Get Right

New member
חחח כן...

אני מתת על גט רייט כ"כ שהחלטתי שמגיע לו את הכבוד ליהיות הכינוי של הבן אדם מספר 1 בפורום חחחחחח

חחח טוב שלא הפכת את זה

כאילו אני מינימום טס לחודשיים.... ואני אנסה להיכנס עכשיו, לא בטוח שזה יצליח לי כי אני מהמחשב הישן, אבל בכל זאת אני אנסה...

Lopezit

New member
זה 8 ימים!!!!!!!!!

זה קשההההההההה בכל מקרה כנס לאייסי

Get Right

New member
חוויות מהצ'ט...

ליאת טיפשעעעעעעעעעע לי ולליאת יש סרט כחול בשם "ליתיאי" שאח של אבי מ**** עליו. ליאת היא טיפוס של דפוק זרוק. אח של אביי מעצבןןןן אני ונעמה השלמנו עד הפעם הבאה
חחחחח למור יש מורה פרטית קרועה שקמה פתאום באמצע שיעור והולכת ליאת היא מלכתהה האורזזזזז

Lopezit

New member
חחחחחח יאווווווווווווו

ככה לא נקרעתי הרבה זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחח היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מי שלא היה פשוט הפסיד!! ואיתי אני מחכה עם הג'קוזי!!

Get Right

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo45.gif ענקקקקק

גם אני לא צחקתי ככה הרבה זמן.. ובסדר... אני בא, ויש לך איזה עוד 10 בנות? את יודעת בשביל מה נכון?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מפגש צ'אט אימפריההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Get Right

New member
תיקון-הפיצול אישיות עובד גם בלילה..

אני ונעמה לא השלמנו, שנינו לא מתים אחד על השני אבל הסכמנו לא לריב בינינו.

NoWords

New member
תיקון-הפיצול אישיות עובד גם בלילה..

אני ואיתי לא השלמנו, שנינו שונאים אחד ת'שני אבל הסכמנו לא לריב בינינו. ככה זה נראה יותר טוב...

Crunk

New member
חחח כן, כבר מבינים לבד...

זה בלשון המעטה "לא מתים אחד על השני". יותר מתאים: שונאים, מתעבים, לא סובלים, ומאחלים למוות אחד של השני

NoWords

New member
היה קורע../images/Emo6.gif

חייבים לעשות את זה שוב...
בשלב מסוים לא היה לי אוויר.
...
(בטח מישהו כאן היה רוצה שגם לא יחזור אליי אוויר
) אניווי, זזתי לישון. לילה טוב.
<אאא! סתכלו על השעה!
>

Lopezit

New member
חח כןןן

מתי הלכתי לישון ומתי קמתי
ידעתי שאני יקום מרונייי מי בא היום שוב?!

קמתי ב10.. בעעע.. ואני בעדדדדדדדדדד

מפגש צ'אט היוםםםםם למי שמתעניין הכנתי שיעורים בלשון.. בפאקינג 4 לפנות בוקר בעעעע לפחות היא לא תקום ותלך חחחחח WOOOHOOOO I'm goiong shoppingggggg :))))))))))))

למעלה