורים אפילו אם נורא אהבתי אותם. ואן לי מושג למה..><" אז אמ תודה בכל מקרה.

תיאור פנטזיה

שיער שיער ארך עד תחילת הברכיים בערך בצבע סגול זוהר בהיר חלק עם מין טבעת מלאך כזאת או כתר של נסיכה בגדים שמלת סטרפלז ארוכה ארוכה שרק יראו לה את סוף הרגליים לבנה וכפפות לבנות כנפיים כנפיים בצבע עירבוב של סגול בהיירר בהייר ולבן שתהיה יחפה ושתהיה לה צורה של מתרוממת לאוויר

למעלה