IndependedWoman

New member
ייייייייייייוווווווווווווווווו

כרגע ראיתי הופעה קצרה כזאת של ג'ני (חחח לא שלי...) מניו-יורק... איזה מהממת!!!!!!!!

דבר ראשון,שבת שלופ ופורים שמייח
צבעתי היום את השיער בירוקקק=))))יענטו ספריי ירוק כזה...כל הפרצוף שלי ירוק עכשיו והשיער קשש מגעיל כזה בעעע וכל פעם שאני נוגעת בו כל היד שלי נהיית ירוקה...אבל זה ירוקקקקקק
חוצמזה,מחר אני יוצאת לטיול הכנה לטיול פסח בצופים...אני צרכה להיות בשבט ב-3:45 בבוקר!!!!בעעע...וזה אומר שאני לא הולכת להיות פה לא היום ולא מחר..כי בטח אני אהיה עייפה...ואני הולכת לישון אצל חברה אחרת אני לא אתעורר.. ספרו חוויות
בא לי לקרוא...=) מורר ספרי חוויות יומולדת=)

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gif16-17 באפריל

ואז גם יש השלמות... נעשה את זה ככה באמצע החופש או בסוף...(?) אנשים תכתבו מתי אתם לא יכוליםםםם שנוכל לארגן מפגש!!!

Lopezit

New member
אי אפשר לדעת מעכשיו...

אחרי שיגידו מתי ההשלמות והכל וטיול פסח זה לא 4 ימים??

מחר בלילה

תהיי היום בלילה באייסי, ומחר אני כבר אפתח פה שרשור פרידה, אתם לא תיפטרו ממני כ"כ מהר חחח

Get Right

New member
אהםם אבי...

אני לא אהיה פה אולי מחר שתיסע. אז אני רוצה להגיד לך כמה מילים: אני מקווה שתפיק את המירב מהמסע העצוב הזה, העם שלנו עבר אסון כזה גדול, חובה לראות ולספר ולהעביר הלאה, לדעתי זאת חובה לכל יהודי לראות את הזוועות שהעם שלנו עבר. יהיו שם רגעים עצובים, אבל תחשוב עלינו ותתעודד
. אנחנו נתגעגע אליך מאוד
. וזהו, אני לא טוב בכתיבת הודעות פרידה
תחזור אלינו בשלום ועמוס חוויות

תודה רבה איתי ../images/Emo13.gif

זאת דווקא הייתה הודעת פרידה מצויינת חחח כתבת דברים יפים מאוד, באמת! שוב תודה על הכל
תהנו פה בארץ, שמעתי שיהיה לכם שרב השבוע, מסכנים (חח ליאת בטח מאושרת) לי הולך להיות שלג!
נתראה בעזרת ה' ביום שלישי הבא!

Lopezit

New member
דרך אגב...

אתה תפספס את ההופעה של ג'ן באירוע של סלינה *עוד 4 ימים* אני מקווה שלא תבטל!!

אביייייייייי

לא בטוחה אם יצא לי להיות פה כשתלך אז... נסיעה טובהההה!!! תחזור בשלוםםם!! נתגעגעעעעעע

ההשלמות שלנו בערבבב

וזה גם לא שנשלים דברים זה לרוץ סתם עוד קדימה בחומר כי אסתי זונההההה

Lopezit

New member
נ"ש- אתם באים היום מפגש צ'אט???????

יאלה נוווווו נעשה מסיבת פרידה מאבי:(

למעלה