ת-א-י-ל-נ-ד

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

igal777

New member
אני אוהב גם את האחים וגם את הזוג הדתי

על הפירגון והאהבה הנפלאה שיש ביניהם , אבל לאחר התוכנית של הים נטיית הלב שלי היא עם האחים

igal777

New member
קודם כל אף אחד לא ביקש ממני סליחה

ודבר שני , בדרך כלל דבר שמעצבן אותך בדרך כלל קיים בעצמך . כנראה שגם הייתי נוהג כמוהם . אני מקווה שלא

igal777

New member
יש משפט שאומר : אם יש תכונה שמעצבנת

אותך בזולתך אז כנראה שהיא קיימת בך . לזה התכוונתי . לילה טוב איילת

אורישקי

New member
זה הגיוני

כי האחים היו מאד מניאקים בתוכנית, הגיוני שהם משקרים להם כדי לא ליצור איתם ריב. באמת קח בחשבון שאנחנו לא חווים את מה שהם הרגישו באותו רגע ואנחנו רואים את הכל ערוך ומצולם.

moshavnikit

New member
שחקנים מניפולטיבים? איך הגעת לזה?

כי הם בוחרים למי לעזור כדי שיהיה להם קל בהמשך? זה הופך אותם למניפולטיבים?

always be me mc

New member
כן, זו מניפולציה

http://www.thefreedictionary.com/manipulate - Manipulate זה שהם בחרו למי לעזור מתוך אינטרסים אישיים ובשביל לשנות את המשחק שיהיה לטובתם - זו מניפולציה. כן, זו מניפולציה להתעסק עם אנשים, לשנות מצב קיים לטובתך. לא רק עם אנשים שיחקו וחיפשו נק' תורפה, וגם יענו "חברים", מה עם הקטע בפקק שהעמידו פנים שהם עיתונאים בכדי לעבור? חכם? כן, מניפולציה? בהחלט. בקיצור מדהים כמה מנסים להגן על האחים עד שלא רואים מה בבירור הם עושים. הם יודעים טוב מאוד לתחמן ולעשות קיצורים לעצמם. הם ידעו טוב מאוד איפה לפגוע אצל הדתיים בשביל להתקדם.

אורישקי

New member
אני חייב לציין

שזה שהאחים כאילו מניפולטורים זה משו מאד יחסי. הם אולי ביחס למירוץ היחידים שלא טהורים ומקסימים כאלה. אבל אם הייתם משווים אותם לרוב המתמודדים בכל תוכנית ריאלטי אמריקאית זה ממש לא היה ככה.

igal777

New member
אני דווקא אוהב אותם , אוהב את הפירגון והאהבה

שיש ביניהם . אבל התאכזבתי היום מהידיעה שהם השאירו תינוקת בת חודשיים בבית ומהעובדה שהם לא סלחו לאחים

Gesund

New member
וואי חפרת עם המודה והעוזב הזה

בסדר, הבנו, אתה אוהב את האחים וכועס על הדתיים הבנו, קלטנו, לא צריך לכתוב את התגובה הזו 7000 פעם לצורך העניין, לפעמים אתה צריך להגשים את עצמך, ולפעמים בשביל ההגשה העצמית צריכים לעשות ויתורים, גם אם הם כואבים הם ראו הזמדנות להגשים את עצמם בתכנית הזו, והחליטו להשאיר את הבת שלהם בידיים טובות זה בטוח לא קל להם ולהשתמש בזה כנשק, זה מ-ג-ע-י-ל!!! הדתיים לא חייבים לסלוח, ותפסיק להנפיץ הלכות, זו כבר הפעם השניה שהאחים מגעילים לדתיים, אז נמאס להם! בצדק.

katam

New member
אני אמא לבן 18 ובת 20

שבן אדם מבוגר מחליט ללדת ילדים הוא צריך לדעת לשים את "האני " שלא בצד ועשות ויתורים כואבים. לא היה לי שום הערכה לזוג הדתי ובטח לא עכשיו

Gesund

New member
אני אמא לבת עשרה חודשים

ולא מוכנה להתנתק מהאני שלי זה השלב שבו אני יכולה להגשים את עצמי, זה השלב שאני יכולה להתפתח אם אני אחכה שהיא והאחים שלה שעוד יבואו, יהיו גדולים אני סתם אהיה מבוזבזת

ofinn

New member
היי!!! מה הייתה הפעם הקודמת?

אגב, אני ממש הזדעזעתי מההתנהגות שלהם, שנינו ישבנו בסלון וכמעט בכינו בשביל 2 הזוגות. מכאיב לי שעקיבא הגיע לשפל כזה של כאב עבור ענהאל שהוא הרגיש צורך לנקום. אבל מאד שמחתי שהאחים החליטו לעצור את מעגל הרוע שנפתח. אם הם היו מתחרים בבלונדיניות, הייתה נוצרת מורשת של התאכזרות שהייתה עשויה לעבור מזוג לזוג, ואני שמחה שזה לפחות נמנע. אני גם שמחה שהם התנצלו, אבל מבינה את הדתיים. מאד.

Gesund

New member
זה בכלל לא קשור לדתיים

הם פגעו בכל זוג הורים לתינוק שרוצים לצאת לסרט אני התחלתי לבכות כי בעצם כל פעם שאנחנו משאירים אותה לבייביסיטר עם האחיות של אורי כדי ללכת לסרט, אנחנו עושים בדיוק אותו הדבר יאמר לזכותם של האחים, שהם באמת הבינו שטעו. הפעם הראשונה היתה כשהיו צריכים לספור את העמודים על הגשר, הם קראו למוטי ופונדק והעיפו את עקיבא וענהאל, אז נכון הם לא חייבים להם כלום, אבל זה בוטה ולא נעים חוץ מזה שבמהלך התכניות אלון כל הזמן עוקץ את ענהאל "ה' לא יעזור לך" "את עושה לי חור בראש" "שושיייי שווושיייי"

s a t o r i 7 9

New member
למה?

הם לא אמרו שום דבר יוצא דופן, כולה ציינו בפניהם עובדות. וזה לא שהם ייחלו לילדה משהו רע, חס וחלילה. חלק מהמשחק, ושום דבר לא נעשה יותר מדי בלי טוב טעם, רק בלהט המשחק. הדתי ההוא, עקיבא, גם התנהג בגסות ושבר את כל התדמית הטהורה שלו. מלאך הוא לא, אולי בן אשמדאי.

למעלה