יאלהההה
G Get Right New member 27/3/05 #22 חחח כן... אני מתת על גט רייט כ"כ שהחלטתי שמגיע לו את הכבוד ליהיות הכינוי של הבן אדם מספר 1 בפורום חחחחחח
חחח כן... אני מתת על גט רייט כ"כ שהחלטתי שמגיע לו את הכבוד ליהיות הכינוי של הבן אדם מספר 1 בפורום חחחחחח
מ מיסטר זנגביל New member 27/3/05 #17 חחח טוב שלא הפכת את זה כאילו אני מינימום טס לחודשיים.... ואני אנסה להיכנס עכשיו, לא בטוח שזה יצליח לי כי אני מהמחשב הישן, אבל בכל זאת אני אנסה...
חחח טוב שלא הפכת את זה כאילו אני מינימום טס לחודשיים.... ואני אנסה להיכנס עכשיו, לא בטוח שזה יצליח לי כי אני מהמחשב הישן, אבל בכל זאת אני אנסה...
G Get Right New member 27/3/05 #24 חוויות מהצ'ט... ליאת טיפשעעעעעעעעעע לי ולליאת יש סרט כחול בשם "ליתיאי" שאח של אבי מ**** עליו. ליאת היא טיפוס של דפוק זרוק. אח של אביי מעצבןןןן אני ונעמה השלמנו עד הפעם הבאה חחחחח למור יש מורה פרטית קרועה שקמה פתאום באמצע שיעור והולכת ליאת היא מלכתהה האורזזזזז
חוויות מהצ'ט... ליאת טיפשעעעעעעעעעע לי ולליאת יש סרט כחול בשם "ליתיאי" שאח של אבי מ**** עליו. ליאת היא טיפוס של דפוק זרוק. אח של אביי מעצבןןןן אני ונעמה השלמנו עד הפעם הבאה חחחחח למור יש מורה פרטית קרועה שקמה פתאום באמצע שיעור והולכת ליאת היא מלכתהה האורזזזזז
L Lopezit New member 27/3/05 #25 חחחחחח יאווווווווווווו ככה לא נקרעתי הרבה זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחח היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מי שלא היה פשוט הפסיד!! ואיתי אני מחכה עם הג'קוזי!!
חחחחחח יאווווווווווווו ככה לא נקרעתי הרבה זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחח היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מי שלא היה פשוט הפסיד!! ואיתי אני מחכה עם הג'קוזי!!
G Get Right New member 27/3/05 #26 חחחחחחחחחח ../images/Emo45.gif ענקקקקק גם אני לא צחקתי ככה הרבה זמן.. ובסדר... אני בא, ויש לך איזה עוד 10 בנות? את יודעת בשביל מה נכון?
חחחחחחחחחח ../images/Emo45.gif ענקקקקק גם אני לא צחקתי ככה הרבה זמן.. ובסדר... אני בא, ויש לך איזה עוד 10 בנות? את יודעת בשביל מה נכון?
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 27/3/05 #28 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגש צ'אט אימפריההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
G Get Right New member 27/3/05 #30 תיקון-הפיצול אישיות עובד גם בלילה.. אני ונעמה לא השלמנו, שנינו לא מתים אחד על השני אבל הסכמנו לא לריב בינינו.
תיקון-הפיצול אישיות עובד גם בלילה.. אני ונעמה לא השלמנו, שנינו לא מתים אחד על השני אבל הסכמנו לא לריב בינינו.
N NoWords New member 27/3/05 #31 תיקון-הפיצול אישיות עובד גם בלילה.. אני ואיתי לא השלמנו, שנינו שונאים אחד ת'שני אבל הסכמנו לא לריב בינינו. ככה זה נראה יותר טוב...
תיקון-הפיצול אישיות עובד גם בלילה.. אני ואיתי לא השלמנו, שנינו שונאים אחד ת'שני אבל הסכמנו לא לריב בינינו. ככה זה נראה יותר טוב...
C Crunk New member 27/3/05 #35 חחח כן, כבר מבינים לבד... זה בלשון המעטה "לא מתים אחד על השני". יותר מתאים: שונאים, מתעבים, לא סובלים, ומאחלים למוות אחד של השני
חחח כן, כבר מבינים לבד... זה בלשון המעטה "לא מתים אחד על השני". יותר מתאים: שונאים, מתעבים, לא סובלים, ומאחלים למוות אחד של השני
N NoWords New member 27/3/05 #32 היה קורע../images/Emo6.gif חייבים לעשות את זה שוב... בשלב מסוים לא היה לי אוויר. ... (בטח מישהו כאן היה רוצה שגם לא יחזור אליי אוויר ) אניווי, זזתי לישון. לילה טוב. <אאא! סתכלו על השעה! >
היה קורע../images/Emo6.gif חייבים לעשות את זה שוב... בשלב מסוים לא היה לי אוויר. ... (בטח מישהו כאן היה רוצה שגם לא יחזור אליי אוויר ) אניווי, זזתי לישון. לילה טוב. <אאא! סתכלו על השעה! >
L Lopezit New member 27/3/05 #34 חח כןןן מתי הלכתי לישון ומתי קמתי ידעתי שאני יקום מרונייי מי בא היום שוב?!
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 27/3/05 #36 קמתי ב10.. בעעע.. ואני בעדדדדדדדדדד מפגש צ'אט היוםםםםם למי שמתעניין הכנתי שיעורים בלשון.. בפאקינג 4 לפנות בוקר בעעעע לפחות היא לא תקום ותלך חחחחח WOOOHOOOO I'm goiong shoppingggggg )))))))))))
קמתי ב10.. בעעע.. ואני בעדדדדדדדדדד מפגש צ'אט היוםםםםם למי שמתעניין הכנתי שיעורים בלשון.. בפאקינג 4 לפנות בוקר בעעעע לפחות היא לא תקום ותלך חחחחח WOOOHOOOO I'm goiong shoppingggggg )))))))))))