סיכום הפרק הנוראי
אני בדילמה קשה את מי אני לא סובל יותר, אדל או האחים. כנראה שבסופו של דבר זה יהיה את האחים כי הם שניים מעצבנים ומגעילים והיא רק אחת. ועכשיו החלק היותר עיקרי. הפעם אף אחד לא נקי. הפרק התחיל נחמד לכמה דקות כשהם מגיעים לתאילנד שאני ממש אוהב, והיה כייף לראות את בנגקוק שוב. המשימה של הכרישים באמת נראת מפחידה אבל האח המבוגר צדק כשהוא אמר שלא יעשו משימה מסוכנת מאוד. עקיבא וענהאל היו משעשעים בחלק הזה, היה מצחיק לראות אותה מעבירה לו את המילים ושיתוף פעולה שלהם היה טוב. האחים כרגיל בלחץ שלהם שמעצבן אותי לראות על המסך, במיוחד הצעיר, לרמות שמבוגר בהמשך הופך עוד יותר נוראי... החלק העיקרי במשימה הזו שהיה עצוב לראות זה את אדל וטום, הוא רועד מפחד ממש ריחמתי עליו והיא במקום לנסות לעודד אותו בצורה שתעזור רק אומרת לו שהוא פחדן ושהוא לא גבר, כאילו שזה מה שיגרום לו לעשות את המשימה, הוא גם אמר שהוא פוחד מצלילה וכו אבל היא ממשיכה. ולא הבנתי למה הם לא ויתרו על המשימה? הוא אומר שהוא מפחד ולא עושה, היא אומרת שהיא גם לא מוכנה להיכנס למים, אז מפסיקים וזהו. זה שהיא בסוף כן נכנסה וצללה מראה שהיא יכולה לעשות את זה מהתחלה. בלונדות עברו את זה יפה. תימניות כל הכבוד שהיא התגברה על הפחד, והכי טוב שהיא היתה במים אז לא יכולה לדבר, כל פעם שהן מדברות עם האנשים במונית או בכל מקום אני מזדעזע מחדש. בעצור לא ברור לי למה כולם בחרו בבנות, הרבה יותר הגיוני היה לשים לאחים כי פיזית הם איום יותר גדול. ממש לא ראיתי את ההגיון בבחירה הזו של תום ואדל ועקיבא וענהאל, אני גם משער שאם הם היו בוחרים באחים אז גם הבנות היו בוחרות בהם. משימת המדיטציה היתה עם פוטנציאל להיות משעשעת ומצחיקה אם האחים לא היו הזוג הראשון שם. כל זוג אחר לא היה יורד ככה ישר לפסים אישיים ונוראיים. לדעתי מה שקרה אחרי בראש של האח הצעיר בכלל לא קשור היה להתנצלות. הוא פיתאום נזכר שיש מצלמות שם והכל ישודר והוא חשב איך זה יראה על המסך, שהם גורמים לענהאל לבכות על הבת שלה. הוא הבין שהם יצאו נוראיים אחרי שהם הפסידו! אם הם היו מצליחים לגרום לענהאל או עקיבא להפיל את הקערה לא היתה התנצלות הינו רואים אותם מדברים על זה שזה היה צעד לגיטימי. אבל אחרי שהם הפסידו הוא הבין שזה יראה ממש ממש רע על המסך. האח הגדול לא ידע מתי לעצור ובגלל זה אני עוד יותר לא סובל אותו עכשיו, אחרי המשימה שהם כבר הפסידו הוא צעק לעקיבא משהו על זה שלא משנה כמה הוא יניח תפילין הוא המשיך להעליב ולהיות מגעיל גם אחרי. האח הצעיר ידע שהם חייבים לשנות את זה ובאיזה שהיא דרך להראות טוב עיניי הצופים (או שההפקה אמרה להם את זה) וגם הוא כבר שמע איך האח הגדול שלו מתחיל לדבר עם אינה על אמא שלה, שזה שוב לרדת לפסים אישיים היה. והחליטו להישאר אחרונים, ומאוד יתכן שההפקה אמרה להם לעשות את זה בגלל איך שהם התנהגו. אני לא קונה את ההתנצלות שלהם בכלל, ואני חושב שאי אפשר לפגוע במישהו ככה כמו שהם עשו ואז לבוא לבקש סליחה ולחשוב שעכשיו הכל בסדר, זה לוקח זמן ולא דבר שקורה מיד. בחלק הבא אישית אני הייתי הולך על המשימה של הקניות ולא הפלאפל. התימניות ועקיבא וענהאל עשו את זה יפה, מה שלא ברור לי ולרוב האנשים אני מניח זה מה עבר לאינה בראש? בבית היא גם אוכלת ככה? מכניסה את היד לחומות וככה מורחת על הלחם? או כל ממרח אחר, אני גם לא מבין איך האנשים שראו את זה הסכימו לאכול. פשוט זוועה! בר היתה צריכה לומר לה על זה משהו. בקניות הצורת התמקחות של האחים היתה גרוע והם היו תוקפניים כלפי המוכרים. אדל דווקא ידעה להתמקח איתם בצורה סבירה יחסית אבל לא הבנתי למה התחיל שוב הריב והבכי שלה. יהיה פרק שהיא לא תעשה ברוגז? כל פעם היא מתיישבת ועוצרת הכל כאילו טום הוא היחיד שרוצה להתקדם ומנסה לחשוב מה לעשות והיא נגררת איתו. הוא מציע פתרונות ומדבר והיא צועקת ומעליבה. אם אני הייתי איתה שם כבר בשלב של הכרישים או שהייתי מודיע לה שמפסיקים את המירוץ וזהו, או משהו בסגנון שנפרדים וממשיכים רק כבני זוג במירוץ עצמו. זהו...מקווה שערב יהיה פרק פחות מעצבן ויותר נחמד לצפייה למרות שאני משער שעוד נשמע על מה שקרה בין האחים ועקיבא וענהאל.