../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifלא יודעת מה איתכם...

בזמן שאתם הייתם בצ'אט ועשיתם דאחקות...אני הייתי במיטה וישנתי ביום שישי ישנתי שעה וחצי בלילה...אז השלמתי שעות שינה..הלכתי לישון ב-21:00 וקמתי עכשיו=) בוקר טוב=) וליאת-אני מתעצלת לכתוב עוד הודעה עקב עייפות-טיול פסח היה אמור להיות 3 ימים ובסוף הוא 2... ואבי-תהנה לךךךךךך...למרות שזה לא מסע כזה שאמור להיות להנאה... וואי אתם יודעים שג'ניפר שרה נורא יפה?!

בוקר טובבבבבבבבבב

מה זה הלכת לישון ב9?? לא ראית תמשחקקק וספרי ספרי חוויות מהטיוללל

וליאת ונעמה היום ב9 שימו ערוץ 10

מאחורי הקלעים או וואטאבר של הצילומים של פוקס במקסיקו יהודה בלי חולצההההההההההה שלמותתתת

NoWords

New member
יהההההההההההההה../images/Emo99.gif

רק שאני לא אשכח, כמו שאופייני לי.
ליאת- תתקשרי ותזכירי לי או משו...

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifוואווו בא לי לספר..

חוויות... טוף אז ככה...אחרי שמור הסיעה אותי אחרי המסיבת הפתעה שלה לחברה והיינו אמורות להתעורר ב-3:00 בבוקר והלכנו לישון ב-2...קמנו ב-3:15...וישנו עם הבגדים כדי שלא נצטרך להחליף בבוקר...(איזה עצלנות)..ואז הלכנו לשבת בדילוגים...ב-3:30 בבוקר...וראינו אנשים חוזרים ממקומות הבילוי החביבים שלהם...בעע ובעע היה חושך...ולא היו מכוניות ועמדנו באדום במעברי חצייה כמו איזה ילדות טיפשות...ואז כשהגענו לשבט האוטובוס עדיין לא הגיע...וחיכינו לו...בעע ואז האוטובוס הגיע...ונסענו...והזריחה החלה ב-4:50 אם זה מעניין מישהו...איזה מרתק ולא יכולתי להירדם כי כל העולם עשה רעשששששש בעעעעע ואז הגענו למסלול והלכנו והלכנו והלכנו ואז דיברתי על מה יקרה אם מישהו יפול ושנייה אחרי זה נפלתי וכל היד שלי התנפחה...אבל עבר. ואז נסענו למסלול השני...והתחלקנו לצוותי ד ו-ה' למסלול אחד ו-ו' למסלול אחר...ובגלל שאנחנו ו' אז היה לנו יותר לנסוע למסלול השני...והייתה איזה שעה שהיינו לבד והיה שקט אז ישנו...ואז עצרנו במסלול השני שהיה הכייי ארוךךך ומעיייףף!!!!חצי דקה ש-ל-מ-ה של הליכה וישיבה של שעה ורבע!!(אם מישהו ראה את הכלה הסורית-אני לא אבל אמרו לי שהיינו שם.. היינו באיזו גבעה שצעקו שם או משו...גבעת הצעקות או משו כזה...ביער אודם) וראינו את החרמון קולולולו אבל אין כמעט שלגג=((...ואז חזרנו לאוטובוס ונסענו עוד שעה וישנו עוד שעה עד שאספנו את האנשים האחרים שהלכו להם שעתיים והתעייפו=)...ואז חזרנו הבייתה...גם כן נסיעה של 3 שעות והתחלנו לשיר באוטובוס שירים...וזהו=) מרתק אה?!

יאפפפ מרתקקקקק

גם ככה אני הולכת לשמוע תסיפורים האלה עוד 200 מיליון פעם לא יודעת למה קראתי הכל חחח ואחותי אמרה ךלי שהיא ראתה אותך בקניון עשיתי אחר כך סיבוב לא מצאתי אותך

1-1... האירים שמו גול 3 דקות אחרי

שהמשחק התחיל והישראלים משו כמו 2-3 דקות לפני שהוא נגמר גאדדדדדדד היום/מחר התיירים האירים המדהימים עוזביםםםם.. לא רוצההההההההההההה

NoWords

New member
אני קמתי עכשיווווו../images/Emo9.gif

ועוד משעון מעורר.
שמתי כי אני חייבת לעשות עבודות לבצפר וכמו שאני מכירה את עצמי, אין שום מצב שבעולם שאני אשב לעשות אותן בערב או בלילה... אז... זה עכשיו או לעולם לא..
אני בעד לבוא היום לצ'אט
אבל לא יותר מדי מאוחר. (למרות שמחר אני מתחילה שעה 2
)

Lopezit

New member
אני לודעת אם היום אני אוכל

יכול להיות תלוי מתי כי יש לי את המבחן המחורבן במתמטיקה להתכונן!! ומור- עד מתי התוכנית בערוץ 10???

NoWords

New member
יפה ליאת../images/Emo9.gif

אמרת אוכל ולא יוכל
המשיכי כך! P:

למעלה