ת-א-י-ל-נ-ד

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

always be me mc

New member
אם הם רעבים כמו שאני עכשיו חח

אבל באמת, הן לא יודעות להכין, לא אוהבות. גם אני לא יודעת מה הייתי עושה
וראיתם איך הן לבושות? לא ראו תאוכל האנשים, ראו משהו אחר

אורישקי

New member
תאמת זה די מובן

הם אוכלים מלא גועל נפש שם ממילא, זה לא נראלי מי יודע מה מזיז להם

N o a m V

New member
פרק חביב

טום (דביל פלוס) ואדל כל הקטע רבים אחד עם השני, לא נמאס להם ?? אינה הגעילה אותי במשימת הפאלפל, כאילו מה את נותנת אוכל לחיות ?? איזו מן צורה זאת ?? תימניות כרגיל עושות יותר מידי רעש.... לגבי מקרה האחים עם הדתיים, לדעתי בהתחלה זה היה לגיטימי ולא הכי נורא, אבל אחר כך זה התגלגל למשהו מכוער ומגעיל. יפה שרגע אחרי שהפסידו להם, אחד מהם קלט שהם לא היו בסדר וראינו איך זה השפיע עליהם. ולגבי ההדחה של מחר, אז כנראה שהיא לא תיהיה .

always be me mc

New member
וטום הרג אותי עם *תופסים* את נמו

ברצינות עכשיו, הם היו בהתחלה הפייבוריטים שלי אבל עכשיו משניהם אני רק מעודדת את טום :X

ny22

New member
מנהל
אגב, דעו לכם שהעם התאילנדי הם עם מאוד

נחמד (לפחות באנשים שלי יצא להתקל בהם, בטוח יש שם יותר נחמדים ופחות נחמדים). מה שכן - באמת, אבל באמת חם שם!
.

יש לי תינוקת

בת חודשיים. (וגם ילד בן שנתיים וחצי) אני מסתכלת עליה, חושבת על האנשים האלו ובא לי לבכות. החיוך הדוחה של ענהאל כשאורן אמר לה את מה שאמר. איזו אישה מגעילה... ועקיבא העלוב הזה - "ערכים" עלק... "לא יעשו את הכל בשביל המשחק...." שהאלוהים שלהם ישמור אותם... הם נטשו תינוקת בשביל המשחק הזה... נמוך יותר אי אפשר לרדת. איזה גועל... נשים נאבקות כדי להשיג עוד קצת לחופשת לידה - כי זה לא אנושי להשאיר תינוקות כ"כ קטנים וללכת לכמה שעות לעבודה.... אין לכם מושג... הם כ"כ קטנים בגיל הזה... עדיין יחידה בלתי נפרדת מהאמא...הלב נקרע. זה לא קשור למשחק. זה לא קשור לכלום. החיים האישיים שלהם לא אמורים לעניין אותי. ואני לא מבינה מה אורן ואלון ניסו להשיג במה שהם עשו (- האישה הזו הצליחה לסובב את הגב לתינוקת שלה ולנסוע ממנה - ... נראה להם שמילים ישברו אותה...באמת מגוחח.) ובכל זאת... לכל מי שמדבר על לא לראות ממטר בדרך....

כל הזוג הדוחה הזה זו הגזמה פראית

איה אנשים צבועים ומגעילים. כשיהיה לך תינוק ותרגישי מזה להחזיק בידיים שלך יצור קטנטן וטהור שכולו תלוי בך וקשור אליך - תזכרי את הדברים שלי ותביני שלהשליך אותו ככה זו נטישה ועוד איך. "ערכים" פחחחח. בא לי להקיא מהם.

הם השאירו את התינוקות אצל אמא שלה

לא הייתי קוראת לזה נטישה. לא יודעת אם אני הייתי עושה את זה, אין לי מושג. ואני בטוחה שהם התייעצו עם אנשים לפני שהם הלכו לתוכנית.

ButtercupA

New member
היא לא הגזמה פראית

בגיל הזה נוצר הקשר בין התינוק לאמא שלו ואבא גם. כשנעלמת האמא, התינוק לא יודע מה קרה ולא משנה שממשיכים לטפל בו. האדם שהוא קשור אליו הכי בעולם, נעלם. לסבתא אין את הריח של אמא, אין את הקול של אמא, זה משהו אחר. רגשית זו פגיעה מאוד קשה.

MotheRonit

New member
נו. באמת. יש כל כך הרבה מקרים שהאימא לא

יכולה לטפל בתינוקה. אימוץ דכאון אחרי לידה בעיות רפואיות (ואפילו "סתם" אימהות שרחמנא לצלן רוצות להתאוורר/לנוח/לנשום/להטעין מצברים) ואני מקווה מאוד שאף אחת מהן לא קוראת את מה שאת כותבת. אני לא אומרת שלא עדיף לתינוק לינוק=להריח אותה. ואולי גם אני הייתי מחליטה אחרת. ואולי לא. אבל בכל מקרה לא שופטת. ולא מתערבת. ולא מעבירה ביקורת. ובטח לא יוצאת בכאלה הצהרות פוגעניות שההכללות האלה כל כך מעבר למקרה הזה. אני לא חושבת שהאלטרנטיבה כל כך גרועה. במיוחד שזו לא החלטה שלך. או שלי. את תחליטי לגבי הילד שלך. ואני לגבי שלי. והיא לגבי שלה. את לא תגידי שזו סיבה מספיק טובה וזו לא.

ButtercupA

New member
מותר לא להסכים איתך?

את מכירה הרבה אמהות שיעזבו לתקופה ארוכה מבחירה? אני לא. יש הבדל בין מצב של חוסר ברירה, יציאה להתאוורר ליום יומיים, לבין בחירה אלקטיבית תמורת בצע כסף.

katam

New member
גם אני טענתי מצברים שהילדים שלי היו בגיל הזה

השארתי את התינוק עם אבא שלו או עם סבא וסבתא ויצאתי לכמה שעות . יש המון דרכים בהם אפשר להגשים את עצמך ולא להשאיר תינוק כל כך הרבה זמן

MotheRonit

New member
בסדר. לך הספיק כמה שעות. יש כאלה שצריכים

סוף שבוע. ויש כאלה שיותר. שבוע או אפילו חודש או חודשים (הבנת...) אם זה כדי להטעין מצברים. או כל סיבה אחרת. גםעל זה זה יכולים לבוא בטענות להעביר ביקורת (יש כאלה שיגידו שגם לצאת ל"רק" כמה שעות זה לא בסדר) ומה שמתאים לך לא מתאים לי ולהפך ומה שבסדר בעיניי לא בסדר בעינייך ולהפך אז אני רק אומרת שכל אחת צריכה לעשות מה שמתאים לה ולאף אחת אין זכות לשפוט לקטול או להעביר ביקורת. הרי דעות ודרכים שונוות לגדל תינוקות יש מפה עד תאילנד

katam

New member
חודשיים וחצי זה עדיין חופשת לידה איך היא

מסוגלת. הבן שלי חייל קרבי בן 18 ואני כבר אחרי כמה ימים נורא מתגעגעת אז תינוקת בת חודש וחצי עבור פרסום . מגעיל.

Gesund

New member
איכס!!

כמה שנאה נשפכת ממך אחת התגובות הכי מגעילות שקראתי!

למעלה