ת-א-י-ל-נ-ד

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

שוקו214

New member
אסור לאחים לרדת לפסים אישיים

בשביל לשבור אותם ולנצח במשימה. עקיבא אמר שכולם ידעו שמדובר כאן באמא שדואגת על הבת שלה. האחים עצמם הצטערו והכפישו את מעשם. עובדה שעדיין האחים ממשיכים להצביע להם סיבובי פרסה.. כך משתקפת עניין ההתנצלות שלהם.. אפילו שלאלון זה כאב והוא בכה ושבר אותו.. הסיבה שהם נחשבים הזוג החזק כמוהם והם תמיד מאחוריהם זה לא לעניין.

אורישקי

New member
כזו טיפשות הזוגות האלה

יש את אורן ואלון ועקיבא וענאהל שכל בן אדם ידע להבחין שהם הזוגות הכי טובים במירוץ הזה. שבכל נפילה שהייתה להם הצליחו לעלות ואף פעם לא היו באיזשהו מצב של סכנה. והם שמים עצור בחמישייה לבר ואינה שעם כמה שאני אוהב אותן... נו באמת יש להן מלא טעויות והן ממש לא מאיימות כמוהם! נחמד שהאחים לפחות התחרטו באמת על המעשה שלהם. אוסי וכרמית האלה פשוט קרועות: "בוא ששון שב! בואי סוזנה שבי" "לא עובדים ככה עם הידיים, מי עובד עם הידיים? יש את זאתי מרמלה... יש אחת מרמלה שהפלאפלים שלה מה זה יפים... אבל היא עובדת רק עם הידיים! אני לא הייתי קונה ממנה" הרבה פרקים הן לא הצחיקו אותי ככה. והקטע עם הבלונדיניות באמת מגעיל אבל הם אוכלים כל כך הרבה גועל שם אז לא נראלי הם ייגעלו מידיים של בלונדיניות.

shoham95

New member
ממש!

אני לא מבינה למה הם תמיד שמים לבר ואינה, זה ממש טיפשי. אוסי וכרמית הרגו אותי

shoham95

New member
טוב, ברור שעדיף מוטי ופונדק

אבל אני דווקא אוהבת אותן...

לא אהבתי מה שהם אמרו על עקיבא וענהאל

רוצה לשים להם עצור סבבה, אבל לא אהבתי את מה שהם אמרו. מה שאני לא מבינה זה איך אח"כ אפשר להסתובב עם אותם אנשים במסיבות וכו', נראה לי צביעות.

always be me mc

New member
חח אני מנסה להיזכר מה הבננות אמרו

אמרו לא מצחיקים, לא מתחברות אליהם או משהו בסיגנון, לא מעניינים אותן... לא יודעת אה ושגם כולם חוץ מאלון ואורן שונאים אותן. *
כן, מקווה שיעלה הפרק מחר לאתר ושאני אקלוט את זה שוב
אבל יאללה, בסדר, לא אוהבים את שושי ושושה. לא צריך.

moshavnikit

New member
זו לגמרי זכותן להגיד את זה!

לא מעט פעמים שמו אותן בעצור כל הזוגות חוץ מאורן ואלון, הן מרגישות שכולם שונאים אותן אז לבוא בטענות על זה שנוכחות של זוג מפריעה להן? זה גם ידוע שלדתיים יש השפעה על טום ואדל, יכולה להיות שהן חושבות שהדתיים גורמים לאחרים לשים אותן בלוח שוב ושוב. הורג אותי איך שמי שאוהב את הדתיים עוטף אותם במין הילה כזו כאילו הם אנשים טהורים שלא יכולים לתחמן ולעשות טעויות ולא צריך אפילו שמישהו ינסה להזיק לדתיים, אלא מספיק לא לעזור להם כדי שהוא יהיה רע מרושע. כי חס וחלילה לא לעזור לדתיים.. זה ממש לא בסדר! אסור לאף אחד להגיד אפילו פיפס קטן עליהם, לא יאומן איך שאנשים שאוהבים את הדתיים מנפחים את המשפט הזה של הבלונדיניות.

always be me mc

New member
רגע, רגע, רגע

בפרק אתמול הלך כך, לא? עקיבא וענהאל, טום ואדל ואוסי וכרמית הצביעו לבר ואינה (גם כולם נראה לי התנצלו ו/או אמרו חמודות
) בר ואינה ואלון ואורן הצביעו לעקיבא וענהאל כן? ומי דפ... מי הרס להן בפעם הקודמת שהיו צריכות גם לאכול כוכב ים ומרק מגעיל? מי שם תסיבוב פרסה? אורן ואלון לא? הם הצביעו להן בכלל? (במשחק) חח לא ממש עוקבת אחרי הצבעות רק מאחלת שהבנות לא יקבלו ואז כשהן מקבלות מאחלת שיעברו מהר
בכל מקרה, נאורו עיני מהפסקה הראשונה. יכול באמת להיות שזה שעקיבא וענהאל הם זוג מוביל, חזק יש להם השפעה על אחרים, הם גרמו להן פעם לפרסה ולטעמן הם גם לא ממש מצחיקים = "עקיבא וענהאל אני מצטערת, שתינו מצטערות. אנחנו לא נהנות מהנוכחות שלכם במשחק" או שהן פשוט לא מתחברות. בקיצור, זה לא הדבר הכי נחמד להגיד אבל זה בהחלט נאמר בעדינות ויש להן זכות לא להתחבר אליהם (חבל אבל, שניהם פייבוריטים
) חח אני לא אכנס אפילו לפסקה השניה. אנחנו רואות מנק' מבט שונה כשמדובר באחים ועקיבא וענהאל.

למעלה